reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

andziulina- my jak narazie bez autka,a pieszo to daleko,gdyby byla pewnosc ze pogoda sie utrzyma pewnie by sie poszlo_OOO jak narazie to Oliva maltretuje tatusia i skacze po nim, a on z niej samolot robi a ona wola jeszcze jeszcze, piszczy skrzeczy ooooo.
Crazy girl eknij na te linki tu jest jak zrobic:
Cafeart.pl - Jak zrobi koszyk z papierowej wikliny?

a tu fotki juz gotowych koszyczków wygladaja jak z prawdziwej wikliny
Moja wiklina papierowa. - zdjęcia na FotoForum | Gazeta.pl

Boszeeee musze powiedziec mojemu M zeby mi zrobil zakaz siadania do kompa bo zaraz znowu cos nowego wynajde.;-)

Ostatnia edycja:
reklama
a co tu taka cisza? rozumiem, jakby pogoda była... ale szału nie ma outside, a tu pustki:confused:
a my wróciliśmy z imprezki w Renville Village - Kasiuleczka - dzięki za towarzystwo:-)
Pauletta - a ciebie to gdzieś zgubiłam w tym tłumie... próbowałam szukać, ale niestety...

Witam-lepiej teraz niż wcale:/
jakąś godzinkę temu wróciliśmy od anineczki z grillowania(dzięki raz jeszcze za przepyszności)-Dzięki Dziewczynki(Margaritta,Anineczka i Wasze rodzinki)za wspaniale spędzoną niedzielkę...Co prawda nie siedzieliśmy tak długo,ale centrun w portLouise(czy tak?)zaliczyliśmy i z zakupami w bagażniku wróciliśmy:)))
Marta-wytrzymasz,wytrzymasz:)
Madbebe-mam nadzieję,że to nic poważnego,i że dzisiejsza noc będzie dpokojna:)
Kamcia-to Wy już się lepiej szykujcie na jazdę-Holandia górą;)))
Lewcia-powinnam to zrobić na"dzień dobry"-GRATULUJĘ:)Niech się Emilka zdrowo chowa i przynosiła mamusi dużo uśmiechu:)
MamoAdy-gratulujemy uporania sie z pieluchami-dobrze się spisałaś:)
uciekam,bo młodzieży moja stękoli i kąpulki trzeba szykować:)Do jutra(chyba,że do potem).miłego wieczorku-jak się dzieci"pozbędziemy"będą lodziki:)))))

Andziulino dobra kobieto to my dziekujemy za towarzystwo i transport, gdyby nie Ty pewnie bysmy popoludnie na Frenchparku spedzily. he he Moja Oliva poskakala i po obiadku juz jej sie oczy zamykaly, wiec bach ja do kápieli wzielam zeby jeszcze na chwilke sie rozbudzila wiec teraz biega, chlopaki pewnie zaraz beda meczyk ogladac, a ja jednym okiem bede zerkac na mecz i bede sobie dlubac;-), oczywiscie jak mloda padnie.

Kasiuleczka - no problemos - jak to mówią;-)
Lubiczanka - a to dlatego taka cisza na BB:-D dziewczyny grillowanko urządziły w doborowym towarzystwie;-) tak trzymać.
a moje dziecie jak padło, tak już śpi od 18 - i trzeba będzie go pewnie budzić... ale na razie korzystam z chwili ciszy, bo niestety sama do 22...

Witajcie Dziewczyny! Dzisiaj calkiem przypadkowo trafilam na Wasze forum i powiem szczerze, ze mi sie u Was spodobalo? Mam nadzieje, ze nie bedziecie mialy nic przeciwko zebym do Was dolaczyla.
A teraz kilka slow o mnie, mam na imie Magda, mam 27 lat (prawie :) i jestem mama niespelna 3 letniej Zuzi. Mieszkam w Oranmore i to chyba na razie tyle.

reklama
Do góry