reklama

Mamy z Irlandii!!

Nie miałam do tej pory czasu ani weny na bb, bo Ania pochłania całą moja uwagę, zaczyna stawiać pierwsze kroczki:):):) Lot minął bardzo dobrze.wszyscy nią zachwyceni, pierwsza noc i ranek były ciężkie, ale jest ok:) Tylko upały okropne, zdecydowanie wolę irlandzka pogodę:)

Buziaczki dla wszystkich

reklama
Matosiatato,widzę,że nawet imię pozostało nietknięte:-DA tak Pauletta o niego walczyła a tu Bazyl,proszę do Portlaois poleciał:-D
Ewelcia,Zgagusia jeszcze w dwupaku:tak:
Hello Asienko:-)Widzisz jak w Irlandii jest fajnie!:-DA Ty tak do Polski chciałaś lecieć:-D

Nie miałam do tej pory czasu ani weny na bb, bo Ania pochłania całą moja uwagę, zaczyna stawiać pierwsze kroczki:):):) Lot minął bardzo dobrze.wszyscy nią zachwyceni, pierwsza noc i ranek były ciężkie, ale jest ok:) Tylko upały okropne, zdecydowanie wolę irlandzka pogodę:)

Buziaczki dla wszystkich
asia gratulacie :) Vi też juz stawia pierwsze kroczki , jak narazie najwiecej zrobiła 2 i pól...
a najchętniej lubi sobie postać bez trzymanki:-D

Tichonek to ja nie wiedzialem, ze to papuga niezgody byla:szok:
To byla decyzja podjeta po japonsku:
A: jepapuga!
M: ajaka?!
A: otaka!
M: dawaj ptaka!

Pauletta: [video=youtube;9EHAo6rEuas]http://www.youtube.com/watch?v=9EHAo6rEuas&feature=related[/video]

Ewelcia jak to kto 6-ty... moj duzy ptak :-):-):-)
Welcom back Ewelcia :happy:

Sukcess :-) pojawił się internet z wieczora ;-) Matosiatato to wy mi Bazyla ukradliście :wściekła/y::angry:;-) wybaczam wybaczam ;-) pod warunkiem że przyjedziecie na kawkę jak będziecie w Tuam ;-)
Madbebe 100 lat :-) zdążyłam jeszcze ufff;-)
P siedzi na starej chacie i szpachluje czy maluje i sprząta i jeszcze mi pudła zwozi :szok: co ja się cieszę że się uporałam z jednymi ten mi pakuje następne:sorry2:
AAAA dzisiaj debiut małej we własnym pokoiku ciekawe jak to zniesiemy :sorry2:;-) mam nadzieję że bez większych atrakcji:sorry2:
Te wały z paypala dalej się upierają przy tym wabym wysłała pieniądze i jak tylko zweryfikują dane transakcji od razu ponoć mi oddadzą te pieniądze masakra jakaś :dry: i jak chcę odzyskać pieniądze to nie mam innego wyjścia ehhh jutro zapieprzam na pocztę wysyłać kasę lipa po całości :angry:
Lewcia córcia prześliczna niech się zdrowo chowa :tak:
jak kogoś pominęłam wybaczcie na szybko czytałam bo nie iwem czy mi zaraz net nie wsiąknie:sorry2:

pierwsza?nie możliwe :-D

Pauletta przyjedziemy na szybką kawkę bo postanowiliśmy nie nocowac w Tuam.
Urodziny są od 13 do 15 tak więc wpadniemy po urodzinkach.
zwierzaki zostawiamy w domu i trzeba jak najszybciej wrócic :tak:

Dzień dobry:)
Lewcia-śliczności ta Twoja latorośl:)))
Pauletta-ładne przejścia.Dopilnowałaś wreszcie tych okien?;)To kiedy to party robisz;)))
Madbebe-spóznione,ale jaknajbardziej szczere życzenia-żyj 100lat w szczęściu,ogromnej radości i oby Twe wszystkie marzenia doczekały swego spałnienia:)
Ewelcia-noooo wreszcie:)))
Margaritta-dzięki za mega przecudowny weekend-zapraszamy częściej:)))
Matosiatato-ale wiesz,jakby co to no;)))
Kamcia-wiesz już coś o przyszłym weekendzie?
Didi-nie poddawaj się pokusom.Trzeba być twardym a nie"miętkim":)))
Asieńko-jak pogoda?Słyszałam,że mega nawałnice przechodzą przez Pl
A my wczoraj po wypadzie do Kilkkeny wróciliśmy chyba koło17tej...ale zakupki baaardzo udane-już się mogę pakować do tej Hiszpanii:)))I tyle sobie popisałam,Dadzia i Dawid sobie kino na dole zrobili i popcorn im się skończył(bo ja niby bileterką i babką obsługującą jestem:/ciekawe,że mnie nikt nigdy w kinie nie obsługiwał;))

dobry!
sie witam tylko;klikne wiecej jak mi sie oczy szerzej otworza:sorry2:
ewelcia-witaj z powrotem:tak::-)

Nowlasnie Madbebe, to ten piesek na avatarku jest. :-) Wszedzie za mna lazi, jak podchodze to klatki to az sie tam gotuje zeby tylko mu otworzyc i zeby mogl sobie na mnie wlezc. Oj wesolo z takim zwierzem:blink::happy:
a to taki Bazyl z niego;-)a piesio jak przyjal nowego domownika?

asienka-dobrze ze szczesliwie dotarliscie.Odpoczywajcie!Gratki Anulce,idzie jak burza..:szok:;-):-)
pauletta-wpadaj po te forme..;-)
Milego dnia!

reklama
Lubiczanko gratulujemy młodemu kasowników :-D

Lewcia śliczna córeczka :-)

Ewelcia welcome back :-D
Szymuś pewnie urósł nieźle przez ten czas :-)

madbebe świetna fryzurka.
Mila co do Bazyla jest ostrożna choc pewnie korci ją by pomiętosic ptaszynę.Jednak Bazyl sobie nie daje,oj nie. Próbuje dziobac młodą w nocha.Jednak nie chcemy stresowac ich i właściwie nie pozwalamy się spotykac.
Bazyl to niezły śpioch.wczoraj spał do 9 a dziś do 8:30 :szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry