reklama

Mamy z Irlandii!!

siemanko...
Madbebe..sto lat sto lat !!!

Pauletta....wykrec klamki..ja tam zrobilam na poprzednim mieszkaniu bo nie mialy kluczyka a tutaj mam z kluczykiem...ale tam P wykrecil mi klamki i jak chcialam otwierac to ja wkladalam a tak mialam okna bez klamek bo Al wchodzil na gorze na parapet i wychylal sie z okna..

a ja niewyspana...normalnie zombie... i do tego glodne zombie..hahaha

reklama
dobry!
dziekuje dziewczynki za pamiec i zyczenia!:-)
u na stez walka od 3ciej byla.Ja sie poddalam o 5tej i A. przejal mala.Moiw ze 50min ja usypial,ale padla..Mnie za chiny nie dala sie odlozyc:no:Dokuczaja jej te zeby widac:-(Moglyby juz wylezc:sorry2:
Zimno,co?Qrcze normalnie o wlaczeniu ogrzewania mysle..:baffled:
pauletta-ladne akcje masz:sorry2:
Milej niedzielki!

Witam laseczki
Madbebe stooo lat!!
Pauletta nie łam sie bedzie lepiej.
Misia jak randka pewnie odsypiasz:)))
Ja dzisiaj wolne ufff jak dobrze po całym tygodniu charówy.. ale i tak zamiast pospac do 12 to budze sie przed 10 i juz spac niemoge, organizm mi sie przyzwyczaił do określonej liczby godzin snu i nie ma bata:/
Życze udanej niedzieli , a ja uderzam do miasta :)
Po południu moze wyciagne L na spacer i obiad jakis:)))

Madbebe- Wszytkiego cudownego!!!

Joann- Alex generalnie przesypia noce sam. Tylko jak zabkuje lub ma poprostu jakas zla nocke to spi ze mna. Ja z nim nie walcze. Jak chce isc spac ze mna to go biore,a jak nie to spi sam....ot co....na cholerke mam nocke zarywac tylko po to,zeby go zmuszac do samodzielnego spania...bezsens. Ostatnie noce spal ze mna bo mu zeby ida i nie moze spac. A tak to spi sam cale noce. A Aaron go zazwyczaj kladzie spac u nas. Ja kapie, wycieram i ubieram a on go karmi i kladzie spac.

A moja randka dziewczynki jest dzisss a nie wczoraj!! :-)

Madbebe Wszystkiego najlepszego,najsłodszego,najbardziej kolorowego,naj,naj,naj!!!

[video=youtube;pRV5_OG-5co]http://www.youtube.com/watch?v=pRV5_OG-5co&feature=related[/video]

dobry!
dziekuje dziewczynki za pamiec i zyczenia!:-)
u na stez walka od 3ciej byla.Ja sie poddalam o 5tej i A. przejal mala.Moiw ze 50min ja usypial,ale padla..Mnie za chiny nie dala sie odlozyc:no:Dokuczaja jej te zeby widac:-(Moglyby juz wylezc:sorry2:
Zimno,co?Qrcze normalnie o wlaczeniu ogrzewania mysle..:baffled:
pauletta-ladne akcje masz:sorry2:
Milej niedzielki!

mojej Ewie jak robilanamtakie jazdy to dawalam jej vibrucol czopki :).. i ja wyciszaly a pozniej ladnie zasypiala...:) jakby co mam ich troszke wiec gdybys chciala przetestowac to nie ma sprawy
dam Tobie kilka.. tutaj tez mozesz dstac ale vibrucol w kropelkach

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry