reklama

Mamy z Irlandii!!

Sandrulinska za słabo czytasz forum pisałąm kilka razy o tej wyprzedazy hihihi
Ale Sanrulińska w Polsce była i dopiero co wróciła:sorry2:Nie mogła wiedzieć o wyprzedażach bo dopiero co się z nami przywitała:sorry2:Kamcia za słabo czytasz forum:sorry2:
A moi panowie fryzjera zaliczyli,teraz auto sprzątają a ja ległam przed tv:baffled:Jak jest @ to nie ma chęci u mnie na nic:baffled:

reklama
A gdzie wszystkie??

Tichonek mam to samo... Jak mam@... Ja w ogóle nienawidzę tego....brr

E zabrał mi małą na spacer a ja zrobiłam sobie domowe spa....... I czuję się o niebo lepiej taka "zrobiona" :) ;)
Miłego wieczorka życzę wszytskim :)

Ciao!

czizasss ale mialam bombastyczny dzien:-D

Mialam dzis z Mama wychodne. Najpierw rano poszlysmy do nexta ale w sumie bez rewelacji. Kupilam 3 koszulki dla Ala. Ja na ciuchy dla niego nie mam takiego cisnienia. Lece po taniosci zawsze wiec zadna wyprzedaz w next nie jest w stanie przebic dunnsowych dresow:-D

POtem pojechalysmy do miasta...troche sie obkupilysmy! hehe...nareszcie cos dla siebie!!!:-):-) Ale tu torebeczka....tu staniczek...tu wisiorek iiiiiii........portfel pustkkaaaaaaaaa az echoooooo.....:-D
POszlysmy tez na fish and chips....jak ja uwielbiam to polaczenie...szczegolnie jak mam do tego curry sos i garlik!!:-D

Didi- widzialam Cie jak szlas z Martuska i tachalas jakies papiery:-D Machalam Wam z autobusu tak ze malo nie walnelam kobiety w leb...ale Wy i tak mnie nie widzialyscie!! Martuska- no no juz brzusio widac sliczny!:-)

NO a ja jutro wieczorem wybywam na miacho z mezem....woowww....ale czad....szykuje sie jak na pierwsza randke!! A jakie mam motyle w brzuchu!!! Jedyny stres dotyczy pozostawienia mojego dziecka w domciu....jeszcze nigdy nie wyszlismy razem odkad sie urodzil i mam nadzieje,ze moja Mama sobie jakos poradzi!:tak:

Mam bol bo nie moge znalezc dla Alencjusza butow nigdzie!!! szukam mu takich trampek czy adidaskow do chodzenia i nie moge.....jedyne jakie widzialam to za 40e a co to to nie....:no:

Wilwia- fajnie,ze juz wrocilas!! Gratki dla Elficzka za zabki!! No to jeszcze Monia zjedzie i bedzie komplet mam z naszej dzielni:-D:-D

No nic ide pod prysznic....i mierzyc moje zakupy...ehh....jakie to piekne...tak sobie nakupowac:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Pa dziolszki. Milej nocyyyyy :)

Ps....sluchajcie...ja wiem.ze to masakra o to pytac...wyjde na tym jak na glupola..aleeeee...ktora z Was to ANIA GO????????? boze....glupio mi no ale z nickow nie wynika, osobiscie nie znam wiec na fotkach nie poznaje....a napewno znam z pisania...wiec powiedzcie prosze, bo chce sie nisko poklonic.....te zdjecia!!! O Mamo droga...jakie sa cudownie piekne...och....jak ja bym marzyla,zeby mi ktos takie zrobil!!!!! Cudo.....

Ostatnia edycja:
Ciao!

Didi- widzialam Cie jak szlas z Martuska i tachalas jakies papiery:-D Machalam Wam z autobusu tak ze malo nie walnelam kobiety w leb...ale Wy i tak mnie nie widzialyscie!! Martuska- no no juz brzusio widac sliczny!:-)
.

Misiao ja nawet wiem gdzie ten autobus stał;-)Dzięki za miłe słowo no o brzusiu az sie wzruszyłam:happy:.My dziś z Didi na zakupach bylismy kupiłam kilka rzeczy dla dzidzi,ale ja zadzwonilam dzis do mamy to mnie z krytykowała ze zawczesnie jeszcze na kupowanie i już sama niewiem:baffled:.Misia a trampki fajne ja widziałam chyba w Penym,ale nie jestem pewna.

madbebe a co sięstalo??
wlasciwie nie wiem.Mala pokasluje troche,choc dzisiaj jakos mniej..i taka charczaca lekko.Kupilam syrop w razie wu:tak:

Madbebe ja dawalam Emci soothe jak jeszcze nie miala roczku ile wazy twoja mala?ozesz dac tylko mniejsza dswke
nie wiem za bardzo.Mysle ze ponad 9kg na pewno:tak:Tak wlasnie myslalam zeby z 2.5ml dac zamiast 5ml

Madbebe, chodzi Ci o No Name? A nie Name It?
:tak:o no name Zgagus:tak:name it wiem gdzie jest..
Milego imprezkowania!;-):-)

Ja tez sie obkupilam i fryzjerka zaliczylam,takze dzien bombastik:-DTylko nie cieszy mnie wcale,ze moj fryzjer do PL zjezdza na stale:baffled:No coz,bede musiala innego znalezc..Znacie mozesz gdzies tu w rejonie jakiegos faceta-fryzjera;-)
Bylismy toze na spotkaniu z landlordem,dogadac kolory scian , chaty itp. Juz mi sie tak nie chce tu siedziec..;-):-)Jeszcze troszeczke...;-)
Misia-wypasnionej randki zycze!mama da rade,spokojnie;-):tak:Moja mi mowila, ze jak sie gdzies wychodzi bez dziecka,nie mozna myslec za duzo i sie zamartwiac,bo wtedy jest niespokojne..Ile w tym prawdy..-nie wiem;-)

Lece.Milego wieczorka!

To polecam sie zarejstrowac na stronie Nexta iwysylaja emaile z wyprzedazami i nie tylko:) Zapomnialam ze Sandrulinska dopiero co wróciła:) No ale żeby nie było że Wam nie przypominałąm o wyprzedazy hihihi

Misia...haha...jak nioslam wielkie kartki to szlam z obrazkami do nazego ramiarza aby spzedawal.. a wiesz.. mowila do Martuśki..ze ostatnio cie spotkalam i moze znowu trafimy na Ciebie a tu prosze :)

Martuśka... daj spokoj ..nic sie nie przejmuj tak to juz jest ze niemozna sie oprzec pokusie kupienia czegos dla maluszka..:) ..a mame swoja dobrze znasz :)
no i udanej randki :)

a ja zlamalamdzisaj diete i wciagnelam tosta po Albercie..ale taka glodna bylam ze szok..haha..juz nic nie jem dzisiaj ..bo caluski dzien na jogurtach... i kilku plasterkach wedlinki i 1 twarozku

ide mojego melgo smroda przebrac bo mi tu zapaszki przyniosla

Przepraszam nawet was dziś nie nadrobię bo nie iwem jak długo sie net utrzyma :sorry2:
Ja dzisiaj dzien masakra:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Wiktor mi dwa razy przez okno w living roomie spier*olił :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: raz znalazłam gto jak siedział na chodniku i jęczał bo nie wiedział gdzie jest chyba:dry: a drugi raz przyprowadziła go sąsiadka bo pukał do jej drzwi :szok::szok::szok::szok: później nie było bata siedziałam na kanapie i okna pilnowałam :no::no::no: prawie nic nie zrobione sajgon w chacie jakby kto bombę spuścił :no: do tego jeszcze sprzedałam telefon babka zapłaciła przez paypala oni zawiesili płatność dopóki nie przedstawię dowodu wysyłki telefonu :dry: no i tak zrobiłam to się okazało że oni jakimś cudem przepłacili mi o stówę i znowu zawiesili kasę i powiedzieli że ja musze przez Western Union odesłać babce 100 :szok: wtedy od razu mi wyślą całą kwotę za telefon i to co wysłałąm do niej :baffled::szok: a ja se mam wyskrobać tą 100 czy jak:dry::dry::dry: napisałam im że to ich wina ja 100 nie mam a chcę swoje pieniądze i oni niech rozwiązują problem który ssami stworzyli:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Hejka
Dawno mnie tu nie było..spędzam ostatnie dni z moją siorką a potem będę tydzień płakać z tęsknoty..buu.. albo i dłużej.. ;(
Misia
- a Twój Alencjusz przesypia noce? Bo mój ani jednej w życiu nie przespał całej :baffled: nie wiem czy to nie przez ten katarek, który ma zwykle w nocy przez to cosik w nosku :-( na dodatek on w nocy zawsze woła "MAMA" i koniec kropka - nikt nie zdoła go uspokoić..:dry: dobrze, że chociaż daje się już usypiać tacie wieczorkiem :-) po roku życia! heh - lepiej późno niż wcale..:tak::sorry2:
Jak minął wieczór - znaczy się wyjście?
Wilwia i Sandrulińska - witajcie znowu na wyspie :happy: ktoś jeszcze wrócił z wakacjii..?
Tichonek - ale jak to odebrali bo na listy nie odpisywaliście a sytuację macie taką samą.. :baffled: trzeba ich męczyć.. A Wy listownie załatwialiście MC? Bo my też już dawno wysłaliśmy o ponowne karty ale cisza jak makiem zasiał i m.już wziął od lekarza nowy formularz i zaniesie do ich biura..jak nam nie przyznają to będzie masakra..
Pauletta - spokojnie..jutro będzie lepiej..:sorry2:

yy..a jak tam Marta? Dojechała szczęśliwie z rodzinką do PL?

No i już nowy dzień..więc:
Madbebe - STO LAT! :happy2:

reklama
Madbebe Sto Lat :-):-):-):-)

Pauletta mi Matt też dwa razy uciekł przez okno w living roomie,ale kulturalnie zadzwonił dzwonkiem do drzwi,jak go zobaczyłam to myślałam,że na zawał zejdę :szok::baffled:

a z kasą masz rację,niech sami rozwiązują :dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry