reklama

Mamy z Irlandii!!

Marta ja myślałam,że Wy tak z rańca wyruszacie a tu jeszcze czekac na 17-tą trzeba:happy:
Ja u Dylana,ledwo weszłam do klatki schodowej i lunęło,ale mieliśmy fuksa:-DTym bardziej,że Radek zachciał na hulajnodze jechac,bym leciała jak głupia z synem i pojazdem na plecach:baffled:
Mój wyje:sorry2:kopnął Dylana i powiedziałam,że mu schowam Playstation za to i ryk jakby pasem dostał:sorry2:...Kto tu mówił,że mój Radek taki mega grzeczny?:dry:

reklama
tichonek ja:-D bo jest grzeczny tylko czasami sie nudzie:-P a czekac to juz mi sie nie chce,chciałabym juz byc w pl:-)
kasiuleczka jak tylko dojade to wyśle troche słoneczka:-)

Tichonek ja nienawidziłam piątków:baffled: U mnie to było zawsze tak że wszyscy własnie szykowali się na imprezy a ja nie mogłam..:sorry2:(nie zawsze ale w większości) Na szczęście zmieniło się to trochę jak poznałam mojego E bo zaczął on do mnie przyjeżdżać na weekendy (of kors bez nocek)
...nic nie mow.Ja tez rzadko kiedy moglam gdzies wybyc.Jesli juz,to dosc wczesnie do domu-jak dla mnie,to w polowie imprezy:sorry2:Stad raczej czuje,ze sie nie 'wyszalalam':dry:
generalnie nie mile wspomnienia,wiec wole nie siegac w przeszlosc..;-)

anineczko-no wlasnie,tez sie chetnie dowiem,bo w pn. powinnam dostac P45.Z tym ze poczekam do przeprowadzki i udam sie do Athenry w celu rejestracji..
Marta-ponoc burze straszliwe nadciagaja nad Twoje wojewodztwo,wiec uwazaj tam na siebie;-)
A mi sie troche fartlo nieco;-)W sierpniu tamtego roku kupilam w lidlu nianie z kamerka i sie spsula niedawno..Z niejakim problemem,ale w koncu oddali mi za nia siano,wiec wyszlo na to,ze uzywalam jej sobie za darmo:-DTak to ja lubie:-DJako,ze teraz juz sie raczej nie przydaje,to pieniazki za nia zostawie w next zapewne:-D
Milusi dzien jutro sie szykuje-fryzjer,zakupki..;-)tiaaa-juz przebieram nogami..:-D

Hello
Marta, zapomnialam... Szerokiej drogi!!! Jedzcie ostroznie!!! A z tym sloncem, to nie przesadz zbytnio:-) Troche mozesz podeslac ale nie za wiele, bo mnie teraz takie upaly nie sluza:no: Tym bardziej, ze zapowiada sie, ze jeszcze sobie w ciazy pochodze:baffled:
Tichonku, no moj "Alejandro" z Wolnego Miasta Gdansk:-)
Crazy Girl, a tak wlasciwie, to po co Ci kasa? Ja za nic nie kasuje:-D Dostaniesz kawusie lub co innego do picia (limit nieograniczony), ciacho, obiadkiem tez poczestuje- i wszystko za FREE!!!!:-):-) Tak wiec czekam na Ciebie;-)
Pauletta, no juz juz... :-)

Nie wiem, co to ja jeszcze komu mialam pisac.
Jesli komus nie odpisalam, to przepraszam. Bynajmniej nie zlosliwie tylko z gapiostwa.

Lece

Lady Zgaga :-D;-) dzięki. Kasę potrzebuję tylko na paliwo... :sorry2: Zostało nam nie wiele pod ostatnią kreską a wypłaty jeszcze brak.. jeju jak to brzmi jak bysmy biedę kompletną klepali..:baffled:. Chodzi o to ze my zawsze na początku miesiąca (zaraz po wypłacie) wysyłam część kaski na PL konto bo jakbyśmy tego nie robili na poczatku miesiaca to wydalibysmy na głupstwa..:sorry2:a tak to żyjemy skromnie po prostu;-)

Weźcie ode mnie to słonce, oddaje wam całe, ja juz mam dosc!!
Uwielbiam słonce i ciepło ale wszystko z umiarem, przyślijcie mi deszcz :-)

16_1.jpg

reklama
Ale mi nuuudno:confused2:Młodszy śpi,starszy się bawi,obżera paluszkami i looka na tv a ja gazety wyczytałam i nie mam co robic:sorry2:..Jeszcze z 1,5 godziny i fajrant:tak:
Czy Kasia Irlandka o nas zapomniała?:-(
A Larcia córką się nie pochwaliła:dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry