reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

hej dziewczyny,ja tu pierwszy raz:-)i mam pytanie-leciała już któaś z was sama z dzieckiem do Pl?moja mała ma 5 miesięcy i zastanawiam się ciągle,bo M.nie może lecieć.Jak to wygląda na lotnisku?czy ma się pierwszeństwo wejścia na pokład czy trzeba wykupić?Gdzie oddaje się wózek,bo słyszałam,że można przy samolocie zostawić ?

reklama
kasia5110 pierwszenstwo mozna wykupic chyba z 5 e kosztuje, wozek oddajesz przed samolotem, po wyladowaniu stoja przed samolotem(oprocz Dublina bo tam wozki odbierasz na tasmie nooooo masakra) w samolocie dostajesz pas dla dziecka ktory przypinasz do swojego pasa a dzidzia na kolankach tak jest do 2iego roku zycia.

witam tak wogole, leje i leje i konca nie widac tzn ja nie widze bo dzis zerkalam na pogode i do 21 lipca ma padac, a w Anglii faktycznie ciepelko maja juz nie wspomne o Polsce na zachodzie 33stopnie.
ide mloda polozyc

hej dziewczyny,ja tu pierwszy raz:-)i mam pytanie-leciała już któaś z was sama z dzieckiem do Pl?moja mała ma 5 miesięcy i zastanawiam się ciągle,bo M.nie może lecieć.Jak to wygląda na lotnisku?czy ma się pierwszeństwo wejścia na pokład czy trzeba wykupić?Gdzie oddaje się wózek,bo słyszałam,że można przy samolocie zostawić ?
Hej. Pierwszeństwo wejścia zależy od linii lotniczych. Ja latam aerlingusem i pierwszeństwa nie wykupuję tylko po prostu ide bez kolejki i jeszcze nigdy nikt nic nie mówił. Wózek możesz oddać pod samym samolotem (przy schodach). A jakimi liniami chcesz lecieć?
Crazy girl a twoj co nabroil??
ach szkoda gadać. Żałuje na pewno bo widać.. Niech ma wyrzuty sumienia :)

Moja lala rozbawiła mnie dzisiaj do łez... Znowu miała wenę do tańczenia..

Ja nigdy nie wykupowałam pierwszenstwa i leciałam kilka razy sama z Oliverem, i puszczali mnie, lub sama stawałam w kolejce jako jedna z pierwszych. Kiedys zrobili taka chamówe we Wrocku ze ludzi z pierwszenstwem wejscia puscili ale autobusy naraz wyjechaly pod samolot wiec w efekcie te pierwszentswo do niczego sie im przydało:/
Didi ty mnie nie stresuj!!!:)
Niemcy wygrali i maja brąz, a jutro finał i Lubiczanko chyba musisz sie pogodzic z porażka Holandii :) I planuj juz kiedy do Galway przyjezdzasz w ramach zakładu:)

Ja ide spac bo jutro busy dzien
Dobranoc

Nie wiem jeszcze,patrzyłam na Ryanair i Wizzair,bo Aerlingus z Dublina do Berlina,a ja mieszkam na zachodzie Irlandii i ciężko by mi było tłuc się z małą przez całą IRl i jeszcze z /niemiec 150 km do domu

Lewcia-gratuluje goraco i zycze Wam duzo zdrowka,dziewczyny!:tak:
nie mowcie,ze wozek z tasmy w Dublinie trza sciagac?:szok:no to bomba,bo ja wracam sama z mala z PL:crazy:A on w ogole dociera w jednym kawalku?:sorry2:

Lewcia-gratuluje goraco i zycze Wam duzo zdrowka,dziewczyny!:tak:
nie mowcie,ze wozek z tasmy w Dublinie trza sciagac?:szok:no to bomba,bo ja wracam sama z mala z PL:crazy:A on w ogole dociera w jednym kawalku?:sorry2:

w Dublinie wozek dostajesz pod samolotem... wiec spoko...
zawsze latam do Dublina i wozek zawsze pod samolotem byl... chba ze postawiali rekaw ale bo chyba w airlingusie tylko to byl w rekawie ...wiecluzik

Kamcia...spoko ..ja pstaram sie nauczyc tez tych zwrotow

Crazy Girl... niezla tancereczka z Twojej córci ..widzialam filmik na Nk..haha niezle..super ale gdzie na takie ruchy podlapala...ma talent ... normalnie cala choreografia tam byla..haa

ok..zmykam lulu...bo cos mi kreci..maz kupil mi drina i jakos mnie wzielo..haha lepiej juz ide spac bo glowa cos ciezka..

papa..laski..spokojnej i stosunkowo udanej nocy..

Ostatnia edycja:
Lewcia - Gratulacje :-):-):-)
Zgaga - to już niewiele zostało... gratki dla Ady - zdolna dziewczynka - pewnie po mamusi;-)
i już nie wiem, komu miałam odpisać...
a jakby którąś interesowało, to jutro od 13 jest impreza w Marine Institute za Oranmore - wstęp free i ponoć dużo fajnych atrakcji dla dzieci - kumpel tam pracuje, więc źródło informacji pewne ;-) http://www.marine.ie/home/aboutus/n...itsdoorsforthepublicinAidofGalwayLifeboat.htm
uciekam - spokojnej nocki:tak:

Ostatnia edycja:
Madbebe, Didi hmmmmm moze cos pozmieniali , ja lecialam Ryanairem w paxdzierniku zeszlego roku do Dublina i wózki dali na tasme, masakrycznie sie umeczylam bo z prawie 2letnim dzieckiem, z ogromná torebká i torbá podreczna 10kg musialam zapiep...c przez ten dlugi korytarz, szlam chyba z godzine ,cala mokruska bylam , rece mi sie trzesly od ciezaru przez dwa dni.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:W Shannon, Polsce(Poznan i Wroclaw), i w Berlinie owszem podstawili pod schody.

Lewcia-ogromne gratulacje,duzo zdrówka dla WAS.

Wlasnie skonczylam moje dlubanie, he he od dzis to moge zalozyc biznes recyklingowy gazet- wyczytalam ze z gazet mozna zrobic ala wiklinowe koszyczki i juz jeden mam tylko pomalowac go musze.:-)

Niooo ide w kimomko bo na oczy juz nie widze. Dobranoc.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry