Ciao!
czizasss ale mialam bombastyczny dzien
Mialam dzis z Mama wychodne. Najpierw rano poszlysmy do nexta ale w sumie bez rewelacji. Kupilam 3 koszulki dla Ala. Ja na ciuchy dla niego nie mam takiego cisnienia. Lece po taniosci zawsze wiec zadna wyprzedaz w next nie jest w stanie przebic dunnsowych dresow
POtem pojechalysmy do miasta...troche sie obkupilysmy! hehe...nareszcie cos dla siebie!!!:-):-) Ale tu torebeczka....tu staniczek...tu wisiorek iiiiiii........portfel pustkkaaaaaaaaa az echoooooo.....

POszlysmy tez na fish and chips....jak ja uwielbiam to polaczenie...szczegolnie jak mam do tego curry sos i garlik!!
Didi- widzialam Cie jak szlas z
Martuska i tachalas jakies papiery

Machalam Wam z autobusu tak ze malo nie walnelam kobiety w leb...ale Wy i tak mnie nie widzialyscie!!
Martuska- no no juz brzusio widac sliczny!:-)
NO a ja jutro wieczorem wybywam na miacho z mezem....woowww....ale czad....szykuje sie jak na pierwsza randke!! A jakie mam motyle w brzuchu!!! Jedyny stres dotyczy pozostawienia mojego dziecka w domciu....jeszcze nigdy nie wyszlismy razem odkad sie urodzil i mam nadzieje,ze moja Mama sobie jakos poradzi!
Mam bol bo nie moge znalezc dla Alencjusza butow nigdzie!!! szukam mu takich trampek czy adidaskow do chodzenia i nie moge.....jedyne jakie widzialam to za 40e a co to to nie....
Wilwia- fajnie,ze juz wrocilas!! Gratki dla Elficzka za zabki!! No to jeszcze
Monia zjedzie i bedzie komplet mam z naszej dzielni

No nic ide pod prysznic....i mierzyc moje zakupy...ehh....jakie to piekne...tak sobie nakupowac

Pa dziolszki. Milej nocyyyyy
Ps....sluchajcie...ja wiem.ze to masakra o to pytac...wyjde na tym jak na glupola..aleeeee...ktora z Was to
ANIA GO????????? boze....glupio mi no ale z nickow nie wynika, osobiscie nie znam wiec na fotkach nie poznaje....a napewno znam z pisania...wiec powiedzcie prosze, bo chce sie nisko poklonic.....te zdjecia!!! O Mamo droga...jakie sa cudownie piekne...och....jak ja bym marzyla,zeby mi ktos takie zrobil!!!!! Cudo.....