Margaritta
MamaDwóchKsiężniczek
hej laseczki
padam troszkę
kolejny fantastycznie spędzony weekend za nami
byliśmy u Lubiczanki- i jak się nie trudno domyśleć/ domyślić- stanęła na wysokości zadnia- chociaz zadnego nie miała zadanego
sie znow obżarlim
Musze doac ,ze ledwo przekroczylam prób lubiczanki spojrzałyśy na siebie i ... juz wiedziałyśmy,ze o czym myślimy- tak tak- zostawiłyśmy dzieci panom naszym a same tzn ja i lubiczanka i z moją Matysią wsiadłyśmy w auto i migiem( w dosłownym tego słowa znaczeniu
) do Next'a a co . I o godzinie w sumie około 18-stej i tak coś dla siebie i nie tylko znalazlyśmy
Ogólnie bajerancko było.
Co złego to nie my
A teraz kawkę zapodamy w domciu - ciacho przepyszne
i se odpoczniemy.
lewcia ja to najpierw serdecznie Ci gratuluje
i powtórze chórem za dziewczynmai - mała slodziutka.;-)
a a propos maluchów- ten mały lubiczanki mnie ujął no
jest przeprzeprzeboski normalnie.I jaki grzeczny 
aa sandrulinska- a powiedz mi - z dziecmi to tam na tą wystawę raczej nie bardzo nie
i po ile tikety ?
padam troszkę
kolejny fantastycznie spędzony weekend za nami
byliśmy u Lubiczanki- i jak się nie trudno domyśleć/ domyślić- stanęła na wysokości zadnia- chociaz zadnego nie miała zadanego
sie znow obżarlim
Musze doac ,ze ledwo przekroczylam prób lubiczanki spojrzałyśy na siebie i ... juz wiedziałyśmy,ze o czym myślimy- tak tak- zostawiłyśmy dzieci panom naszym a same tzn ja i lubiczanka i z moją Matysią wsiadłyśmy w auto i migiem( w dosłownym tego słowa znaczeniu
) do Next'a a co . I o godzinie w sumie około 18-stej i tak coś dla siebie i nie tylko znalazlyśmy
Ogólnie bajerancko było.
Co złego to nie my

A teraz kawkę zapodamy w domciu - ciacho przepyszne
i se odpoczniemy.lewcia ja to najpierw serdecznie Ci gratuluje
i powtórze chórem za dziewczynmai - mała slodziutka.;-)a a propos maluchów- ten mały lubiczanki mnie ujął no
jest przeprzeprzeboski normalnie.I jaki grzeczny 
aa sandrulinska- a powiedz mi - z dziecmi to tam na tą wystawę raczej nie bardzo nie
i po ile tikety ?
Ostatnia edycja:
no ale nie wchodzila hania wszedzie bo antos to jeszcze taki nie kumaty ale ona troche sie bala ja bym sie w zyciu nie spodziewala ze moga tam byc takie rzeczy , ale byl tez michale jackson, u2, joker z maski, bob budowniczy, spiacy mikolaj ktory oddychal
rodzina simpsonow, jakies takie historyc\ne postacie, sportowcy, byla tez sala takich naukowych zabaw dla dzieci , sala nagrywania teledyskow, i wiele innych figur o jeszcze harry potter, batman, ;-) naprawde fajne ale z dziecmi to tak no zalezy jakie dzieci sa w sumie