reklama

Mamy z Irlandii!!

Wilwia-nooo.dopisana do listy obecności:)
Tichonek-u nas drzwi zawsze otwarte dla miłych gości(jeśli auto pod domem a nikt drzwi nie otwiera,to mo0żna cosik podejrzewać;))Mam nadzieję,że się Wam uda wyrwać i zahaczyć.Tylko o sygnał plis,żebym przywitała Was nie tylko uśmiechem:))).Co do szkoły-pewnie,że namawiaj P...Chyba nie ma żadnych minusów przeniesienie go "pod dom"

reklama
Jeszcze odnosnie tych klamek.
Ja tym zabezpieczeniom nie ufam, choc pewnie w 100% spelniaja swoja funkcje.
Mnie rozwiazanie klamki z kluczykiem najbardziej przypadlo do gustu. :tak:Tu upalow strasznych nie mamy wiec okno na noc jest zamykane na kluczyk,(dzieki temu spie spokojnie) pokoj Nati jest na gorze wiec w ciagu dnia sama tam nigdy nie przebywa i okno moze byc otwarte non stop.Wiercic dodatkowych dziur nie musielismy bo stara klamka wygladala dokladnie tak samo jak ta tylko byla bez kluczyka.

Tichonek-jasne kochana, ze zabierzemy! ;-):tak:Nie ma to jak szoping w wiekszym gronie!:-)

Moje dziecko ma juz prawie 4 lata,nie moge chodzic za nim krok w krok ciagle zwazywszy na to ze moja chalupa ma 270 metrow co sie z tym wiaze 7 pokoi.Ostatnio czesto moje dziecko idzie do gory po jakas zabawke z sypialni.Czsem pojdzie za ktoryms z nas,a to chwila nie uwagi i do nieszczescia nie daleko.Jak mial dwa latka tez za nim chodzilam,ale teraz juz tylko sprawdzam co jakis czas.Ale okna to moja zmora.A teraz to jak tu okien nie otwierac??? U mnie sie wietrzy calymi dniami na gorze,nie wyobrazam sobie miec zamkniete okna.W nocy zamykam ale dzien musza byc otwarte!Poza tym te zabezpieczenia sa sprzedawane na calym swiecie i nigdy nie bylo wypadkow wiec chyba sa bezpieczne.

Ostatnia edycja:
Lubiczanko,jeśli będziemy się na kawosa wybierać to na pewno dam Ci znać:tak:Tylko odbierz jakbym dzwoniła a nie pomyślisz-nie znam numeru,nie odbieram:-D;-)
A oprócz uśmiechu tylko coś do picia wystarczy:tak:Szczególnie dla Radka bo to taki "żłopek",że szok:-D

Wilwia a powiedz czy moje prawo jazdy wrocilo do ciebie?
Gratuluje zabkow u Tobiego a jak z chodzeniem sobie radzi? No i kogo znow goszcza lpkatorzy?

Didi to normalne ze masz ochote bobdopiero zaczelas diete z czasem bedzie lepieh i mysl o rezultacie ;-)

Ostatnia edycja:
witam!;-)
ja już znowu na plenych obrotach po lenistwie w pl:blink: antoś teraz drzemie hania gra w gre planszowa z tatusiem a jak maly wstanie to pedziemy do bray bo wesole miasteczko znowu stoi na plazy w bray:tak: jest u nas moj mlodszy brat na 2 tygodnie wiec trzeba mu zapewnic jakies rozrywki w wakacje:tak:
tichonku życze powodzenia we wszystkim i zebys chociaz na chwile umiala sie oderwac od zmartwien;-)
lewcia gratulacje!;-)
o wyprzedazach w next nic nie wiedzialam pewnie juz niewiele zostalo:sorry2: szkoda
milego dnia dziewuchy mimo pogody;-)

Hej Dziewczeta
Ja nawet nie nadrabiam, bo sie spisalyscie, ze hej...
Wieczorem mamy gosci i z mamusia szalejemy w kuchni.
Madbebe, chodzi Ci o No Name? A nie Name It?

Ide. Milego sobotniego wieczoru:-)

Witam..
Ale się rozpisały...

Ja mam E w domu więc zajęta jestem :P
Wczoraj byliśmy w pubie we dwoje na piwku i pogadaliśmy sobie tak od serca :)

Co do zabezpieczeń ja mam piętrowy domek i zbieram się własnie do zakupu.. Dla mnie okna to też zmora.. Jeszcze jakbym mieszkała gdzieś na 10 piętrze to bym chyba zwariowała...brr... Bardzo boję się też schodów...:/ Zwłaszcza że mamy wysokie, strome i posadzka na dole...Jakby mi tak spadła to nie wiem...tfu tfu...

Napisałam posta i zapomniałam zatwierdzić...więc zatwierdzam:sorry2:

reklama
Witam laseczki Ja rano pojechalam na wyprzedarz i po pracy tez oobkupiłam sie po pachy:)
Ja tez sie pisze na spotkanko:)
Pauletta i tak szybko dałas rade sie przeprowadzic.
Sandrulinska za słabo czytasz forum pisałąm kilka razy o tej wyprzedazy hihihi
Jutro wolne juuupi fajnie miec niedziele wolną.
Miłęgo wieczorku

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry