Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kasia a kiedy lecisz? My w sobote, tez nas ponad rok nie bylo, no i moi nie widzieli na zywo Malego Rozrabiakihej,nawet nie wiecie jak ja się cieszę,ze lecę do Polski,po roku i to z moją kruszynką:-):-)jeszcze jej nie widzieli u mnie w domu,tylko na zdjęciach.Trochę obawiam się lotu,bo lecę sama,ale jakoś to będzie![]()

nie skomentuje tego ze mieszkamy z tescmi i oni nie bardzo sie do tego poczuwają
dosc juz troche mam czas na zmiany chyba

oj stesknilam;-) dobrze byc w domu mimo wszystko

jestem przerażona tą drogą ale mam nadzieje ze damy rade
ale i tak po drodze zajrze jakbym nie miała czasu wcześniej
i dziewczynki nie gniewajcie sie jakbym nie miała czasu na urlopie do was zajrzec
z góry przepraszam
ale chyba tęsknic nie będziecie

3 wciągnęłam

Zrobiłam z salami i serem oraz z szynką i serem,mniam palce lizać

Szerokiej drogi,szczęśliwej podróży i udanych wakacji
Kiedy wracacie?

Nieważne,to nie jest taki wielki problem,nawet jeśli będę musiała autobusem dojeżdżać,wspomniałam o tym tylko przy okazji mojego żalenia się,żeby pokazać,że my to zawsze mamy pechozol
Doły to ja mam z powodu innych rzeczy,że tak powiem:mam doły z powodu ciągłych gór
Skąd Ty go sobie przywiozłaś?
) 

W rezultacie wygladam jak trol gorski
Bardzo Ci dziekuje kochana!Zgagus-ja to sie zdaje sie nie gratulowalam Adulincewiec spiesze z gratulacjami.I tak zawsze wiedzialam ze z nia szybko pojdzie,bo to bystrzacha
![]()
Skoro urode odziedziczyla po tacie (bo do mnie raczej nie jest podobna), to intelekt po mamie

Albo wcale nie bedzie chcial zejsc do kanalu, bo sie bedzie bal, ze go jakis dziad po glowce bedzie sciskalZgagus... po tym sciskaniu i szukaniu glowki przez doktorka , maly moze bedzie chcial wyjsc wczesniej..w koncu dziadkowie juz sa wiec moze ..
![]()

Ja Cie rowniez witam, Tichonku:-)Zgagusiu,ja Cię jeszcze chyba nie powitałam oficjalnie wśród nas po Twoim wielki powrocie więc....Welcom back!![]()
:-)
Bardziej oczywiscie ucieszylabym sie z Twojego widoku ale nalesniczkami tez bym nie pogardzila.