reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam wieczorowa pora :-)
Wilwia i dziewczynki dzieki za spotkanko ;-)
Martycha witaj i pisz z nami jak najczesciej...A obok jakiego wiekszego miasta jst Twoja miejscowosc???
No tak nocka sie zbliza to anineczka o czochraniu ptaka:-Djuz to widze jak ona miala Mile na mysli mowiac ze jajko zniesie zaraz:-D:-D:-D:-D:-D Matosiatato Ty to masz szczecie;-):-D
Ewelcia oklad z mlodych piersi pomoze;-):-D Nie, a tak serio to moze warto do lekarza sei jutro wybrac bo to weekend idzie.....

reklama
Witam wieczorowa pora :-)
Wilwia i dziewczynki dzieki za spotkanko ;-)
Martycha witaj i pisz z nami jak najczesciej...A obok jakiego wiekszego miasta jst Twoja miejscowosc???
No tak nocka sie zbliza to anineczka o czochraniu ptaka:-Djuz to widze jak ona miala Mile na mysli mowiac ze jajko zniesie zaraz:-D:-D:-D:-D:-D Matosiatato Ty to masz szczecie;-):-D
Ewelcia oklad z mlodych piersi pomoze;-):-D Nie, a tak serio to moze warto do lekarza sei jutro wybrac bo to weekend idzie.....

ja obok Dublina jestem. do galway daleko... :(

Ja wiedziałam że tak będzie...spotkanko się odbyło a ja nawet nic o tym nie wiem ehhh wystarczyło się wyprowadzić i już zapominają o istnieniu:-( focha mam :sorry2::-p:-p:-p;-)
Dzieciaki śpią małża jeszcze brak normalnie nei wiem co ze sobą zrobić :sorry: :dry:
AAA ja gapa Martycha1 witaj :-)

Agusiek- ja cie blagam....:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Wyobrazenie czochrania ptaka doprowadza mnie do spazmow....az mnie brzuch boli...nie wyrobie!!!
I ten oklad z piersi:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Sikam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja wiedziałam że tak będzie...spotkanko się odbyło a ja nawet nic o tym nie wiem ehhh wystarczyło się wyprowadzić i już zapominają o istnieniu:-( focha mam :sorry2::-p:-p:-p;-)
Dzieciaki śpią małża jeszcze brak normalnie nei wiem co ze sobą zrobić :sorry: :dry:
AAA ja gapa Martycha1 witaj :-)
Paulettka nie gniewaj Ty sieeeeee...bo wiesz jak to u nas na knocknakarra jest: hop siup zbiorka dup i juz jest spotkanko i jeszcze same sie dzis wprosily:-p:-D

Paulettka- ty sie tam nie ten teguj!! W niedziele odrobim!
:-D:-D się nie ten teguj :-D:-D no i foch przeszedł a w niedzielę jak najbardziej odrobimy ;-)
Agusiek ja się już nei gniewam ;-) wiem że to takie hop siup ale na przyszłość ja mam do Galway półgodzinki jazdy na ostatnie ploteczki bym się załapała;-) choć dzisiaj i tak zapewne bym odpadła bo mi dzieci trochę smarkają choć i tak już zanika:tak: no ale wybaczam bo jak tu nie wybaczyć:-)
A co do Bazyla to gdyby Anineczka i spółka nie zwinęli mi go sprzed nosa to pewnie ja bym się teraz z nim czochrała :-D:-D:-D:-D a tak to pozostaje mi nic :sorry2:

Dobra dobra misia do spazmow... Ty tu nas nie czaruj, przez te 2,5 godziny to dopiero go mozna wyczochrac:-D !!!!!! boszeeee ide stad:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D

Ostatnia edycja:
reklama

młode piersi na nogę? hę? :-D jak to wykonac? :-D:-D

oj lepiej Mila ptaka niż szympans żabę :shocked2:

martycha1 szef mojego męża mieszka w Maynooth.Kiedyś zastanawialiśmy się nad wprowadzką do tego miasta,ale jakoś nie wyszło.
Rozrywkowa mieścina :-D

A co do Bazyla to gdyby Anineczka i spółka nie zwinęli mi go sprzed nosa to pewnie ja bym się teraz z nim czochrała :-D:-D:-D:-D a tak to pozostaje mi nic :sorry2:
Oj tam,masz w domu innego ptaka...:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry