reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Zgagus śliczny pączuś ten twój Juleczek ja to bym stopki całowała hihi
Kasiuleczka powodzenia u lekarza!
Pauletta witaj wśród zinternetowanych:))
A nam sie dzis fajne spotkanko udało na Knocknacarze hihi u Wilwii i bylo bardzo milo, mam nadzieje że nie mialas zbyt duzo sprzątania po nas:))???
No i koniec wolnego jutro do roboty:/

Hej mamuski:-)
Zgagus maly sliczniutki,no i te policzka...:-)
Kamcia takie sprzatanie po takich gosciach toz to sama przyjemnosc:-DDzieki dziewczynki za odwiedzinki.A jak tam Kamcia z zakladami.Wygral obstawiany kon?
Moje dziecie padlo po spotkaniu.Ciekawe o ktorej sie obudzi,albo wczesniej go sama przebudze,bo potem wstanie mi w srodku nocy.

Hej lasencje!!!

Zgago-sliczny ten Wasz bobasek, ucaluj go od cioteczki w przeslodki buziaczek!

Dziewczyny w Benettonie sa niezle przeceny od dzis wszystko 70% off.

witajcie Mamusie z Irlandii. w końcu odważyłam się napisać. ja miesiąc temu straciłam swojego aniołka, ale mam nadzieję, że wkrótce będę mogła się z Wami podzielić radosnymi wieściami. postaram się zaglądać jak najczęściej. buziaczki

Monia- Julus jest cudny jak malinka i smakowity jak paczus!! Taki pulcherynek!!! Cudo male:-) Dochodz do siebie szybciutko!!l

dzien byl na maxa busy! Od 10 rano bylam w domu tylko 30 min. Wilwia i dziewczynki- dzieki za super spotkanko. Wilwia pychaaa ciasto!!:-):-) Andzulina- dzieki za podwozke!

A teraz padam....chcialabym sie czegos napic ale nie mam czego...mam zubrowke ale soku brak!:no:

reklama
Zgagus Juleczek cudowny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MOZE SIE NAPATRZE TO SIE ZARAZE HEHEHHEHE.

OJ ......nie przywitalam sie......witam dziewczynki:)
oj przydalo by Ci sie...masz 4 panny to chlopiec by sie przydal;-):-D

Antosiatato(ooo zmiana Nicku byla...sory juz sie poprawiam matosiatato;-):-D) co znalezc bo nie kumam:-p:sorry2:

MArtycha witaj-strasznie Ci wspolczuje...

Wczoraj mojego m ugryzl taki wielki bak w noge,dzis go to swedzi bardziej niz wczoraj,zrobilo sie to dosc czerwone(taka spora plama) i nie wiem co z tym robic?
Do lekarza isc czy jak?
A moze znacie jakies domowe sposoby?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry