Margaritta
MamaDwóchKsiężniczek
hej hej
słonko za oknem u nas - łał
Nikola od tego wtorku jakaś taka
jesc nie chce pic tez mało co... nawet dziś na drzemkę jak szła to mleka swojego nie chciała
toz to niewiarygodne.Ale co jej jest? Gorączki nie ma, nic nie ma w sumie
ehhh
Tichonkowa se czytam i myśle, Radek zasnął a P Twój paluszki zajada i looka w TV
a dopiero zjarzyłam ,ze Ty u Dylana 
Martuś juz pewnie popakowalas rebiate w samochód. szerokiej drogi, jedzcie ostroznie;-)
anineczko nie wim - nie pomoge.Ale w kazdej innej kwestii śmiało- np. w Hiszpańskim
Renni znaczy się my do Hiszpanii- konkretnie do miasta Cambrils- śliczna okolica (na fotach)
ale hotel zaraz przy morzu i atrakcje dla dzieci- czyli o to mi chodziło;-)
asienko jak tam w PL?? oprócz tego ,ze tropiki i drożyzna

spije kawke i jade z MIśką do miasta troche( jak to mówią się odch*mić)
lubiczanko priv
od wczoraj zresztą
milego kobietki
słonko za oknem u nas - łał
Nikola od tego wtorku jakaś taka
jesc nie chce pic tez mało co... nawet dziś na drzemkę jak szła to mleka swojego nie chciała
toz to niewiarygodne.Ale co jej jest? Gorączki nie ma, nic nie ma w sumie
ehhhTichonkowa se czytam i myśle, Radek zasnął a P Twój paluszki zajada i looka w TV
a dopiero zjarzyłam ,ze Ty u Dylana 
Martuś juz pewnie popakowalas rebiate w samochód. szerokiej drogi, jedzcie ostroznie;-)
anineczko nie wim - nie pomoge.Ale w kazdej innej kwestii śmiało- np. w Hiszpańskim

Renni znaczy się my do Hiszpanii- konkretnie do miasta Cambrils- śliczna okolica (na fotach)
ale hotel zaraz przy morzu i atrakcje dla dzieci- czyli o to mi chodziło;-)asienko jak tam w PL?? oprócz tego ,ze tropiki i drożyzna

spije kawke i jade z MIśką do miasta troche( jak to mówią się odch*mić)

lubiczanko priv

od wczoraj zresztą
milego kobietki
juz przywykłam do nadrabiania.. haha