reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Tichonek :-D:-D:-D:-D gdzie Ty takie rzeczy wynajdujesz:-D:-D:-D:-D
Zgaguś a ja się doczekam tej wiadomości na gg:dry: ja wiem ze skleroza i tak dalej no ale ile można czekać:-D
A my się przeprowadzamy już jutro :tak: a ja z pakowaniem jestem w wielkiej ciemnej d*pie:sorry2::sorry2::sorry2:

im still here:baffled:mam laptopa na droge od koleżanki zeby dzieciaki bajki oglądały:tak:ale w nim zero sterowników:wściekła/y:szlag by to:angry:i najgorsze ze nie moge znaeźc do grafiki:crazy: i nie moge isc spac:baffled:

tichonku z racji tego ze grafiki brak to nie otworze pliku który dodałas:baffled:

Witam ja po pracy was poczytałam ale pisac sie nie chcialo...
Potem relaks i kolzeanki wpadły na film i winko a teraz pora spac bo juro rano trzeba wstac:/
Marta bezpiecznej podrózy!!
Sandrulinska witamy spowrotem.
Dobranoc

Czizas....na noc zrobilam ciasto marchewkowe Sofika i normalnie....pycha....juz je wczesniej robilam ale teraz wyszlo jeszcze lepsze! Nazarlam sie na noc...bardzo zdrowo prawda? hmm....

Marta- spokojnej podrozy i udanych wakacji.

Dobranoc dziewczynki. Kosmatych snow!!

witam:-)

od 4 juz spac nie mogłam:baffled:stres??:baffled:

tichonek naprawiłam!!!brakowało jeszcze głosu i kodeków ale dałam rade i bajeczki śmigają jak ta lala:-)

mam nadzieje ze jeszcze wpadne przed wyjazdem do was:tak:

wyśle wam troche słoneczka z polandii:tak::-)

miłego dnia:cool2:

reklama
witamo poranku

ja juz tez nie moge spac..musze przygotowac moich do podrozy..:)
ale bede miala cicho ...i jak ja nielubie byc sama wieczorami bo wtedy ma takie jazdy ze hoho...

ok ide meza pakowac..

do pozniej

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry