reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

didi widziałam peppę :-D:-D:-D
bombowa.

Aż mi się przypomniało jak chciałam wcisnąc Antka w przebranie dyni :-D:-D

Marta no prawdę mówię,do normalności się doprowadzam,bóstwem będę w innym wcieleniu :-D
może nie głupie z tym whiskey :dry::-D:-D:-D joke :blink:

moje to popadały z 1,5 h temu.M na piwku z kumplem a ja idę do wanienki :-)

i will be back :cool2:

reklama
a ja ide spac i wróce rano!!!!!:-D:-D

anineczko jak to mama moja sie śmieje ze jestem w 5 misiącu:dry::baffled:ale jakoś sie tym nie przejmuje:tak:kochanego ciałka nigdy za wiele:-D:-D:-Da jak mojemu sie nie podoba to droga wolna:tak::dry:

anineczka normalnie wezmę u Ciebie korki z englisza :cool2:

no problemos...a jak jeszcze wydudnię trochę martini to i espaniol cię nauczę,serio,serio :tak::cool2:
będzie jak znalazł na Mistrzostwa :-D

Marta ale ja się ostatnio w rozmiar 10 nie zmieściłam :szok:
a zaczynałam w Ireland od 6-8 rozmiarówki :nerd:
ale tą 10-siątkę wzięłam,brzuch upchałam i jakoś guzik trzyma :cool2:
ale dziś sobie hula hop zakupiłam i będę tańcowac z nią,tylko coś muszę nasypac do niej by była cięższa :cool2:

wiesieńka sweet dreams..ja sobie sama musiałam kąpiel zapodac..ehhh
a jeszcze członek dziś będzie bigos robił....już to widzę ha ha :-D

ło- się szykuja mi korki to uhhh:cool2: nikt nie podskoczy :-D:-D:-D
Bedzie bigos- spokojna Twoja- wrzuci wsio do gara i juz:-D

a ze niby 10-tka to duzy rozmiar:confused: boszzzz. Chore kobity :cool2:

odezwała się ta co ma pewnie rozmiar 4 albo 6 :dry:
w tym sęk,że ja z tej 10-tki wyrastam :baffled: a następny to już 12.
I pewnie bym spoko wyglądała gdybym miała z 170 wzrtostu,ale ja metr 1,50 w kapeluszu :baffled:

nooo kochana bigos to nie takie proste,grzybki,powidełka ze 3 rodzaje mięska i to trza pilnowac.zresztą ja nie wiem,nie gotuję :-p

reklama
Witam
Zostawić Was same, to potem macie używanie:-D:-D:-D:-D

U nas Ania oczywiście była po południu marudna, ale w granicach normy:-):-D;-), za to o 19 już spała:rofl2::rofl2::rofl2: aż do 4.30, zjadła mleko i do 7.20 pospała. Nie jest źle:-). Teraz wywala wszystko z łóżeczka

Whisky??? Tylko oni mogą coś takiego wymyślić:szok::baffled:

Miłego dzionka

Do góry