reklama

Mamy z Irlandii!!

hej hej

słonko za oknem u nas - łał

Nikola od tego wtorku jakaś taka:dry: jesc nie chce pic tez mało co... nawet dziś na drzemkę jak szła to mleka swojego nie chciała:szok: toz to niewiarygodne.Ale co jej jest? Gorączki nie ma, nic nie ma w sumie:sorry2:ehhh

Tichonkowa se czytam i myśle, Radek zasnął a P Twój paluszki zajada i looka w TV:dry: a dopiero zjarzyłam ,ze Ty u Dylana :-D

Martuś juz pewnie popakowalas rebiate w samochód. szerokiej drogi, jedzcie ostroznie;-)

anineczko nie wim - nie pomoge.Ale w kazdej innej kwestii śmiało- np. w Hiszpańskim:cool2:

Renni znaczy się my do Hiszpanii- konkretnie do miasta Cambrils- śliczna okolica (na fotach):-D ale hotel zaraz przy morzu i atrakcje dla dzieci- czyli o to mi chodziło;-)

asienko jak tam w PL?? oprócz tego ,ze tropiki i drożyzna:baffled::-D

spije kawke i jade z MIśką do miasta troche( jak to mówią się odch*mić):-D

lubiczanko priv :evil::-D od wczoraj zresztą:-D

milego kobietki

reklama
Rany, ja calkowicie sie wybilam z tego forum przez wizyte rodzicow. Zauwazylam tylko,ze mama ady(wciaz cie tak nazywam) jeszcze nierozpakowana,a ale to juz tuz tuz i bede wypatrywala wiesci. Gdybym sie spoznila-to SZYBKIEGO porodu :-)
Rodzice sa, wiec korzystam ile wlezie. Dziadki codziennie zabieraja Amande na spacery, wiec ja na spokojnie moge sobie posprzatac lub sie poprostu polenic tylkiem do gory :-D Zwiedzamy plaze i bylismy w aquarium na salthill, Amanda miala radoche :-) Zabralabym ich gdzies jeszcze, ale pomyslu brak. Jesli cos ciekawego w co Galway do zwiedzania?Albo moze poszukam wkoncu tego parku w oranmore, bo jeszcze tam nie dojechalam. Ok uciekam, musze odkurzyc zanim wroca ze spaceru :-) pozdrawiam cieplutko wszystkich

witam sie i ja... u nas się wypogadza nawet ...
licze na dobrą pogdę na weekend :-)

widzę ze znów zapisalysce kilka stron.... :-p juz przywykłam do nadrabiania.. haha

my dziś po kolejnej czyli 2 lekcji plywania...
Vi szczęśliwa i zadowolona:-D

Didi chcialabym burze grzmialo a deszczu spadlo 5 kropel i dalej duszno

Tichonek to Lewcia ma nowo corcie a nie Larcia ;-)

Larcia korzystaj z wizyty dziadkow moze pojedziecie na farme 30 min od Galway

A ja bylam z psiapsiola na pizzy obzarlam sie a teraz ide pod prysznic i z mezulkiem na skypie pogadam
Milego wieczorku

oparzyłam sobie dwa paluchy:(((
Tichonek-a może Larcia coś przed nami ukrywa;)))
Monidan-doczekacie się i deszczu:)))jal długo jeszcze w Pl zabawisz?
Larcia-oj korzystaj,korzystaj...ze też ja się nie mogę nikogo doprosić o przyjazd-a niby taka duża rodzina:/

Witam
A gdzie dokłądnie i w jakim hotelu jest tak fajnie w tej Hipszani?:) Prosze namiary:)
A ja zaraz ide spac skoro jutro przed praca mam wstac na wyprzedaz Next:))
Dobranoc

Ach wszystkie sie prawie wakacjuja ja to bede miala za 20 dni wkacje ze ho ho!!!
Co to ja jeszcze chcialam..a na next sienie zalapie,niestety slabne pod prysznicem a co dopiero jakbym sie wybrala na przepychanki miedzy ciuchami..Trudno za pol roku nastepna wyprzedaz.A wiecie moze kiedy zaczynaja sie w dunsie wyprzedaze? Tam tez troche ciuszkow dla maluszkow moglabym zakupic..

reklama
ja juz po wizycie w szpitalu. troche sie nasiedzialam a ppotem jeszcze autobusem do domu. Wymeczylam sie dzisiaj jakbym w robocie byla. Ale wszystko jest w porzadku wiec sie ciesze sie bardzo. To niesamowite uczucie jak zobaczy sie wlasne malenstwo i jego bijace serduszko na monitorze. pozdrawiam

20090613290117.png

a85eb6a5bc.png

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry