didi
Fanka BB :)
witam
cos slonko nam sie pojawia....czyzby pogopda wracala czy tylko tak nas straszy ze ladnie bedzie
moje dzisiejsze nastawienie na poniedzialkowy egzamin jest o wiele bardziej pozytywne..haha
Andziulina...kurcze pojechalabym sobie do tego instytutu ..ale nadal jestem bez autka...no kurcze noo... i nie wiem kiedy bede miala ..
cos slonko nam sie pojawia....czyzby pogopda wracala czy tylko tak nas straszy ze ladnie bedzie
moje dzisiejsze nastawienie na poniedzialkowy egzamin jest o wiele bardziej pozytywne..haha
Andziulina...kurcze pojechalabym sobie do tego instytutu ..ale nadal jestem bez autka...no kurcze noo... i nie wiem kiedy bede miala ..
ale sila wyzsza.
i mam nadzieje ze sie utrzyma caly dzien. Ja zaraz zszamam sniadanko, powiesze pranie i do pracy:-( 

a wszędzie indziej dostawałam pod samolot
O 1.30 mala miala 39.6 goraczki..Pol godziny temu jej mierzylam i 38.4.Nie wiem qrcze czy to na zeby,czy inny grom.Teraz jakos niespecjalnie chyba jej spada,bo nadal ciepla..Daje panadol w syropie i chyba przy tym musze zostac,nie?Czy mozna stosowac zamiennie srodki z panadolem?(cos mi sie wydaje ze nie,ale pytam bo nie jestem pewna)Nie wiem czy isc jutro do lekarza czy poczekac do 3ch dni.Wikta troche pokasluje,ale nie wiem tez czy to nie przez sline,bo ten kaszel nie jest ani mokry,ani taki z glebi za specjalnie
Mala juz drgawki miala,a ja sie telepalam razem z nia.Gdyby plakala wczesniej to bym zauwazyla szybciej ze goraco,a ona sie orzebudzila od razu z taka wysoka
)