kasiuleczka25
Fanka BB :)
Kasiuleczko-Olivka Twoja jeszcze nawet 3lat nie ma.Gdyby nie to,że zawsze Dadzię w nocy wysadzamy(ok 23,24tej)pewnie zeszczałaby się każdej nocy-a ma 4.5roku![]()
O kurcze moja Oliva to chyba by nas pozabijala gdybysmy ja na siusiu budzili w nocy, strasznie nie lubi byc budzona,wiec pozostaje mi wieczorkiem pilnowac ile pije i ta metoda sie nawet sprawdza bo do 8 czasem do 9 wytrzymuje. czasem obudzi sie o 6 lub 7 i sama wola i idzie sie jeszcze polozyc z nami i zasypia.:-)
Crazy Girl ja sie ciesze i to bardzo bo nie mialam @ 5miesiecy, nazbieralo sie troche stresów, i czarnych mysli, chodzilam do lekarza to mi tu powiedzieli ze mam czekac i sie zrelaksowac, w koncu krew pobrali i zbadali cukier i hormony i wszystko ok i wlasnie w lipcu mialam isc znowu na badanie krwi, no ale w koncu jest, bo juz zaczelam szukac jakiegos polskiego ginka ha ha ale z drugiej strony nawet fajnie tak bylo nie miec a teraz znowu sie trzeba meczyc co miesiac he he.
Pozatym 4 dni temu myslalam ze zaciazylam ha ha bo w miescie w sklepie we windzie mi sie czarno przed oczami zrobilo, poxniej slabo jak minelam wyperfumowana babké i na dodatek z mala na hustawkach sie bujalam i musialam zejsc bo znowu czarno przed oczami, zaczelam wpieprzac jak szalona no i sie okazalo ze to jednak@.

ledwo po schodach chodze takie zakwasy mam ehhh nogi mi sie odzwyczaiły od takiego biegania góra dół
aaa Zuzia pierwszą noc ma za sobą budziła się średnio co 2-2,5 godz
a do tego ni emogę mojemu P wtłuc do głowy że jak W wstanie w nocy aby go dołóżka odprowadzał o 5 karmiłam Zuzię Witi się obudził i znalazłam obydwóch w naszej sypialni
jak spytałam się P co W tu robi odpowiedział tylko że i tak zaraz wstają a była 5
czyli te zaraz było za trzy godz więc nie dość że nie wyspana to i połamana
;-)