reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
haha
witam nowa mamuske...Martycha,...zagladaj do nas czesto bo bedziesz miala tylu..i uwazaj jestesmy najgorszym z nalogow jak juz posmakujesz to niestety ale ciezko nas sie pozbyc..hahaha
Pauletta... spoko oko.. nastepny nalot na Ciebie..
Wilwia dzieki za goscine i reszta dziewczynek za spotkanko bylo milusio... bo my z Kamcia wbilysmy sie bez zaproszenia..hahaha ale to dzieki korka na ulicach w strone naszego domku
a moj Al byla tak padniety ze zasnal zaraz jak wyruszylysmy i Ewunia dolaczyla... mloda wstala pod domem a Al spal do 20:50 teraz siedzi i bajki meczy .. mloda spi..a mama meczy BB bo tata jeszcze w Pl..haha

jutro ciezki dzien bo od 8 rano mam chlopcow kolezanki wiec wesolo bedzie...

Ewelcia... na gryzniecie baka to samo co na ose... i tak jak pisza dziewczyby..cebila.,.ocet i wapno..duzo wapna albo jakie leki odczulajace..ja to mam bo ja uczulona i odrazu aplikuje jak mnie kasnie bo puuuuchne

Ostatnia edycja:
reklama
Matycha witaj;-) i zostan z nami duuugo;-)

Wy tu o ptaszkach a moj E dzis podziebiony i nic mu sie nie chce:no::sorry: Ale moze jak wroce to sie poczochramy jednak:-D:-D:-D:-D;-):zawstydzona/y: sie zobaczy:-p
ale nakretki z Was;-):-)

A tak w ogole to mala znowu biegala bez pieluchy dzis i ani razu nie zrobila do nocnika:-(:-( Ja sier zalamie normlanie.. w dodatku zrobila cos wiekszego:wściekła/y::wściekła/y:bez pieluchy bédác.. wyrzucilam wsio do kosza...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry