reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam
Ja juz spac nie mogę:/
Straszna tragedia... a piosenka śliczna. Życie jest niesprawiedliwe..
Larcia my z Didi tez do miasta idziemy wiec mozemy sie spotkac:)
Miłego dnia

reklama
Witam się:tak:
Mną tak wczoraj wstrząsnęła ta tragedia,że choć dziewczyny nie znałam,całą noc nie mogłam spać.Cały czas mi się myśli po głowie tłukły...
MartaF:Tczew - Zgina kobieta w zaawansowanej ciy - Wiadomoci - Aktualnoci
Idę trochę chatkę ogarnąć bo mam masakrę:sorry2:
Aaa..dziś mi się dwie kreski pokazały:tak::-)
Ale na maszynce owulacyjnej,nie teście ciążowym:-D...A to znaczy,że za 3-4 dni będzie jajeczko:-)

tichonek a gdzie taka maszynke owulacyjna mozna dostac?? przydalaby sie ;-)
W Bootsie są:tak:,około 150 Euro:sorry:
Tak to wygląda: A Fertility Monitor Can Maximize Your Chances for Conception
Do tego 20 szt.testów kosztuje ok.30 Euro...20 szt.wystarczy na 2 cykle o ile są w miarę normalne:sorry:Tzn.ja raz musiałam zużyć w jednym cyklu 20 szt.:sorry:bo mi się w organiźmie pokiełbasiło:eek:Ale tak to 10 wystarcza:tak:
Fajne urządzonko bo pokazuje kilka dni przed owulacją,że się zbliża,później pokazuje dokładny dzień owulacji:tak:
Drogie to cholerstwo,ale ja miałam to szczęście,że mi Dyta pożyczyła i tylko testy dokupiłam:sorry:

Bry!
ja sie tylko witam,bo mnie corka moja do bialej doprowadza dzisiaj:sorry::eek:
w ogole to mi sie cos popier***ilo i mam takie bukwy duze,ze z metra moge posty czytac:sorry2:

Tragedia straszna :-(
[*] lacze sie w bolu:-(

reklama
mam do was pytanko dziewczyny odnosnie sportow ekstramalnych w lozku :) z facetami oczywiscie hehehe jak dlugo czulyscie bol po porodzie podczas numerku?? ja jestem juz 11 tygodni po a wciaz mam wrazenie jakbym byla dziewica, dokladniej to tak jakby mnie zszyli za bardzo, do lekarza lece za 2 tygodnie i pewnie cos tam mi powie ale moze i wy macie podobne doswiadczenia.
Wogole widze ze wszystkie sie bardzo dobrze juz znacie :) i wszystkie jestescie z Galway?? eh bo tam to mam spory kawalek a tez wyskoczylabym gdzies na spacerek czy drinaska, ostatnio serwuje sex on the beach, po 2 mnie bierze bo exstra %%%% chetne zapraszam :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry