reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
rosaniu bardzo mi przykro ...
mam nadzieje ze czas uleczy rany i za jakis czas bedzie lepiej.
pamietam jak moja kuzynka stracila pierwsze dziecko byla w szoku przez dlugi czas ale dostala od zycie po roku swoje ukochane dziecko mam nadzieje ze za jakis czas tez poczujesz sie lepiej.

mamuski jutro nie ma spotkania w comunity centre bo dzis bylismy na basenie bylo super dzieci plumkaly sie jak rybki.jutro same idziemy do biblitorki z dziecmi zapraszam?

jeszcze 22 dni do wyjazdu do polski:)

pozdr

przesylam kilka fotek

Załączniki

• 100_0970co.JPG
    100_0970co.JPG
    436,4 KB · Wyświetleń: 61
  • 101_0605bib.JPG
    101_0605bib.JPG
    142,5 KB · Wyświetleń: 55
  • 101_0627sa.JPG
    101_0627sa.JPG
    200,1 KB · Wyświetleń: 53
  • 101_0800pl.JPG
    101_0800pl.JPG
    268,2 KB · Wyświetleń: 51
Bardzo mi przykro Rosaniu.

Ja z Natankiem nadal w Polsce. Zazdroszcze Wam dziewczyny spotkan i bardzo chcialabym tez tam byc z Wami. Niestety pokomplikowaly sie nam troche sprawy i ze wzgledu na zdrowie Natanka musimy tu jeszcze troszke zostac. Teraz jestem na etapie poszukiwan w Irlandii dobrego rehabilitanta dla Natka. Pozdrawiam cieplutko!!!

hej mamuski moj Łukasz jedzie do Polski autem i szukamy kogos kto by chciał z nim pojechać zeby bylo razniej moze znacie kogos kto autem by chciał sie zabrać?

pozdr

reklama
hej dziewczyny!! czy ktoras z was kupiła na najblizsze tygodnie bilety w centralwings?? my kupilismy 2 tygodnie dla mojej całej rodzinki i mojej teściowki a teraz sie okazuje ze odwołuja loty,nikogo nie informuja i ze centralwings ma niby tylko loty do rzymu i gdzies jeszcze.........ale nie do Polski. wiadomo wam cos??:crazy:
a druga sprawa jak czesto po porodzie pojawi sie u nas w domu połozna i jak wygląd taka wizyta??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry