reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Madbebe- jak tam Wika?
Lewcia - ja taka zakrecona ze zapomnialam Ci pogratulowac, zdrowka
Margaritta - dojechalas do tego Dublina? dzis konczyl sie oxy..... pewnie korki nie z tej ziemi:rofl2:
a ja dzis zakupilam dla Asi w mothercare rajstopki za cale 3.50 - 2 pary, ale zakup:-D ale przynajmniej nie bedzie zima z golymi nogami jezdzic ajk dzieci irlandzkie:szok: . Asia codziennie cos nowego robi- dzis zaczela wstawac w lozeczku i tak sie jej spodobalo ze nie chciala isc spac;-), tu mecz a ona w najlepsze zabawa, ale w koncu padla po pierwszej polowie, tylko nic straconego bramka i tak w dogrywce

reklama
Noooo Espaniole górą :-D
Kamcia kasę liczy :rofl2:

Margaritta a ty gdzie?
Dzięki dobra kobieto za miły weekendzik i za fajny wieczorek :-D
a i częściej przyjeżdzajcie do nas bo wiadomo u nas fajnie jest :-D
I karmcie świnie regularnie :rofl2:
Lubiczanko dziękuję za nalocik.:tak::tak::-):-)

nooo zajebisty weekendzik się skończył :zawstydzona/y:

miłej nocki :tak:

a niech szlag trafi tego arbitra-powinien byc rogal dla Holandii:((((
anineczko-przyjemność po naszej stronie:)
Andzulina-a no Anineczka zapraszała chętnych-a my chętni jesteśmy zawsze-zwłaszcza jak się ma wolne:)))
Uciekam,bo nietypowo tak na necie posiedziałam:/Słodkich snów

Witam
Faktycznie pustki na forum wczoraj były:-D:-D:-D:-D

Moje dziecko wróciło na dobre, wieczorem jest tak zmęczona, że po kąpieli po 19 zasypia prawie od razu i śpi do rana:-D:-D:-D. Za to wczoraj wstała o 6:sorry2: zwarta i gotowa do zabawy, a dzisiaj przed siódmą, ale jakoś damy radę:-). Pranie się kręci, drugie przygotowane.

U nas wczoraj burza była:szok::szok::szok:, lunęło i grzmiało, co prawda szybko poszło, ale jednak.

Madbebe biedna Wikusia, najpierw Ty, potem ona, ale mam nadzieję, że to tylko ząbki

Miłego dzionka
Anineczko , Margaritta dobrze, że weekendzik się udał:-)

Marta-no właśnie coś mi się wypadzik szykuje:)
I dzień dobry w ogóle:)U nas nocka spokojna-jedno przebudzenie,ale za to pobudka o 6tej(witam w klubie Asieńko):(Jaki ciężki ten los;)))))Miłego dnia Wam życzę:)

Witam!
ja juz dzisiaj w miare,a nawet prawie zdrowa;-)Wika tej nocy tez juz bez goraczki..Myslicie ze to tak na zeby,jednorazowo?:confused:Slinic sie wczoraj zaczela,do tej pory jakos sliny u niej na zewnatrz nie widzialam:no:W sumie widac ze cos tam jej dokucza w buziolce,tylk nie wiadomo kiedy sie ujawni.Jak znam zycie to potrwa..:dry:
Za to moj malz z bolem gardla dzis wstal.Bedzie zyl;-)Wiem ze dzis pn. i do pracy trzeba ;-):-D
Ja mecz kat oka widzialam ale co spojrzalam w strone TV, to zolta kartka w gorze:szok::shocked2::eek:
a nam wieczorem przed ta straszliwa noca niania z kamerka sie skonczyla,ot tak-rano dzialala,wieczorem juz tylko monitor:dry:Dobrze ze paragon znalazlam,to oddam ja w ch***re.Pol roku raptem uzywalismy.Wiecej z Lidla nie kupie:no:
lubiczanka-w takim ukladzie rozumiem,ze nie omieszkasz zahaczyc o domek nasz:sorry2:?No,ja mysle;-)To kiedy,bo ciasto jakies musze zmajstrowac..
Ja sie powoli zaczynam pakowac,bo z Wikta czasu wolnego niewiele,a tu zaraz polowa miesiaca..Eh,jak mi sie nie chce..Zeby to sie dalo teleportowac z tymi gratami;-):-)
Milego dzionka!

Witam Dziewczynki:-)
Madbebe - dobrze, że już dobrze (boszzz jak niegramatycznie... ale wiadomo o co chodzi) a z tą jednorazową gorączką, to całkiem możliwe, że na zęby.
Lubiczanka - to może następnym razem się skuszę, bo teraz to ja taka nie jedząca ani nie pijąca i chyba bym się załamała widząc, jakie pyszności jecie...
a ja dostanę zaraz wścieklizny przez to moje dziecię - drapie, szczypie i gryzie - tylko dlaczego jedynie mnie??? ehhh tłumaczę sobie to zębami, ale bez przesady.
idę mleko zrobić i położyć go na drzemkę, co by czas na kawkę mieć...

witam

laski pomarudze bo dzisiaj mam dzien prawdy..haha

jestem niewyspana na maxa..snily mi sie cala noc egzaminy,...zwroty po angielku..takie jak swiatkal..kierunkowstazy.,.wlew oleju..haha..no masakra..
ogolnie nic nie umiem z teorii ..jade samochodem instruktora i nie wiem jeszczce dokladnie gdzie co on ma..itd.,..no i juz kicham w galoty..jennny...
o 14:30 bedzie po mnie..mamy jeszcze godzinke jazdy przed... najwyzej obleje..

ok...lece poczytac moze cos jeszcze wejdzie mie do glowy

reklama
Do góry