Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
Gastone,przestań!!!Nic mi tu nie życz!
Ja nie twierdzę,że to nie jest coś cudownego i jakby Bóg dał to bym się cieszyła,sęk w tym tylko,że ja nie mam znikąd pomocy
Radek idzie do szkoły,P cały dzień w pracy,nie miałabym kiedy i jak nawet odpoczywać w ciąży,a w bliźniaczej to bardziej wskazane niż w pojedynczej,sama wiesz...Jakbym urodziła to też nikt do mnie do pomocy nie przyjedzie
Po prostu bym sobie nie dała rady z dzieciaczkami albo nie donosiła tej ciąży
Też pisałaś,że całymi dniami teraz odpoczywasz,a Maxiem mama się zajmuje,ja bym tak nie miała
To już bym wolała pierwszą ciążę bliźniaczą,mogłabym odpoczywać kiedy muszę a i po porodzie mogę się tylko dzieciaczkami zająć
Teraz nie mam po prostu warunków ku temu
Ja nie twierdzę,że to nie jest coś cudownego i jakby Bóg dał to bym się cieszyła,sęk w tym tylko,że ja nie mam znikąd pomocy
Radek idzie do szkoły,P cały dzień w pracy,nie miałabym kiedy i jak nawet odpoczywać w ciąży,a w bliźniaczej to bardziej wskazane niż w pojedynczej,sama wiesz...Jakbym urodziła to też nikt do mnie do pomocy nie przyjedzie
Po prostu bym sobie nie dała rady z dzieciaczkami albo nie donosiła tej ciąży
Też pisałaś,że całymi dniami teraz odpoczywasz,a Maxiem mama się zajmuje,ja bym tak nie miała
To już bym wolała pierwszą ciążę bliźniaczą,mogłabym odpoczywać kiedy muszę a i po porodzie mogę się tylko dzieciaczkami zająć
Teraz nie mam po prostu warunków ku temu

jesli pozwolicie to czesciej zagladac do WAS bede bo ciekawe rzeczy sie dzieja bo ostatnio na mamusiach z limerick to wakacyjny spokuj i niewiele sie ostatnio dzieje
a spotkanie jak najbardziej - tylko dajcie mi wcześniej znać, żebym mogła opracować sobie jakąś trasę, bo przez ten raceweek to tak nie za bardzo chce mi się ruszać z osiedla