reklama

Mamy z Irlandii!!

Ka.M'cia ja bym się spotkała gdybym nadal mieszkała:sorry2: a własciwie to o której będziesz?? bo ja i tak muszę do Galway przyjechać zdać klucze za starą chate :tak:

Padam na pysk w domu zostały już same niedobitki większość szczęsliwie się do vana zmieściło jak dobrze że szef P ma takiego wielkiego...(vana oczywiście :-D) jutro jak wjade na nową chate to nie będę wiedziała za co złapać :sorry2::sorry2::sorry2: aaaa i co najważniejsze łapię przez wi-fi jakiś słabiutki sygnał co prawda zachowuje się jak zakonnica na pasach ale lepszy rydz niż nic :-D:-D:-D siada mi na dekiel ze zmęczenia chyba:baffled:
Misia gratki dla Ala:-)
Zgaguś ródź już kobieto wreszcie ja chcę Julianka małego zobaczyć :tak::tak::tak:
może i ja się wybiorę do next ale to jak mi pieniążki na paypala wpłyną :blink:
A dziewczyny z Dublina mieszka któraś obok ikei albo wybiera się w najbliższym czasie??? potrzebowałabym coś takiego IKEA - BEZPIECZNIE- BLOKADA DO OKIEN / OKNA 2 SZT (1092846957) - Aukcje internetowe Allegro
z moim oszołomem wolę nie ryzykować nie zabezpieczonych okien :sorry2::sorry2::sorry2: ale jak żadna nie będzie miała okazji to w PL sobie zamówię nic na siłę kochane :-)

reklama
no własnie jeszcz enie wiem pauletta , jutro sie dowiem dokladnie co i jak to Ci napisze

a ja nawet nie wiedzialam ze sie przerowadziłaś:szok: tak szybko i duzo piszecie

pauletta-ja moze bede w przyszlym tyg jechala do IKEI,jeszcze dokladnie nie wiem ale jak cos to nie ma problemu, moge Ci je kupic.
Ale czy koniecznie musza byc te z IKEI? Ja ostatnio kupilam do Natalki pokoju fajne klamki do okien (z kluczykami )w sklepie gdzie dorabiaja klucze.

renni a widzisz to nawet nie wiedziałam że tak można :baffled: jutro mój P sprawdzi czy w tych oknach są wymienne klamki a gdzie kupiłaś te z kluczykami????
Kam'cia ja jestem w trakcie przeprowadzki :tak: właściwie to wszystko oprócz pościeli komputerów i jedzenia już jest na nowej chacie a mi sie tutaj echo od ścian odbija no ale zawsze to jeden dzień dłużej na necie moge pobuszować :-D:-D:-D

renni a widzisz to nawet nie wiedziałam że tak można :baffled: jutro mój P sprawdzi czy w tych oknach są wymienne klamki a gdzie kupiłaś te z kluczykami????

Na pewno sa wymienne, ale niech sprawdzi.
U nas na wsi jest taki zwykly sklep gdzie dorabiaja klucze i sprzedaja metalowe pi....erdolki typu srubki i inne gadzety,pewnie u Was tez cos takiego istnieje, zobacz tez w B&Q lub w ATLANTIC HOMECARE.

Ale jak bedziesz chciala te z IKEI to no problem.

Ide w kime, oczy mi sie juz same zamykaja.

Witam
i jak noc?...;))))
Renni-masażu nie było,bo się chłopa nie doczekałam i ległam:(((
Pauletta-gdyby nie było u Was tych klamek,to ja mogę sprawdzić tu i w razie wu też Ci podrzucę:)
Margaritta-tak Was wczoraj wcięło,że myślałam,że może wpakowaliście się w auto i na podbój Cashel ruszyliście,a tu nic...:(
Idę dzieciom śniadanko zrobić,bo małe sępki czekają:/Miłego dnia

dzien dobry !!!!!korzystam bo reszta spi;-)
a ja jestem stuknięta:rofl2::rofl2:, dziś o 5 zaczęły sie wyprzedaże w next, nie mam prawka, wiec auto odpadło, autobusy jeżdżą ale od ok 6.30, ale został rower:-D.Pojechałam o 4.30 na Grafton 20 minut-zero ruchu, światła tylko zielone :-)( juz sie przekonałam ze w centrach handlowych sa dzikie tlumy i nie warto) bylam nawet 8 w kolejce wiec nie bylo zle( przypomniały mi sie czasy jak za komuny ludzie sie pytali ile osob przed pania;-)).To sa uroki jak sie mieszka w Dublinie- jest kilka next-ow i mozna sobie wybrac do ktorego chce sie jechac:blink: .Kupilam Asi fajne rzeczy:tak:( duzo takich większych, na teraz ma wystarczajaco), babki najpierw braly wszystko co im tylko pasowalo rozmiarami a potem patrzyly co sie nadaje, wiec ja tez tak zrobilam. Wyszlam po godzinie, dla P upolowałam sweter taki cieply na zime tylko dla siebie nic, ale tez nic nie bylo.Lubie nexta, ale najbardziej pasuje mi dla dzieci. Odbije sobie w innym sklepie;-).
renni -szkoda ze nie zgadałyśmy sie wcześniej, mogłyśmy jechać razem, ale moze na zimowe sie umówimy;-):tak:
lubiczanka- u nas bardzo dobrze, Asia spala cala:szok:, obudzila sie dopiero o 6 na mleko, pobuszowala do 8 i znow spi:-)
pauletta82- Ty to jak burza z ta przeprowadzka,
Marta F- szczęśliwej podroży i udanego pobytu:tak::-D

Ostatnia edycja:
Dobry!
Ja, zeby zdazyc na wyprzedaz w Next musialabym kolo 4. z domu wyjechac:baffled::-D Ale gdybym miala blizej, to moze bym sie wybrala- o ile bym nie zrezygnowala po uslyszeniu budzika:-)

No moja mama jest niemozliwa:szok: Dzisiaj moze wszystkiego razem z 20 min siedziala (z czego 10 przy obiedzie):-D Za to ja siedze za duzo i juz mi glupio i mam wyrzuty sumienia:baffled: Jeszcze "tylko" miesiac:-D
Oj, zjadlabym arbuza:-p
powiem Ci ze ja sie mecze strasznie od samego patrzenia na moja mame.Ona w ogole nie moze usiedziec i ciagle cos..Robi jedno i juz mysli o drugim.Straszne to jest!
Tak a propos,kto wie gdzie w Galway jest sklep no name?

ja tam nie mialam nawet zamaiaru p 5tej sie wybierac..Zajde jak bede w miescie,jesli cos znajde to kupie,nie to nie.Dzizas,nienawidze jak jest tlum w sklepie,przepychanki,wyrywanie sobie z rak, masakara:no:

Dziewczyny, a co w razie wu mozna dostac w tutejszej aptece na kaszel dla Wikty?Jakas ona dla mnie podejrzana:no:Taka charczaca,szczegolnie jak je cyca..Tez w sumie moge to zwalac na zeby,ale wole byc zabezpieczona..Pokaszluje co jakis czas,ale nie jest to taki mokry kaszel;nie wydaje mi sie z reszta zeby to bylo przeziebienie..choc moge sie mylic.Jakies 3dni tak ma..Mam nadzieje ze to od nadmiaru sliny:baffled:
Poza tym troche mnie martwi,bo u nas podlogi sa zimne,pi***i spod wszelkich drzwi..a jak sie je zamknie to juz w ogole.Mam nadzieje ze jej nie powialo gdzies bo lazi po calej chacie:baffled:
Milego dzionka Wam!

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry