reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

madbebe Szym od 1 tez z nami w łóżku:baffled:ciśnienie po tabletkach 130/98 także lepiej:tak:a do pracy powinna iśc jeszcze dzisiaj i jutro:baffled:ale nie pojade zmęczona a poza tym mam zwolnienie:tak:mam nadzieje ze Szym tą noc prześpi bo następną ja nie bede spała:baffled:

lubiczanka musze sie jeszcze do końca spakowac a wczoraj tornado przez dom przeszło i musze posprzątac:-(,wykupic tax, a Damian mi marudzi bo powiedział ze kazałaś mu przyjsc dzisiaj i nie wazne ze ja do pracy nie ide

Ostatnia edycja:
reklama
hehehe-powiedziałam mu,że jeśli Mama zostanie w domku,a on będzie miał ochotę,to żebyś go przywiozła:)))))Ale najpierw skorzystamy,że jesteś i pojedziemy do Limerick...i dam Ci znać jak wrócimy,ok?Albo jak będziemy wracać to po niego podjedziemy:)))

witam deszczowo

co za pogoda...
nadrobilam ..ale napisalyscie..
wyjezdzajacym na wakacje udanej podrozy i cudownego wypoczynku..
KaMcia... ja chetna na spotkanko...a mozei uda zorganizowac sie jakis wiekszy nalociek na Srode ...:)

moj P jutro leci do PL...zabiera siostrzenice i bede juz sama wiec ja jesli ktoras chce zapraszam w odwiedzinki.:)

Misia ..gratulacje dla Ala ..zuch chlopak..teraz to bedzie wszedzie :)

Zgagus... po tym sciskaniu i szukaniu glowki przez doktorka , maly moze bedzie chcial wyjsc wczesniej..:) w koncu dziadkowie juz sa wiec moze ..:)

"Witac witac i o zdrówko pytac"
ohhh pogoda super ...dawno nie padalo co nie:wściekła/y:
Sniadanko z kawusiá wlasnie zaliczam, mlodziez EMLA oglada ,ziemniaczki sie gotujá bo dzis na obiadek kopytka kulac bede;-)pewnie Oliva nie omieszka mi pomóc.:wściekła/y:
Margaritto ja tez sie balam zeby wszystko nie bylo ubrudzone, ale kredkami mi nigdy sciany nie pomalowala wiec ok. Dawno temu kupilam w lidlu foliowy obrus na stól i kurteczke ochronná wiec po takim malowaniu mam do umycia tylko jej rece czasem buzke i ten obrus wiec nie jest xle a mloda przynajmniej ma zajecie w taká
pogode. Moze mi doradzicie jakoms fajna zabwke dla prawie 3latki??????? Bo te co ma w domu chyba juz jej sie znudzily.
Margaritto super twoje marzenie sie spelni, ja musze jeszcze czekac.....tez mnie sie marzy jakis wypad chociaz na 7 dni do jakiegos cieplego miejsca, narazie po cichu kase odkladam,bo moj M to wogole nie potrafi oszczedzac:wściekła/y:i zawsze jak ma kasy wiecej wszstko przetrwoni na duperele.

Lady Zgago ludzi do pomocy juz masz, wiec teraz tylko czekac na maluszka.
Ha ha jak sobie przypomne mój poród to normalnie smiac mi chce, choc wtedy myslalam ze umre z nerwów gdy mi wody w domu odeszly i na golasa latalam po chacie nie wiedzac za co mam sie chwycic, a mój M sie smial tylko i w 2minuty z torbami stal pod drzwiami he he he nigdy sie tak szybko nie wyszykowal he he .

Ostatnia edycja:
Margaritta-nożesz Ty...pokasuj wiadomości,bo nie mogę Ci priva wysłać:(((
Zbieram się i się zebrać nie mogę do tego Limerick...Daniel już prawie półtora godzinki śpi:O...szok...dziecię mi podmienili czy dorasta;))))
Didi-nie za dobrze Ci z tą"chatą wolną";)))

Dziendobry wszystkim, nie wiem jak wy ale ja to dzisiaj zasypiam na stojaco. Dwie kawy wpadly i nic. Wlozyl by czlowiek zapalki w powieki ale w domu tylko zapalniczka :szok: pogoda nastraja poduszkowo :sorry2:

Meldunek:happy:
Skapcaniałości do potęgi ciąg dalszy więc jeśli ktoś nie ma ochoty czytać moich "optymistycznych" słów to najlepiej niech tego posta ominie wielkim łukiem:sorry2:
Misia gratki dla Ala,teraz to się dopiero zacznie:-D
Zgagusiu,ja Cię jeszcze chyba nie powitałam oficjalnie wśród nas po Twoim wielki powrocie więc....Welcom back!:tak:
Margaritto widzę,że Ci się moje suwaczki tak spodobały,że skorzystałaś z tej samej strony,żeby swój stworzyć.Gratuluję wakacji,które miały być ponoć za 5 lat:dry::-DAle poważnie,czekając na mnie to mogłabyś tych wakacji nie dożyć:sorry2:Wybycz się za mnie i za moją rodzinę też troszkę bo my to sobie chyba jednak nigdy nie będziemy w stanie pozwolić na taki wypad:-(
Poważnie,u nas zamiast coś do przodu to coraz bardziej do tyłu jeśli chodzi o życie tu:-(Nic nam się nie udaje,nic nam się nie należy a co nam przyznali jakimś cudem to i tak nam zabrali:-(P ma od poniedziałku urlop i nawet się gdzieś po Irlandii przejechać nie mamy za co,nie wspomnę o tym,że książki i mundurek nadal nie kupione dla Radka:-(A żeby nie było,że może ja jednak nie mam pecha.....Od września otwierają mi pod nosem,2 minuty drogi na nogach,szkołę....Fajnie,tylko ja mam już dziecko zapisane gdzie indziej(do autobusu 15 minut,jazda z 10 minut i tak będę codziennie drałować tam i z powrotem),wpłacone pieniążki na przybory i takie tam i k**wica jak mnie jakaś nie trafi to będzie dobrze:wściekła/y:A w tej nowej nie będzie mundurków i w ogóle,normalnie,prawie przez okno mogłabym dziecko do szkoły podać,tak blisko:wściekła/y:
PECH i GÓRY,GÓRY,GÓRY wciąż:wściekła/y:Już mam tak dość,że się nie dziwię,że mi się w organizmie pierdzieli i przestawia wszystko i w ogóle to jeśli ja się drugiego dziecka doczekam to będzie wieeeeelki CUD!Wszystko wokół mnie jest na nie i mój organizm też:-(
Idę sprzątać bo mam wielki syf w domu...Żeby tylko w domu...:-(

Ostatnia edycja:
reklama
lubiczanka , no napewno sie uda:-)

a tak wogole to kolejny nudny dzien,... z małą w domu siedzę...
ona łazi wszystko chce brac do buzi....:sorry2: trzeba jej pilnować.. ehhh

D w pracy... nudzę się

Do góry