reklama

Mamy z Irlandii!!

no prosze jakie sex tematy a mnie tu nie ma..haha
moj P tez dlugo moze ale zalezy od dnia.. haha...czasami to ja wysiadam przy nim a nieraz on..hahah

kurcze a juz chcialam pisac ze ja tez na plac zabaw pisze sie bo jakos po 10 jade d miasta..i moglabym pokrazyc...a tak to lipa..

Larcia a no niedotarlam..bo myslalam ze mi akwarium poszlo a to okazalo sie ze filtr odlaczyl rurke i cieknie..zabralam sie za zmiane wody rybcia pozniej nalesniki smazylam i jakos tak wyszlo...

bylam zAlem na Toy Story 3 ...swietna bajka ..nawet poplakalam sie..haha

reklama
Hej;-)
Się rozpisały dziś...:sorry:...

Misia hmm:szok::-D:zawstydzona/y:;-)Tylko pozazdrościć..
Sandrula współczuję..
Butterfly witaj..:-)

Wszystkim ząbkującym dzieciaczkom tulaski przesyłam.. niech ząbki wychodzą szybko..
I wszystkim starającym się POWODZENIA! Może kiedyś i ja do Was dołączę;-)Ja przynajmniej dwoje chcę mieć dzieciaczków..
Lubiczanka mi się śniła dziś:sorry:;-) twarzy nie widziałam ale wiem ze to lubiczanka... Ciekawe...

jeszcze słówko do sandrulinskiej, moze to lepiej ze Twoja siostra nie bedzie mieszkac u tej kobiety, bo zachowała sie okropnie, w ogole niedojrzale, perfidnie, nie wyobrazam sobie jak tam można sie z kims umowic i smsem poinformowac ze ma sie go gdzies

Kobieta powina jej oddac za bilet, co za wredna baba!!

Anineczka a ty nie potrzebujesz Au-pair? ;-) kiedys pisałas ze jakbys szła do pracy to au-pair bardziej sie opłaca niz nianie, no ale wiem na razie nie wybierasz sie do pracy
szukam pracy i wiesz,że chciałam napisac do Sandrulińskiej,ale spasowałam :zawstydzona/y:
bo może dziewczyna szuka irlandzkiej rodziny,a u nas czasem tylko in inglisz :sorry:
ale może jeszcze zapytam?
a może Sandrulińska napisze jakiej roboty szuka siorka?Jaką stawkę jej dawała rodzinka?

przepraszam ja w dalszym ciągu jestem nie dzisiejsza :-(
powód tutaj:
https://www.babyboom.pl/forum/pozegnania-f216/patrycja-i-weronika-42560/#post5803217

dzindusiu jesteś tutaj bardzo mile widziana i trzymam kciuki za fasolkę,zresztą jak i u misi i Tichonka :tak:

a dziękowac dziewuszki za rady dziękować:tak:

Tyle,ze...anineczko kufle i inne takie juz przerabiane były:confused2: andzulinko haj skóle i inne tomki tez juz były :confused2: no wykoncze się się:-D

ale chyba bede musiała zrobić tak jak Wy i oduczyć tych starszych ludzików,ze coś dostają bo tak jak napisała frog... ja tez oczekuje a tylko mamcia i siorka o nas pamietają wiec i one dostaną.

Siora to tam z bańki ,ale mama:eek: a tato:eek:

ile mozna kupowac magnesy na lodówke czy inne kalendarze z motywem Ire:confused2::-D

butterfly haj :happy:

Tichonkowa działa pewnie :rolleyes2: a nie- to jutro chyba- boszzz jakie te dni podobne:confused2::-D

Ja nawet jak czytam ,ze ktoraś tam ma Martini to .... nawet się powąchac boje :-D:-D jeszcze...

anineczko... nie posiadam słów, które by wyraziły smutek ...zal... bezsilnosc... bezradnosc... sens...
[*]

Anineczko,zycie jest strasznie niesprawiedliwe:no:Taka ładna,wesoła dziewczyna,tak córeczkę chciała a teraz ani córeczki ani mamusi i dwoje dzieci osieroconych,coś okropnego...Słów brak:-(

anineczko moja siostra szuka pracy jako aupair ze względu na to , że w tym roku zdała przecudownie mature, a terac chcialaby przy okazji pracy i opieki na czyimiś dziecmi zaliczyc sobie kurs jezykowy i otrzymac certyfikat , potem po roku czy tez pol roku z ta rodzinka bo dluzej z nimi zostac nie moze zadecyduje czy chce tu zostac i szukac innej pracy i moze tu studiiwac czy wracac do polski i tam studiowac, a i jeszcze szuka pracy gdzieś tutaj w dublinie, zeby nie byla tutaj calkiem sama i w kazdej chwili mogla liczyc na nasze wsparcie;-) siostra miala sie opiekowac 4 dzieci dostawac 120 euro tygodniowo kieszonkowego miec oplacony kurs jezykowy zwrot za bilet miesieczny autobusowy i dodatkowo niezalezne studio w ogrodzie:tak:

co ja tu robie o tej godzinie?:szok: mój brat wraca z wakacji dio polski i tylko dlatego tu zajrzałam bo wyprawiam chlopakow na lotnisko:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
anineczko popłakałam sie słuchając tej piosenki:-(współczuje rodzinie,podwójna tragedia:no:jak mozeszto napisz jak zginęła??wypadek samochodowy??:-(

sandrulińska to zaszalałaś z godziną:sorry:

witam

jak mi sie dobrze spalo..mm.. no i snila mi se Zgagunia ze wrocila do domku z Julciem i mowi do mnie we snie ze jest grzeczniusi...:)

anineczko popłakałam sie słuchając tej piosenki:-(współczuje rodzinie,podwójna tragedia:no:jak mozeszto napisz jak zginęła??wypadek samochodowy??:-(

sandrulińska to zaszalałaś z godziną:sorry:

wpadli w poslizg na trasie A1 byl wylany olej napedowy i pozniej wpadli przodem prosto w tyl naczepy ...ona(31l.) zginela na miejscu a meza przewiezli do szpitala w obrazeniami ciala..
straszna tragedia :( (*)(*)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry