reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Lubiczanko droga wracam 12 sierpnia
Juz pytalas a ja ci odpisalam zaraz ;-)

Szkoda ze mnie ominie wyprzedaz zawsze o tej porze w pl jestem
Laecia a zapomnialam ze bylas
To juz za bardzo nie mam pomyslu

Ciao!

Ja podobnie jak Larcia przez ta wizyte Mamy czuje sie lekko wybita z forumowego zycia...:baffled:
dzis uskutecznilysmy 14 km spacer!!! Nogi nam wchodzily do d......:-D

Alencjusz dziwne ma objawy.....strasznie kaszle- ale tylko jak spi. POlozylam go spac a on tak strasznie kaszlal...w koncu sie pozygal, cale lozko do zmiany....i od czego to??
Ma troche katar- ale to moga byc tez zeby, bo ida mu wszytskie czworki...
Straszne ma rozwolnienie juz jakis 5 dzien...tylek odparzony tak,ze az ma takie krosty- ale to moze byc i na zeby i przez szczepienie.
No i to wszystko powoduje,ze nie wiem na co mam zwalac te jego objawy. Zeby? Szczepienie? Choroba? Martwie sie troche....:-(

zazdraszczam Tym z Was co to sie wyleguja lub beda wylegiwac na sloneczku....eh.....zeby i u nas chcialo znow byc cieplo!

Moniadan- a pamietasz jak przyjechalas z Grecji do Pl i mowilas,ze ci zimno?:-D:-D:-D:-D Juz chyba nie....hahaha...teraz to bys pewnie troche chciala....:-D

Ide..obserwuje Ala czy juz nie rzyga...biedak...:-(

lubiczanko-alaaaa,alaaaa..., bardzo sie poparzylas?

asienkaM-fajnie, ze wszystko ok.
Pamietam jak zobaczylam Natalke po raz pierwszy jak miala 2.5 cm -to sie rozryczalam ze szczescia, cudownie jest nosic dzidzie pod serduszkiem, super wspominam ten czas!
A propo jak juz jestem przy tym temacie, wlasnie mi sie wczoraj snilo, ze jestem w ciazy.:dry:

A jesli chodzi o jutrzejsza wyprzedaz w NEXT to cos sie zdecydowac nie moge.
Margaritta, tichonek nie wybieracie sie moze?????

Ja, zeby zdazyc na wyprzedaz w Next musialabym kolo 4. z domu wyjechac:baffled::-D Ale gdybym miala blizej, to moze bym sie wybrala- o ile bym nie zrezygnowala po uslyszeniu budzika:-)

Renni, let the dreams come true:-D:-D:-D
A fajnie jest nosic pod serduchem 2,5 cm dzieciatko. Bo takie ok +/- 50cm, to juz trudniej:-D

Ide chyba spac, bo nie mam nic do roboty. Chata blyszczy, sterta prania poprasowana... No moja mama jest niemozliwa:szok: Dzisiaj moze wszystkiego razem z 20 min siedziala (z czego 10 przy obiedzie):-D Za to ja siedze za duzo i juz mi glupio i mam wyrzuty sumienia:baffled: Jeszcze "tylko" miesiac:-D
Oj, zjadlabym arbuza:-p

Renni-tak bardzo to nie-w opuszki palców-gorącą blachą:/
Monidan-bo ja sklerotyczka jestem:(((a może bardziej brakuje mi tu kogoś w Irlandii na liście;)))
Tichonek-chyba Cię nam podmienili;)))Nie no ja wiem i doskonale rozumiem,że nie zawsze można truskać doskonałym humorkiem-dla Ciebie BUZIAK:*
LadyZgaga-no ja mojemu J powiedziałam,że jutro o 4tej jadę na wyprzedaż.On na to-przecież będą goście,a ja mu na to-do 7mej będę.I zaskok-ranooo???Ja tam bym mogła, czemu nie;)))A my właśnie jakąś godzinkę temu arbuzika pochłonęliśmy...Gdybym mieszkała bliżej,albo szybciej się do Kamci wybierała nic innego nie dostałabyś w prezencie jak właśnie arbuzika:)))
No i chyba pora na mnie...Mordeńka sama się drze...J ogląda jakiś kanał extreme-nuuudy,lodziki zaliczone,może jakiś masażyk uda mi się wysępić od mojego miłego:)))
miłej nocki drogie Pnie:)Niech moc będzie z Wami:)

lubiczanko-lodziki, masaze oj kochana szalejecie widze;-)....
Niech moc bedzie z Wami, zycze udanej nocki! :tak:Chwal sie jutro zakupami, bo ja cos czuje, ze nie pojade do tego NEXTA- samej mi sie nie chce.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry