reklama

Mamy z Irlandii!!

Wiesieńko-jesteś THE BEST!!!normalnie to się nazywa samozaparcie i determinacja:))
Renni-no ja niestety musiałam zrezygnować z nexta również,a to dlatego,że J do pracy na 7mą,a najbliższy jest w Limerick i gdybym chciała na zakupki poświęcić 30 min to by było w porządku:((((No chybaże uda mi się wyciągnąć Margarittę:)))
Didi-ty się tak nie stresuj dziewczyno,bo w dzień będziesz z zapałkami chodzić;)
Madbebe-ja się przekonałam,żre takim szkrabkom nic nie można-w aptece wszystko dla większych dzieciątek,wszystkie przeciwbólowe(np Calpol)niestety nie pomagają:(Ewentualnie możesz spróbować do mlesia dodać miodziku,albo cebulka(Danielek miał wysypkę po takim syropku),albo-to co majemu przypasdiło-cytrynka:)))

Ostatnia edycja:
reklama
wiesieńka szalona kobieto :-D:-D:-D
Ja nawet nie idę na wyprzedaż przeprowadzka zjadła mi dużo kasy a depozyt zwrócą za dwa tygodnie ale wtedy to już nie będzie się na co rzucać:dry::sorry2: a z chęcią kupiłąbym parę rzeczy dla młodej i młodego;-)
P pojechał do pracy po prostu cudownie z jego strony:dry: no ale on uważa że zrobił swoje bo przewiózł rzeczy no i jeszcze będzie sprzątał i malował starą chatę więc teraz umywa ręce:sorry2::sorry2::sorry2:ja poczekam aż mała się obudzi młody dokończy śniadanie i śmigam wojować z pudłami i porządkami na nowej chatce brrrr:baffled::sorry2: no ale mam nadzieję po weekendzie już żyć na luzie :-)
madbebe raczej żadnych syropków nie ma dla dzieci poniżej roku tutaj:sorry2:
Miłego dnia dziewczyny:tak::-)
aaaa Lubiczanka jak nie znajdę tych klamek to się uśmiechnę do Ciebie ;-)

Witam.
Pauletta-a tam zaraz dobra:-D:-D:-D
Lubiczanko-no to dzisiaj J niech odrobi zaleglosci:-DA bylas rano na zakupkach????
Wiesienka-Podziwiam Cie kobieto!Super, ze obkupilas swoich podopiecznych;-), a mnie sie wlaczyl len i nie pojechalam,na nastepna wyprzedaz pojedziemy razem.W blancz jest fajny duzy NEXT,zreszta na pewno bylas.

Madbebe-tak normalnie to ja tez nie znosze tlumow, lubie na spokojnie kupowac, ale do Nexta 2x w roku na wyprzedaze jakos lubie chodzic:rofl2:
A tu masz syrop dla niuni, dla mniejszych dzieci to raczej tylko to maja.
http://www.nelsonshomeopathy.com/shop-online/Sootha-Cough-Syrup_prod1597.aspx
(w sumie on tez jest od 12M ale pamietam jak Natalka miala 11 mies. to mi go sprzedali, najlepiej zapytaj lekarza)

sootha.jpg

Ostatnia edycja:
dziewczyny dlatego nie pojechalam do zadnego shopping centre tylko w zeszlym roku jak juz bylo tak kolo poludnia to pojechalam do centrum na grafton a tam suprise malo ludzi oczywiscie przebrane wszystko ale cos tam znalazlam, teraz juz wiem ze jak wyprzedaz to tylko na GRAFTON, wiec renni jesli bedziesz chetna to mozemy ruszyc next :-Dtime, blanch zapomnij pelno murzynek ktore Ci z reki wyrywaja a najlepiej to zabralyby Ci cala torbe ktora masz przy sobie.Naprawde pelna kultura ludzie pytali nawzajem czego szukasz i dawali sobie:szok: jak komus bylo niepotrzebne, sama dalam komus i ktos dal mi:tak:

pauletta.. no to masz fajnie ..
ja się lubię przeprpowdzać:-) w zeszlym roku chyba zmienialiśmy chatę 4 razy:sorry2:
a 2 lata temu to aż nie napiszę ile... eheh
3 lata temu byla tylko 1 i byl gocior, ale po pierwszej przeprowadzce to juz tak nie mogliśmy zagrzać miejsca:-p
w tym roku teraz mamy jedną jak narazie...
ale nie zamierzamy zmieniać(póki co:-D)

a nie wiem czy pamietaasz, ze ja do Galway to w środę sie wybieram....

dzieki dziewczyny za pomoc!
renni-mala dopiero 9skonczyla,to nie wiem..ale moze w razie wiekszej koniecznosci pol dawki..Jak cos to zadzwonie do GP i zapytam:tak:DZIEKI!

reklama
Hejo
Nocka srednia wedrujacy Eryk
Madbebe ja dawalam Emci soothe jak jeszcze nie miala roczku ile wazy twoja mala?ozesz dac tylko mniejsza dswke
Misia ta sootha jest dobra przed snem zeby dziecko nie kaszlalo wiec moze tez sprobuj
Biedny Alus aby mu szybko przeszlo
Wiesz ja teraz wolalbym na Krete tam bylo chlodniej niz tu i basen i klima a tu zarowa i duchota
Dzis maja byc burze zobaczymy

KaM Cia Didi pisala ze sie spotka z toba czy cos przeoczylam ze odwolala...?

Didi powodzenia z dieta moja kolzeanka schudla 10kg na niej gdybym ja miala potrzebe odchudzania to na pewno slorzystalabym z Dukana

A ja robie pranie Emcia zasypia
Ide chyba na ogrodek zlapac troche opalenizny bo ostatnio siedze w domu bo za goraco i bledne

Milego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry