reklama

Mamy z Irlandii!!

hej laseczki

padam troszkę:sorry2: kolejny fantastycznie spędzony weekend za nami :tak: byliśmy u Lubiczanki- i jak się nie trudno domyśleć/ domyślić- stanęła na wysokości zadnia- chociaz zadnego nie miała zadanego:-D sie znow obżarlim:nerd:
Musze doac ,ze ledwo przekroczylam prób lubiczanki spojrzałyśy na siebie i ... juz wiedziałyśmy,ze o czym myślimy- tak tak- zostawiłyśmy dzieci panom naszym a same tzn ja i lubiczanka i z moją Matysią wsiadłyśmy w auto i migiem( w dosłownym tego słowa znaczeniu:-D ) do Next'a a co . I o godzinie w sumie około 18-stej i tak coś dla siebie i nie tylko znalazlyśmy:tak:

Ogólnie bajerancko było.
Co złego to nie my :sorry2:

A teraz kawkę zapodamy w domciu - ciacho przepyszne :-p i se odpoczniemy.

lewcia ja to najpierw serdecznie Ci gratuluje:tak: i powtórze chórem za dziewczynmai - mała slodziutka.;-)

a a propos maluchów- ten mały lubiczanki mnie ujął no:sorry2: jest przeprzeprzeboski normalnie.I jaki grzeczny :rofl2::sorry2:

aa sandrulinska- a powiedz mi - z dziecmi to tam na tą wystawę raczej nie bardzo nie:dry: i po ile tikety ?:-p

Ostatnia edycja:
reklama
margaritta ja właśnie przez przypadek sie na to wpakowałam bo na graftonie sie reklamowali i poszlismy tam z dziecmi:crazy: no ale nie wchodzila hania wszedzie bo antos to jeszcze taki nie kumaty ale ona troche sie bala ja bym sie w zyciu nie spodziewala ze moga tam byc takie rzeczy , ale byl tez michale jackson, u2, joker z maski, bob budowniczy, spiacy mikolaj ktory oddychal:szok: rodzina simpsonow, jakies takie historyc\ne postacie, sportowcy, byla tez sala takich naukowych zabaw dla dzieci , sala nagrywania teledyskow, i wiele innych figur o jeszcze harry potter, batman, ;-) naprawde fajne ale z dziecmi to tak no zalezy jakie dzieci sa w sumie:tak: bo hania to taka bojzaliwa ale widzialam tam inne ktore sie swietnie bawily:tak: bilety za 10 euro dorosly i dziecko 7 bodajze

Ale jaja,Sandrulińska,my też dziś się tam wybieraliśmy:tak::tak::tak:Ale jakoś nie dojechaliśmy:sorry2:Też znalazłam dziś w necie to muzeum i się napaliłam jak szczerbaty na suchary ale mój P chciał na kręgle jechać więc one wygrały,potem popuszczaliśmy troszkę latawca i do domciu:tak:No szkoda,że się jednak nie zdecydowaliśmy:sorry2:Margaritta,może się w niedzielę wybierzemy razem?:-p
Ewelcia,bój się Boga,nareszcie jesteś,właśnie 2 czy 3 dni temu pytałam czy masz zamiar w ogóle wrócić:dry:
matosiatato czy ten nowy członek rodziny jest z wątku:sprzedam,kupię zamienię?:sorry2:Bo cuś podobny:blink:
Lewcia córka jest prześliczna:tak:A u śmiech ma cuuuudny:tak:
A ja piwko malinowe ciągnę i humor mam już o niebo lepszy:-p:-D

Ostatnia edycja:
Ja dzisiaj dzien masakra:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
nieźle...
współczuję Ci z takim bajzelem , uciekaajacym dzieckiem... i jeszcze ze wszystkim ssama:szok::dry:

hej ,mam pytanie-czy mogę wziąć na pokład samolotu dla 5 miesięcznego dziecka sok?i jeszcze co oprócz mleka,pieluch,chusteczek nawilżonych,poduszki,kocyka,sudocremu, powinnam mieć przy sobie?no i jeszcze wodę do przygotowania mleka można mieć w butelkach,ale ta woda będzie zimna-czy można poprosić o podgrzanie?
moja siostra wodę miała ale kazali jej się napić (wrzątku) ja karmilam cycem wic nic o tym nie wiem,sok bralam 100ml w malej butelce, ale butelka sie potlukla przed wejściem do samolotu wiec soku już nie mialam :-p
chyba to co napisalaś wystarczy , moze jeszcze ciuszki na zmiane , w razie niespodziewanie dużej kupy lub zwymiotowania:sorry2:
No witam wszystkich. Nie wiem dlaczego, ale nakombinowałam się jak koń pod górke, bo nie mogłam dodać zdjęcia...ale teraz już chyba się udało. Oto nasza Mała Emilka :-)
jest przepiekna... gratulacje :-)

madbebe 100 lat

Ewelcia welcome back
Lewcia miodzio aniołeczek:)
Misia no widzisz jak pisalas o shopingu wczoraj to myslalam ze wczoraj tez wychodzilas hihi no ale udanej randki:))
Też wybrałabym sie do takiego muzeum:)
Dzis Z didi na miescie bylysmy hiii dieta poszla w odstwake na chwile:) Kupilam kilka rzeczy, jeszcze Agusiek spotkalysmy:)
Potem z L na kolacji i drinku i teraz relaksik w domku bo jutro do pracy
Miłęgo wieczorku

reklama
Jak milo ze jescze o mnie pamietacie;-):-)
Hmm w PL jak to PL mnustwo kasy nam poszlo.
Pogoda byla cudna,tylko pierwwsze 3 dni padalo.
Osttanie dni byly najgorsze bo temperatura byla powyzej 40stopni celcjusza.
Wczoraj moj tesc mowil ze im termometr rozwalilo , bo taki byl upal:sorry2:.

JA od czwartku na antybiotyku-dzis juz w sumie lepiej sie czuje.
Szym jutro konczy brac antybiotyk...mial tylko w sumie mala chrypke i lekki kaszel a no i lekko zaczerwienione gardlo.

Podroz minela super,Szymon na szczescie byl b.grzeczny....
Wczoraj o 5 rano bylismy juz w Anglii,ale port byl zamkniety a pierwszy prom wyplywal o 9:30,ale jka na zlosc nie bylo juz miejsca i musielismy czekac a z do 14:30:baffled::wściekła/y:-tyle godzin w plecy:baffled:

Nie ma szans juz nawet zebym Was nadrobila,mam nadzieje ze nic ciekawego mnie nie ominelo???
Z tego co zobaczylam to Lewcia urodzila....GRATULUJE!!!! Coreczka jest sliczna....
I ze AntosiaTato ma nowego/nowa czlonka rodziny....tylko nie wiem kto nim jest:sorry2:

LAdy Zgaga a Ty urodzilas juz??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry