reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

witam

ja dzis w humorze bez kija nie podchodz

doszlam do wniosku ze przez ostatni tydzien jest wszystko przeciwko mnie...zaczelo sie od ..zlej jazdy i jakiegos zamulenia na rondzie.. poziej instruktor stwierdzil ze 2 h pre testu tozamalo bo mam duzo zluch nawykow.... pozniej ten poslizg..a dzisiaj jazda od rana z P i nadepniecie na ose ktora szanowny trzepna i myslal zepoleciala a ona biedna na dywanie byla i wlazlamna nia bosa stopo..bo wczesniej myslam podlogi... a juz nei wspomne zem uczulona.. szkita mnei boli i parzy..naprawde nie czuje sie fizycznie a zwlaszcza psichicznie aby podejsc do egzaminu...a P mowi ze mam probowac
nawet nie wiem czy fuer mi zrobi do poniedzialku..jak dostanie dzisaj ta czesc na szrocie to moze zrobi a jak nie to lipa...a wczraj mialam dac znac czy biore auto instruktora bo on musi poprzestawiac jazdy ...normalnie jestem na NIE

Andziulina..bmoje Pepa to taka 2 w 1 ..haha...pepe masjeterkowicz

reklama
MArta-nie widziałam zdjęć,bo mi nie wczytało-tak dobrze mi śmiga na tym komputerze internet:(((Co do rozmiarówek-nie przesadzaj chudzielcu!!!To ja powinnam z domu nie wychodzić:/
Madbebe-tak jak mówisz-idzie ku lepszemu i tak trzymaj:)

Jestem i ja:-)
MartaF,żadnych igraszek z mężem nie było:sorry2:Padł o 22-giej na kanapie,potem tylko się do sypialni przeniósł:baffled:Rozgrzeszam go bo faktycznie trochę miał busy tydzień:tak:A ja horror oglądałam,kiepski zresztą:sorry2:
Bratanica słodziak jak nie wiem:-)Pięknie się uśmiecha,nawet imię trzeba bratu wybaczyć:sorry2:A Szymcio:szok:Wow!Faktycznie klusek się zrobił:laugh2:Przerósł gabarytowo Danielka:laugh2:Jak go w Limerick nosiłam to dużo drobniejszy był:tak:Macie z Lubiczanką śliczne dzieciaczki:-)
Co do Twojego konowała to brak słów normalnie,on Ci ewidentnie na złość robi:crazy:Wiem,że to nie takie proste ale na Twoim miejscu wzięłabym się za zmianę GP:sorry2:No,pajac,normalnie nienormalny:sorry2:A w Polsce Nutramigen zdaje się jest,tak?Ale cena:dry:z 25 zł?
Madbebe,zdrowiej,zdrowiej:tak:
Gastone,jeszcze troszeczkę,jeszcze chwilka i dopiero się zacznie:-DNie,poważnie,podziwiam Cię za wytrwałość,siłę.Trzymajcie się dzielnie:tak:Ja wiem,że straaaasznie ciężko,ale niech córki (a może jednak córka i synek:-p) siedzą sobie w brzuszku jak najdłużej:tak:Na wieści czekamy niecierpliwie.Masz komu dać znać w razie gdybyś poszła rodzić?Tak,żeby ktoś nam dał znać na forum?
Lady_zgaga i Justysia też już na wylocie:tak:Zgagusia chyba nadal netu nie ma:baffled:ale za to,jak dobrze pamiętam gości miała mieć jakoś na początku lipca:sorry2:
Margaritta,Anineczka,Lubiczanko miłego spotkanka:tak:
Didi:sorry2:,wcale Ci się nie dziwię:sorry2:Nie dość,ze masz stresa to jeszcze złośliwość rzeczy martwych(i nie tylko:baffled:)ze wszystkich stron.Wszystkie trzymamy kciuki,zdasz,spróbuj:tak:

O rozmiarze się nie wypowiadam,ale jak Wy w ciąży to ja chyba w 6 miesiącu bliźniaczej:wściekła/y:
...Leje:baffled:

Ostatnia edycja:
Hello
Ja tylko na chwilunie. Niestety dalej czekamy na internet:wściekła/y: To ich zasrane "5 working days" juz od miesiaca slyszymy!!!
Ale ja nie o tym...
Lewcia dzisiaj urodzila!!!!!:-):-):-)
Przez cesarke, bo nie miala rozwarcia a malej puls slabl.
Emilka wazy 3640g i ma 56cm. Ma ciemne krotkie wloski i ma sliczny glosik (sama slyszalam w sluchawce):-) Obie czuja sie dobrze. Mamusia strasznie wymeczona ale szczesliwa!!!

A co do mnie, to czuje sie b. dobrze. Do 22. lipca jeszcze kilka dobrych dni ale mam nadzieje, ze uda sie szybciej (taka mala rekompensata za przenoszenie Ady:sorry2:).
W srode a wlasciwie w czwartek w nocy beda juz moi rodzice- miala byc mama z ciocia ale sie troche pokomplikowalo i bedzie tata zamiast cioci;-). Takze w piatek moga juz mnie zabierac na porodowke:-D

Jak juz wpadlam, to jeszcze sie pochwale...:-) Ada juz ostatecznie powiedziala pampersom papa (ale tylko tym dziennym, bo nocne, to chyba nie tak predko odstawimy):tak:

Uciekam, bo musze sie na urodzinki Ady kolezanki szykowac:-) (tak, jakbym to ja glowna gwiazda byla:-D:-D:-D)

Pozdrowionka dla Was wszystkich i moze juz od poniedzialku zaczne dzialac spowrotem tak na dobre;-)

LEWCIA gratulacje... córcia duża panna..:) szybko wracajcie do domku i cieszcie sie soba

Zgago...az sie poryczalam.. w koncu cos milego co mnie spotyka w te paskudne dni ... no a synek napewno czeka na dziadkow..haha no i duze brawa dla Ady za odstawienie pampersow..:)

jenny..a ja na 16:30mamjazdy..ale mi sie chce...wrrrr

dzizas 10,12 co za rozmiary moje marzenie.Pauletta nie lam sie wciaz jestes ode mnie lepsza..Ja mam18!!!!!A i tak fajna babka jestem :-)Wiec zmiencie temat bo mi sie liceum przypomina jak przekupy sie licytuja...
Tichonek newsy prekarze wam Krycha bo to do niej smska wysle ;-)Booszze pamietam jak to ona mi zdawala jeszce niedawno relacje smsowa ze szpitala a wkrotce bedzie znow smsowac ;-)

Lewcia gratulacje!!!

Ostatnia edycja:
Lewcia ogromne gratulacje :-):-):-)

Lubiczanko w takim razie czekamy :tak::tak:

słyszałyście,że upały w Anglii ? szkoda,że nie u nas :dry:

Zgaga no fajnie,że się pojawiłaś :tak::tak::tak:
Gratki dla Ady za odpampersowanie ;-)
Mam nadzieję,że szybko odzyskasz neta :tak:

didi głowa do góry! :tak::tak:
Dasz radę,na bank!
Po burzy wychodzi słońce,pewnie zaświeci dla Ciebie w poniedziałek ;-):tak::tak:

My już chatkę wysprzątaliśmy i czekamy na rodzinkę Margaritty...choc tempo mają straszne :baffled:
dopiero z chaty wyjechali :-D

reklama
Do góry