reklama

Mamy z Irlandii!!

Gastone,przestań!!!Nic mi tu nie życz!:szok:Ja nie twierdzę,że to nie jest coś cudownego i jakby Bóg dał to bym się cieszyła,sęk w tym tylko,że ja nie mam znikąd pomocy:no:Radek idzie do szkoły,P cały dzień w pracy,nie miałabym kiedy i jak nawet odpoczywać w ciąży,a w bliźniaczej to bardziej wskazane niż w pojedynczej,sama wiesz...Jakbym urodziła to też nikt do mnie do pomocy nie przyjedzie:no:Po prostu bym sobie nie dała rady z dzieciaczkami albo nie donosiła tej ciąży:no:Też pisałaś,że całymi dniami teraz odpoczywasz,a Maxiem mama się zajmuje,ja bym tak nie miała:no:To już bym wolała pierwszą ciążę bliźniaczą,mogłabym odpoczywać kiedy muszę a i po porodzie mogę się tylko dzieciaczkami zająć:tak:Teraz nie mam po prostu warunków ku temu:no:

reklama
Hejo
Misia, ty zbereźnico, takie rzeczy wypisywac :-D
i teraz jak spotkam twojego A. to bede myślec ze długodystansowiec :-D:-D:-D
a ja musze czekac jeszcze 2 tygodnie :-p

co do staran do naszego dzieciaki tylko z takich "cudów" rach ciach i za pierwszym razem sie udało ;-)
Frog, a ty pędz do lekarza i nie zwlekaj wiecej

Agusiek, Ewelcia, no co wy, przynajmniej dwójeczka, chocby dla własnego spokoju, dzieciaki razem sie bawia a wy macie spokoj ;-)
Margaritta my chrzesniakom kupujemy jakies lepsze prezenty tak za 20-50e ale to jest raz, dwa razy do roku
a przewaznie kupuje jakies gadzety elektroniczne
a w jakim wieku sa dzieciaki?

Marta Ty o tym martini mi przypomnialas i co...i okazalo sie,ze jeszcze mam w lodowce i wydoilam 2 szklaneczki :-) maz zaliczony, teraz ide jesc lody jak misia :-) Program w tv mi sie zaczyna.
bosh...co troche alkoholu robi z czlowiekiem.

o rany pare godzin poza domem a tu tyle naskrobane ze czasu nadrobic nie ma :zawstydzona/y: jesli pozwolicie to czesciej zagladac do WAS bede bo ciekawe rzeczy sie dzieja bo ostatnio na mamusiach z limerick to wakacyjny spokuj i niewiele sie ostatnio dzieje

Jedziecie tu z koksem ostro:)))
Misia ja tez chetna na plac zabaw jutro tylko bez dziecka hihihi
Teraz ogl tv i relaksik
Wina bym sie napiła ale tak mnie zgaga meczy bleeee raz w zyciu mialam zgage i to było jak byłam w ciąży hihi ale tym razem to chyba prze chińczyka:/
Miłego wieczoru

jeszcze słówko do sandrulinskiej, moze to lepiej ze Twoja siostra nie bedzie mieszkac u tej kobiety, bo zachowała sie okropnie, w ogole niedojrzale, perfidnie, nie wyobrazam sobie jak tam można sie z kims umowic i smsem poinformowac ze ma sie go gdzies

Kobieta powina jej oddac za bilet, co za wredna baba!!

Anineczka a ty nie potrzebujesz Au-pair? ;-) kiedys pisałas ze jakbys szła do pracy to au-pair bardziej sie opłaca niz nianie, no ale wiem na razie nie wybierasz sie do pracy

oj boszzz - co tu się dzieje :szok: :-D
Misia - mogę się założyć, że większość z nas zazdrości ci długodystansowca :cool2: a spotkanie jak najbardziej - tylko dajcie mi wcześniej znać, żebym mogła opracować sobie jakąś trasę, bo przez ten raceweek to tak nie za bardzo chce mi się ruszać z osiedla:eek:
Larcia - no ja też ci bardzo dziękuję za spotkanko - przynajmniej miałam chwilę spokoju, bo Igor wniebowzięty Amandą i nie zwracał na mnie uwagi
Tichonek - bliźniaki... hmm... dałabyś radę;-)
Sandrulińska - szkoda siostry, ale może coś znajdzie
no i chyba na tyle - dziecko śpi, rosół się pichci, męża dalej brak, więc trzeba jakąś partyjkę w mahjonga rozegrać :sorry:

reklama
Napisalam posta i mi zjadlo....jak to sie czesto zdarza!!:wściekła/y:

A wiec pisalam,ze Alowi wylazly dwie gorne czworki. I dolne juz widac pod cienka skorka takze rozkrecil sie chlopak!
Na dodatek chodzi juz calkiem sprawnie. Idzie sobie np do kuchni i wraca do salonu . Jak tylko go postawie na nogi to idzie. Jesli powierzchnia jest gladka to ladnie pruje!! Tylko jeszcze nie umie sam stawac bez podpierania. No i wciaz wybiera raczkowanie jako glowny sposob poruszania sie. :-D

Monia- Od razu zbreznica!! A o moim mezu to ty sobie za duzo nie mysl!! Nie pisalam o tym po to,zebys miala smaczka!!!:-D:D:-D

Kamcia- plac zabaw zostal odwolany bo dziewczynom nie bardzo pasowalo i juz sobie zorganizowalam co innego:-) Moze piatek sie uda.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry