reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

ja juz po pracy i obiadku:-)

paultta Szymus lepiej ale jeszcze charczy i zasmarkany,najważniejsze ze juz nie marudzi i daje sie mamusi wyspac:tak::-)

a jutro do szpitala:sorry2:ciekawe ile będą mnie tam męczyc:confused2:
czeka mnie jeszcze pakowanie i małe zakupy:tak:

reklama
Kamcia-ALEŻ OCZYWIŚCIE,ŻE CI GRATULUJĘ:)))))Tak sobie myślę,że w tygodniu będzie bardziej prawdopodobne-J pracuje do 7mej,to moze sobie zrobimy wypadzik...no chybaze J wyrazi checi jechac z nami,to dam Ci cynk co i jak...znowu klawiatura
Margaritta+ty lepiej uwierz i bookuj,bo ceny moga sie zmieniac co godzine
Didi+daj czadu!trzymam kciuki z calych sil

Ja się troszkę wygrzałam na słonku:-)Smiać mi się chciało,bo słońce praży,ja się wytapiam,słucham RMF MAXX a tam gościu mówi,że właśnie w Dublinie leje:confused2::-DI że chłodno:sorry2::-D...No,ja rozumiem,że w Dublinie nie mieszkam,ale nie sądzę,żeby te kilka kilometrów dalej lało,skoro u mnie praży aż miło:sorry:No,chyba się nie mylę?:happy2:
margaritto,fajnie słyszeć,że Ci się weekend udał superowo od niepamiętnych czasów:confused2::dry:
phi.gif

Hejo mamuśki!

Kamcia
gratuluję wygranej

U nas gorąco, ale o tym już wiecie ;-)

Crazy Girl, poślij linka do twojej tancerki, bo ja nie widziałam

Wczoraj byłam w kinie na 3cz. Zmierzchu - Zacmienie
gdybym, nie czytała ksiązki to chyba film by mi sie nie spodobał, tak skrócony i przemieniony ze az razi, no ale wiadomo ciezko tak wszystko ując to co w książce, niemniejjednak fajnie sie oglądało
Dzis skonczyłam czytac 4cz i przeczytałam ja najszybciej chociaz jest najdłuzsza, jest super, tylko nie wiem co ja teraz bede robic wieczorami :sorry2:

Didi teraz sie poci na egzaminie, daj znac jak poszło

ja zaraz ide na spacerek, jakies owoce kupic
Jutro robię spotkanko mamusiek, ha ha szkoda ze Galwayowskie tez nie moga przyjsc ;-)

jestem

Kamcia..dzieki za pomoc

pytania poszly ok..a najbardziej sie nimi przejmowalam ..ale za to jazda ktorej bylam pewna poszla zle .. niestety oblalam ja..
wiec w sierpniu zapisuje sie na nowo.. bynajmiej wiem o co teraz chodzi :)

Ostatnia edycja:
didi następnym razem na bank się uda ;-):tak::tak:
czy możesz tutaj albo na priva napisac mi jak wyglądała jazda,na co zwracac uwagę,jakie pytania miałaś i wsio wsio o tym.

Margaret nam również było mega przyjemnie i świetnie się bawiliśmy :-D:-D
I mam nadzieję,że jeszcze co najmniej jedne takie mini wakacje zorganizujemy w te wakacje.W końcu Miśka musi odwiedzic swój pokój :-D:-D

reklama
Do góry