reklama

Mamy z Irlandii!!

Kasiuleczko-Olivka Twoja jeszcze nawet 3lat nie ma.Gdyby nie to,że zawsze Dadzię w nocy wysadzamy(ok 23,24tej)pewnie zeszczałaby się każdej nocy-a ma 4.5roku:(

O kurcze moja Oliva to chyba by nas pozabijala gdybysmy ja na siusiu budzili w nocy, strasznie nie lubi byc budzona,wiec pozostaje mi wieczorkiem pilnowac ile pije i ta metoda sie nawet sprawdza bo do 8 czasem do 9 wytrzymuje. czasem obudzi sie o 6 lub 7 i sama wola i idzie sie jeszcze polozyc z nami i zasypia.:-)

Crazy Girl ja sie ciesze i to bardzo bo nie mialam @ 5miesiecy, nazbieralo sie troche stresów, i czarnych mysli, chodzilam do lekarza to mi tu powiedzieli ze mam czekac i sie zrelaksowac, w koncu krew pobrali i zbadali cukier i hormony i wszystko ok i wlasnie w lipcu mialam isc znowu na badanie krwi, no ale w koncu jest, bo juz zaczelam szukac jakiegos polskiego ginka ha ha ale z drugiej strony nawet fajnie tak bylo nie miec a teraz znowu sie trzeba meczyc co miesiac he he.
Pozatym 4 dni temu myslalam ze zaciazylam ha ha bo w miescie w sklepie we windzie mi sie czarno przed oczami zrobilo, poxniej slabo jak minelam wyperfumowana babké i na dodatek z mala na hustawkach sie bujalam i musialam zejsc bo znowu czarno przed oczami, zaczelam wpieprzac jak szalona no i sie okazalo ze to jednak@.

reklama
kasiuleczka... to mialabys fajnie jakbys byla w ciąży :-D
ja tylko na to czekam..
i moze jestem... bo mi sie @ spoźnia...:tak:
ale testu narazie nie robie testu , bo oststnio wyszedl na nie....:sorry2:

anineczko jak tylko zrobie zdjecuie to wstawie :-)

K.am.cia ohhh ostatnio to mam takie mysli ze z jednej strony by bylo fajnie miec drugá dzidzie bo olivka by miala rodzenstwo a z drugiej ja mam ogromnego stracha ze nie dalabym rady z dwójká ja tu sama, babcie daleko...a do tego mój M w domu dlugo nie potrafi usiedziec wszedzie go nosi... i przez to mam takie mysli na NIE,jeszcze nie teraz.

Anineczka ok to czekam :tak:
Lubiczanka kochana w niedzielę ;-)
Madbebe poczkaj sie troszku ogarne i przyjade a może w środę bo i tak do Galway musze jechać zdać klucze dryndnę jak coś :tak:
Co ja tu miałam jeszcze napisać :sorry2: z tego zmęczenia wszystko mi sie pieprzy :dry: ledwo po schodach chodze takie zakwasy mam ehhh nogi mi sie odzwyczaiły od takiego biegania góra dół :blink: aaa Zuzia pierwszą noc ma za sobą budziła się średnio co 2-2,5 godz :dry: podejrzewam że tak samo było jak spała ze mną ale tak to tylko cyca wywalałam i szłam dalej spać i tego tak nie odczuwałam;-) a może jej butlę na noc zaserwować co by lepiej pospała hmmm:confused2: a do tego ni emogę mojemu P wtłuc do głowy że jak W wstanie w nocy aby go dołóżka odprowadzał o 5 karmiłam Zuzię Witi się obudził i znalazłam obydwóch w naszej sypialni:wściekła/y: jak spytałam się P co W tu robi odpowiedział tylko że i tak zaraz wstają a była 5:baffled: czyli te zaraz było za trzy godz więc nie dość że nie wyspana to i połamana:baffled:Miłego dnia może się jeszcze odezwę dziś jak uda mi się neta złapać :tak:
Zapomniałam napisac że Zuzia się dzisiaj zaczęła przekręcać z plecków na brzuszek :-):-):-)

Ostatnia edycja:
Bry:-)
P w domu to u mnie z frekwencją cieniej będzie;-)
Rano byliśmy dowieźć papiery do Health Center bo oczywiście choć pani przy składaniu aplikacji powiedziała,że wszystko jest to nam przysłali list,że jeszcze chcą umowę o wynajem zobaczyć:dry:Któraś z Was mnie pytała,przepraszam nie pamiętam która czemu nam MC zabrali...zabrali nam MC bo twierdzili,że 3 listy do nas wysyłali o potwierdzenie wysokości zarobków a my nie odesłaliśmy:sorry2:Tylko,że my nic nie dostaliśmy:wściekła/y:No i musimy od początku się starać bo nam cancelowali:dry:Zakupki spożywcze też rano trzasnęliśmy a teraz P do kolegi pojechał a my z Radkiem bąki zbijamy.
Co do naszej wycieczki krajoznawczej to wszystko się wyjaśni wieczorem bo mamy jednego dłużnika,który obiecał właśnie wieczorem dług oddać,żebyśmy mieli na wypad:sorry2:Jeśli będzie kasa to jutro około południa bylibyśmy w Cashel,Lubiczanko:sorry2:Chcemy do Cork i okolic skoczyć,może Dingle:tak:,prześpimy się u kuzyna,może w środę do Galway skoczyć,przespać się w B&B i do domku w czwartek muszę wrócić bo w piątek do Dylana:tak:.Nie wiem jak to będzie,wieczór powie dużo:sorry2:
Crazy Girl czyżby czyżyk?:-p;-)

Ostatnia edycja:
Madbebe poczkaj sie troszku ogarne i przyjade a może w środę bo i tak do Galway musze jechać zdać klucze dryndnę jak coś :tak:
Co ja tu miałam jeszcze napisać :sorry2: z tego zmęczenia wszystko mi sie pieprzy :dry: ledwo po schodach chodze takie zakwasy mam ehhh nogi mi sie odzwyczaiły od takiego biegania góra dół :blink: aaa Zuzia pierwszą noc ma za sobą budziła się średnio co 2-2,5 godz :dry: podejrzewam że tak samo było jak spała ze mną ale tak to tylko cyca wywalałam i szłam dalej spać i tego tak nie odczuwałam;-) a może jej butlę na noc zaserwować co by lepiej pospała hmmm:confused2: a do tego ni emogę mojemu P wtłuc do głowy że jak W wstanie w nocy aby go dołóżka odprowadzał o 5 karmiłam Zuzię Witi się obudził i znalazłam obydwóch w naszej sypialni:wściekła/y: jak spytałam się P co W tu robi odpowiedział tylko że i tak zaraz wstają a była 5:baffled: czyli te zaraz było za trzy godz więc nie dość że nie wyspana to i połamana:baffled:Miłego dnia może się jeszcze odezwę dziś jak uda mi się neta złapać :tak:
Zapomniałam napisac że Zuzia się dzisiaj zaczęła przekręcać z plecków na brzuszek :-):-):-)
:dry:no nie wiem czy poczekam..;-):-D
Myslalam ze skoro na poczte uderzasz to juz mykniesz te pare km dalej;-)Ja w doma wiec jak Ci pasuje:tak:Gratulejszyn dla Zuzy!Nastepna 'szybka' w postepach..
Poookarm Zuzie jeszcze:sorry2:Ona malenka i brzuszek nie duzy,wiec bedzie sie budzic tak czesto:tak:-to wcale nie znaczy ze sie nie najada.Wiem,wiem-pewnie pospac bys chciala..;-)Niom ja tez sie nie wysypiam,ale ja mam jednego szkraba only..;-):sorry2:
Dzis juz do 2giego pokoju wywedrowalam z mala,bo znowu w nocy jej sie zabawa wlaczyla i po ojcu lazila:dry:Niech se pospi chlopak..
Z reszta i mi lepiej,bo wiecej miejsca:-DOj bola dziasela Wikcie,bola;najchetniej nocki na rekach mych przesypialaby:dry:ale jakos dajemy rade;-)Za dnia za to ladnie sama zasypia:tak:
Tichonek-ja zapraszam na kawke czy cus,tylko ze u mnie burdello,bo sie pakuje pomalutku...:sorry2:

Wczoraj zaczęłam i dzisiaj skończyłam. Dałam Emilce i zapytałam "kto to? Ania, Hania, Kasia czy Basia?" a ona odpowiedziała (to co najłatwiejsze dla niej) - ANIA.. I w ten oto sposób lala dostała imię - własnoręcznie zrobiona;-)
IMG_2472-horz.jpg

reklama
,może w środę do Galway skoczyć,przespać się w B&B ;-)

po co masz placic za B&B ja jestem sama w domu wiec zapraszam pokoj wolny a nawet 2 bo dzieciaki spia ze mna .:)

Wczoraj zaczęłam i dzisiaj skończyłam. Dałam Emilce i zapytałam "kto to? Ania, Hania, Kasia czy Basia?" a ona odpowiedziała (to co najłatwiejsze dla niej) - ANIA.. I w ten oto sposób lala dostała imię - własnoręcznie zrobiona;-)
Zobacz załącznik 266102

super lala...masz talent ..:)

no a ja bylam z Alutem na emergency...bo cholera wypila mi pol butelki syropu Drosetux.. dawalam mu bo mial chrypke a ten go zewszyl i wypil ..przychodzi i mi mowi ze pil ale wypil wszystko bo mu pic sie chcialo... na emergency posprawdzali podzwonili gdzie trzeba bo mialam butelke i sklad i powiedzieli ze nic mu nie bedzie..ufff..a ja juz czarny scenariusz i naczytalam sie o przedawkowaniu syropu na kaszel..ale cale szczescie ten nie dziala tak jak reszta

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry