reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam!
Ja dzis w nocy myslałam, ze mojej dam viburcol, bo płakała co chwilę, nie wiem czy to przez błyskawice w oddali, czy przez ząbki, ale dałam jej herbatki i jakos pospała

mam wrazenie ze po jednym czopku nic jej nie jest chyba musiałabym dawac systematycznie zeby jakas spokojniejsza była :baffled:
i wróciło znow "mama, mama" i nie moge nawet na krok odejsc :no:

Misia, no ja tam myślałam, ze o niedzielii pisałas i juz zgłupiłam jak dziewcyny pytały jak randka :-D to w takim razie udanego wieczoru, mama sobie na pewno poradzi

Madbebe WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!

Pauletta :szok: o kurcze, a czemu on tak to okno sobie upodobał i chciał uciekac, myslisz ze to ma zw ze to nowe miejsce, a Twoj M ochrzan powinien dostac ze do roboty poszedł :angry:

U nas troszke chłodniej, ale w domu dalej sauna, chodze w samej bieliźnie i sie pocę
Miłego po południa

reklama
Ojej, ja to sie chyba na urodziny wprosilem... Madbebe, wszystkiego naj, naj i spelnienia marzen od naszej 6-tki;-):-):-)
d.dobry!:-D:-Dto ladnie sie wpraszasz:-Dnie no zart-wpadaj smialo:tak:;-)i dziekuje za zyczenia ale..hmmm-czemu od 6ki?5ki to ja sie moze jeszcze dolicze ale 6:no::unsure:

mojej Ewie jak robilanamtakie jazdy to dawalam jej vibrucol czopki :).. i ja wyciszaly a pozniej ladnie zasypiala...:) jakby co mam ich troszke wiec gdybys chciala przetestowac to nie ma sprawy
dam Tobie kilka.. tutaj tez mozesz dstac ale vibrucol w kropelkach
dzieki,mam tez jakies czopki stad,ale nie pamietam w sumie co to.Nie chce jej faszerowac:no:Staram sie zawsze ja uspac na wszelkie sposoby,a leki na samym koncu.Moge sobie tylko wyobrazic jak ja boli,wiec tulimy ile trzeba.Nie mam cisnienia,podobnie jak misia,zeby mała za wszelka cene spala sama.Jak chce z nami,to spi z nami.Mysle ze to b.zdrowe podejscie:tak:wiec zupelnie podzielam misi opinie:tak:
Dzieki za propozycje anyway..;-)

hejka
a ja to chyba caly dzien pod kocykiem przeleze bo brzuszek boli ahhh te babskie sprawy:-(,M poszedl na silke, Olivcia sie bawi i jednym okiem bajki oglada.

Madbebe wszystkiego najlepszego:-)

Didi wytrwalosci w dietkowaniu, najgorszy jest poczatek,poxniej jak juz sa warzywka jest ok. Moze przygotuj sobie jakás salatke proteinowa(np z tunczyka jajeczka i ogóreczka konserwowego) na przekaske gdy cie glod dopadnie i duzo wody pij.:-)

Ach normalnie kobiety przyznam sie ze ja o takich zabezpieczeniach na okna nie pomyslalam, mala nigdy mi nie dala powodu zeby okna zabezpieczac, malo co wybiera sie sama na gore,zazwyczaj z kims idzie i ciagle jest na oku,nigdy do klamek sie nie dobierala sama, my teraz mamy klamki z takim guziczkiem zeby nacisnac i przekrecic zeby okno otworzyc, no i pod oknami nie mamy ani lozka ani zadnego krzesla.

hej ,mam pytanie-czy mogę wziąć na pokład samolotu dla 5 miesięcznego dziecka sok?i jeszcze co oprócz mleka,pieluch,chusteczek nawilżonych,poduszki,kocyka,sudocremu, powinnam mieć przy sobie?no i jeszcze wodę do przygotowania mleka można mieć w butelkach,ale ta woda będzie zimna-czy można poprosić o podgrzanie?

Crazy Girl- mam pytanie. Czy kupujesz gdzies specjalne albumy do Scrapbookingu czy uzywasz jakis innych?

Misia ja się zajmuję digital scrapbookingiem ;-) To znaczy tworzę różne przeróżne elementy na kompie które później można drukować wycinać i stosować jako element robienia albumów, kartek. Nigdy niczego nie zrobiłam w realu.. Myślę że możesz spokojnie kupic jakiś zwykły zeszyt z pustymi kartkami na metalowej sprężynce i go ozdobić, okleić :)

hi!:-)
my właśnie wróciliśmy z muzeum figur woskowych w centrum dublina:tak:
masakra spodziewałam sie tylko jakis historycznych postaci i gwiazd a tam taka okrutna komnata horroru i sceny z milczenia owiec:baffled: super sprawa takie muzeum ale czulam sie dziwnie troche :nerd: wczoraj wesole miasteczko tez pelno wrazen i teraz odpoczywamy wreszcie;-)
mam nadzieje ze Wam tez w miare milo uplynal weekend dziewczyny:tak:

reklama
Didi wytrwalosci w dietkowaniu, najgorszy jest poczatek,poxniej jak juz sa warzywka jest ok. Moze przygotuj sobie jakás salatke proteinowa(np z tunczyka jajeczka i ogóreczka konserwowego) na przekaske gdy cie glod dopadnie i duzo wody pij.:-)

.

noo..dzisiaj na sniadanie jadlam twarozek z tunczykiem..ale bylam z kamcia namiescie i co no i co...bylysy w mc donaldie i al dostal zestaw i zjadlam mu troszke frytek i wypilam szejka... wrr...ale ok... do kolacji nic nie tkne tylko bede pila...a jutro nie ruszam sie z domu wiec nie bedzie pokus...hahaha

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry