reklama

Mamy z Irlandii!!

dobry!
Martus-szerokosci i sie nie stresuj sie ;-)Dasz rade!Kto,jak nie Ty:sorry2:
andzulina tez juz w PL,co:-p-milego pobytu Tobie i asience..
Fajnie macie..Ale moze i u nas w koncu sie ociepli.Prognozy wygladaja obiecujaco ;-)
pauletta-spakowana?
No i piatek.Ale ten czas zaiwania:szok:

reklama
I ja dziś wcześniej:tak:
Coś też spać nie mogę:dry:Poszłam przed 1-szą spać i 7:30 już kawę sobie robiłam:sorry2:Mój P to był w takim szoku,że szok!:-DNo,ale może jak P będzie tydzień w domu to se pośpimy:happy:...Prostownica się nagrzała,idę się prasować:tak:Miłego dnia:tak:
...Pamiętam,że w szkole uwielbiałam piątki,tak już po lekcjach.To był mój najukochańszy dzień bo w perspektywie były dwa wolne dni:happy:I sobota:rolleyes2:Od rana szykowanie na dyskotekę:-DA teraz....:dry:

Hej!:-)

Margaritta-gratulejszyn!!!Super, ze jedziecie na upragnione wakacje!!!!:tak:Wypocznieta, opalita sie bedzie extra. A gdzie lecita?

asienkaM-powodzenia!

Sandrulinska-welcome back!

andziulina, asienka, martaF-udanego urlopiku!:tak:

tichonek-fajnie tak powspominac, pamietam, ze ja tez czekalam na piatek jak na zbawienie!

Ide jakies pranie wrzucic bo troche mi sie nazbieralo.

Milego dnia!

moniadan mazury:/ bede tez we Wrocławiu:)

pozałatwiałam wszysko i narobiła jedzonka na droge,teraz tylko do autka powrzucac torby i czekac na 17.00 :-)

No wlasnie widze ze Elk to raczej na kawke za daleko
A do wroclawia jedziesz w odwiedziny? Kawalek masz

Andzulina kiedy ty wracasz kochana?
Emcia spi Eryk koloruje a mi sie nudzi

Witam:)
Widzę się robi wakacyjno-urlopowo
LadyZgaga-no Ty to ale masz wymagania;)))Mam nadzieję,że kopytka smakowały
Pauletta-pewnie nie masz czasy i na walizkach siedzisz
Marta-uważajcie na siebie-szerokiej drogi i naładuj akumulatory na caaaluśki rok:)))
Tichonek-reguła jest zawsze jedna-jak masz pod górę kiedyś się wespniecie na nią i już tylko z górki:)))
monidan-staram się jak mogę:)))
No i doczekałam się piątku:)))Dzisiaj pospaliśmy tradycyjnie do 6tej,potem śniadanko,musiałam odwiedzić councila,zakupki i wreszcie znalazłam chwilunię na komputer(od rana zresztą okupywał go Dawid:)))...

MartaF szczęśliwej, spokojnej, podróży;-)
Tichonek ja nienawidziłam piątków:baffled: U mnie to było zawsze tak że wszyscy własnie szykowali się na imprezy a ja nie mogłam..:sorry2:(nie zawsze ale w większości) Na szczęście zmieniło się to trochę jak poznałam mojego E bo zaczął on do mnie przyjeżdżać na weekendy (of kors bez nocek)
Sandrulińska witaj z powrotem;-)Jak było w PL?
Pauletta szybkiej przeprowadzki
Lady Zgaga jak tylko dostaniemy kolejną wypłatę to przyjadę:tak:;-)

A ja mam dziś E w domku.. I jest fajnie;-) Emilka tylko coś nie tak z brzuszkiem:baffled:ma.. Takie kupsztale robi odparzające że szok:szok:
Miłego dnia...

reklama
hej dziewuszki
Ale dzien, pogoda jakas taka ni w pi... ni w oko... jakas taka sie czuje bez energii.
Rosolek jedynie ugotowalam i wlos sobie zrobilam:tak:.
Milego dnia
Dziewczynkom ktore sie przeprowadzajá sprawnego pakowania,
Marto F Tobie szerokiej i bezpiecznej drogi,
A Te mamy które sie wczasujá plissss przyslijcie troche slonca do IE.:happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry