pauletta82
Sexy Big Mamma
Ka.M'cia ja bym się spotkała gdybym nadal mieszkała
a własciwie to o której będziesz?? bo ja i tak muszę do Galway przyjechać zdać klucze za starą chate 
Padam na pysk w domu zostały już same niedobitki większość szczęsliwie się do vana zmieściło jak dobrze że szef P ma takiego wielkiego...(vana oczywiście
) jutro jak wjade na nową chate to nie będę wiedziała za co złapać 

aaaa i co najważniejsze łapię przez wi-fi jakiś słabiutki sygnał co prawda zachowuje się jak zakonnica na pasach ale lepszy rydz niż nic 

siada mi na dekiel ze zmęczenia chyba
Misia gratki dla Ala:-)
Zgaguś ródź już kobieto wreszcie ja chcę Julianka małego zobaczyć

może i ja się wybiorę do next ale to jak mi pieniążki na paypala wpłyną
A dziewczyny z Dublina mieszka któraś obok ikei albo wybiera się w najbliższym czasie??? potrzebowałabym coś takiego IKEA - BEZPIECZNIE- BLOKADA DO OKIEN / OKNA 2 SZT (1092846957) - Aukcje internetowe Allegro
z moim oszołomem wolę nie ryzykować nie zabezpieczonych okien

ale jak żadna nie będzie miała okazji to w PL sobie zamówię nic na siłę kochane :-)
a własciwie to o której będziesz?? bo ja i tak muszę do Galway przyjechać zdać klucze za starą chate 
Padam na pysk w domu zostały już same niedobitki większość szczęsliwie się do vana zmieściło jak dobrze że szef P ma takiego wielkiego...(vana oczywiście
) jutro jak wjade na nową chate to nie będę wiedziała za co złapać 

aaaa i co najważniejsze łapię przez wi-fi jakiś słabiutki sygnał co prawda zachowuje się jak zakonnica na pasach ale lepszy rydz niż nic 

siada mi na dekiel ze zmęczenia chyba
Misia gratki dla Ala:-)
Zgaguś ródź już kobieto wreszcie ja chcę Julianka małego zobaczyć

może i ja się wybiorę do next ale to jak mi pieniążki na paypala wpłyną

A dziewczyny z Dublina mieszka któraś obok ikei albo wybiera się w najbliższym czasie??? potrzebowałabym coś takiego IKEA - BEZPIECZNIE- BLOKADA DO OKIEN / OKNA 2 SZT (1092846957) - Aukcje internetowe Allegro
z moim oszołomem wolę nie ryzykować nie zabezpieczonych okien

ale jak żadna nie będzie miała okazji to w PL sobie zamówię nic na siłę kochane :-)
tak szybko i duzo piszecie