reklama

Mamy z Irlandii!!

Zgagusiu jest cudny!:tak:Juliaczek Pyziaczek :-DA włosisków ile ma:szok:Nic tylko głaskać,całować i za poliki tarmosić:-DJeszcze raz gratuluję!Ty i Alejandro spisaliście się na medal:tak:i to złoty!

Pauletta witamy wśród szczęśliwych posiadaczy netu i dostępu do BB:-D
Gastone,a ja nadal trzymam się wersji,ze będziesz mieć parkę:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Zgaguś piękny Julek i taka kluseczka mała. Jak on się tak zmieścił ;) Moja ważyla 4100 i miala 53 cm więc wiem jak cięzko takiego klocusia urodzić. Podziwiam, że bez znieczulenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Siee zobaczy juz za 7 dni...juppi!!!!!Ale bede tarmosic i calowac!Moje dziecie od kiedy w lozku leze i babcia sieniem opiekuje to srednio chce sie e mna tarmosic i mi tego bardzo brakuje.Uwielbiam tulac,wachac i tarmosic!:-D

hejka
My zaraz smigamy do lekarza z oliva bo jej sie nic nie poprawia, ciekawe czy cos mádrego powie:dry:.
Lady Zgago synus slodki:tak:duzy chlopak jak Ty dalas rade bez znieczulenia? normalnie podziwiam:tak:. moja miala niecale 3,500kg i na szczescie obylo sie bez nacinania i zaszywania.;-)
Pauletto witamy

Dzieki dziewczynki
Ja go jeszcze nie tarmosze ale za to caluje po tych pyzatych pultynach ile sie tylko da:-D
I wiecie co? On wcale nie jest az taki duzy:eek: Tylko ciezki klocek. No i te jego poliki- to one chyba najwiecej waza:-D:-)

reklama
Zgaga ale słodka bułeczka:-D sliczny jest:tak: po mamusi rzecz jasna:-) pamietam jeszcze niedawno jak Wikta madbebe miala taki pucki:-D
Gastone jeszcze chwilka i dasz upust swojemu podnieceniu;-) bedzie szal woow!!:tak::-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry