reklama

Mamy z Irlandii!!

Melduje sie w trojpaku.
Dzindusia mozesz skorzystac z normalnego testu owulacyjnego Clearblue ,jesli w miare dobrze znasz swoj cykl.Kosztuje kolo 30 euro,z tym ze tam masz 7 paskow i niemozesz do nich dokupic kolejnych tylko znow test.Ale jak sie zna dorze swoj cykl..Ja korzystalam z niego dwa razy i nie dokupywalam.Udalo sie za pierwszym razem (Max) i za drugim jak widac podwojnie hihi Powodzenia staraczki.Alee jest sie fajnie starac.Pamietam jak dzis radosc jak zobaczylam kreski na tescie i podarowalam moemu J w pieknym pudeleczku malutka fasoleczke.Szkoda ze nie wiedzialam ze sa dwie hihih

reklama
Butterfly Nie,nie wszystkie z Galway:-DAle chyba większość:sorry:
Co do bólu po porodzie to u mnie jako takiego nie było bo przez 3,5 miesiąca od urodzenia syna mój P nie miał do mnie dostępu:sorry:Ja w Polsce,on w Irlandii:sorry2:Ale jak się dopadliśmy to aż huczało:-D...A poważnie to,no może nie ból,ale dyskomfort czułam rok po porodzie:sorry:Po prostu miejsce zszycia skrytki mnie lekko ciągnęło i miałam wrażenie,że podczas baraszkowania mi się zaraz rozerwie:baffled:Na szczęście nic się nie stało i wszystko mam na miejscu:tak:..No może oprócz paru klepek w głowie ale to już insza inszość:eek::oo::oo2::-D:-D

wlasnie zaczynamy starania Chcialabym miec dzieciaczki rok po roku Boje sie troszke jak sobie poradze.... nie mamy mozliwosci zeby ktoras babcia przyleciala i pomogla..... rodzinki tez tu nie mamy zadnej.... takze bede musiala radzic sobie sama.... i troszke mnie to przeraza ale bardzo chcemy miec dzieciaczki z jak najmniejsza roznia wieku wiec postanowione :-) a jak WY sobie radzicie??

Hej dziewczynki
Ja tylko na sekundke, bo jeszcze jakos sie nie ogarnelam a wiem, ze czekacie na jakis znak...:sorry:
Czuje sie tak w miare ale jeszcze jestem cala obolala.
Julcio kochany i grzeczny. Duzo spi i z cyckami tez juz sobie lepiej radzi.
Ada ucieszyla sie jak wrocilismy ale zainteresowanie okazywala tylko jakies 5 min. Teraz raczej go ignoruje, srednio na niego zwraca uwage. Nie chce dac sobie zrobic z nim zdjecia:eek: Ale dzisiaj dala mu swojego ukochanego kangurka i do tej pory nie zabrala:tak:
Najwazniejsze, ze nie jest zazdrosna albo agresywna w stosunku do malego.
Nie naciskamy, niech sie sama w swoim tempie przyzwyczai i przekona.

Na relacje z porodu jeszcze troszke poczekacie.
Ale powiem tylko tyle... Te, ktore mnie przekonywaly, ze drugi porod jest latwiejszy dostana po uszach jak je spotkam osobiscie:wściekła/y::-D:-D

Pozdrawiam Was wszystkie i przedstawiam naszego Juleczka-Kluseczka:-)
Zobacz załącznik 269384Zobacz załącznik 269387Zobacz załącznik 269386

Ostatnia edycja:
dzindusia to dokładnie tak jak u mnie:sorry:Tzn.chodzi mi o ten brak pomocy:sorry:Nikt mi nie pomoże,nikt do mnie nie przyleci:no:Dlatego parę postów temu pisałam,że jakby mi się tak bliźnięta trafiły to bym chyba nie podołała:sorry2:Ty będziesz miała dwoje malutkich dzieci ,to też niełatwe:sorry2:Mój Radek już duży chłopczyk,ale jednak trzeba mu czas poświęcać,do szkoły od września idzie...Ja nie mogłam mieć dziecka wcześniej niż 3 lata od urodzenia Radka,takie zalecenie lekarza,potem mój P miał obiekcje rok czasu:dry:Ale teraz już przystępujemy do dzieła bo mój zegar biologiczny tyka nieubłagalnie:sorry2:
Lady_Zgago witamy:tak:Foteczkę choć jedną zapodaj:sorry:I mnie tu nie strasz:sorry:

Anineczko- czy moglabym cie prosic o przeniesienie poprzedniege mojego posta do odpwoiedniego watku? Cos mi sie pokielasilo i nie tu umiescilam!!:wściekła/y:

Tragedia straszna........[*]- bardzo mi przykro...:-(

tichonek nio ty bedziesz miec ciut latwiej Mlody w miare sie soba zajmie.............choc oczywiscie dziecko w kazdym wieku potrzebuje wiele uwagi........i trzeba mu czas poswiecic :tak: my tak troche hardcorowo ale co tam .... damy rade jakos

lady Zgaga cos wiem (niestety) na temat porodu bez znieczulenia :eek: wiec podziwiam i gratuluje !! :happy2:

Hejoooo:-) tęskniłyscie????? :unsure::cool2:
Ja nawet chyba nie będe się zabierała za nadrabianie:sorry2: w ogole to wysłałam męża po mobilny net bo się już doczekać nie mogłam po tygodniu oddamy;-) u mnie wszystko git choć mi się dzieci teraz troszkę zasmarkały a ja mam chrypkę ale przeżyjemy:-) klamki w oknach wymienione Wiktor nie ma jak uciekać za to dzisiaj ściągałam go ze szczytu palet które mamy na ogródku P nawiózł aby było czym w kominku palić:sorry2: także nie nudzę się;-) jeszcze do końca niestety nie zorganizowałam się w nowej chatce ale już mało zostało:tak: zmykam robić obiad bo i tak już mam poślizg:zawstydzona/y: a i dziękuję za życzenia boshhh jaka ja już stara du*a jestem :dry:
Zgaguś Julianek śliczny cudowny i wszystkie ochy i achy :-):-):-) Gratuluję;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry