reklama

Mamy z Irlandii!!

Frog - do dzieła kobito :tak: bo jak przyjadę do ciebie, to ci tego lenia sama wygonię;-)

Frog do dziela;-)

Frog powodzenia również. :-D

No dziewczyny dzieki wielkie za wsparcie, naprawde dobrze je miec:-) Teraz tylko pozostaje mi sie odczipowac:tak: wiec Andżulina prosze o kopa:tak::-D

Teraz spadam na chalpki na kawke bo R musi nocke odespac a do tej pory nie mial szans:sorry: - niestety synek zrobil sobie z niego trampoline.

reklama
Witamy nowa mamusie;-)
E zaczipowane ,nie zarzekac sie:-D Jak juz mowilam zawsze z J chccielismy dwoje,a bedziemy mieli troje.Tesciowa mowi ze i 4 by sie przydalo,dzieci sa takie slodkie.Oczywiscie nie w glowie mi to ale kurcze juz niemowie ze nie,bo jk sie zarzekam to sie dzieje.....no wiec co bedzie to bedzie!
Jedno jest dla mnie bardzo wazne,moj sie zarzekal ze nie chce 3 a szczesliwy jak cholera.I dumny jak paw! I sam juz tupie nogami i odlicza dni,nawet torbe do szpitala zniosl na dol do przedpokoju :-D I ciagle biedak niemoze wysc z podziwu jaki mam wielki brzuch.Jak bylismy na usg w poniedzialek to mowi ze ekranu nie widzial tylko wieeeelka gore!

Anineczko to jednak lecicie do PL w pazdzierniku a nie w sierpniu czy we wrzesniu?
No i od razu an weselicho-super!
Ja mam 3 wesela w tym roku.
w sierpniu jakos 21 poznije dwa we wrzesniu 25.na zadne nie lecimy:-p

no jedziemy w październiku bo to mój ulubiony kuzyn choc panny młodej nie miałam okazji jeszcze poznac :eek::confused2:
a że bilety nie są najdroższe i dziś oficjalnie przyszło zaproszenie z polski to nie odmówimy.to pierwsze wesele od 8 lat u nas w rodzinie na którym będę.

butterfly witamy,witamy :-)

Margaritta - boszzz ty mi nie mów nawet o prezentach:eek: ja przecież ostatnio jeździłam miesiąc w miesiąc, a że mam 7-letnią chrześnicę i jej 5-letniego brata (nie wspomnę o dzieciach kuzynów...) to ciągle coś musiałam przywozić - Hania jest na etapie high school musical, a Michał akurat Tomek Lokomotywa, więc w ruch poszły koszulki i gadżety ze sklepu po 2e i penny'ego:-D dorosłym przestałam przywozić...:sorry:
Frog - no to przyjadę może jutro i już się bój - najlepiej to poduszkę sobie włóż, żeby moje kopniaki mniej bolały :-D
Gastone - dokładnie jak mówisz - nigdy się nie zarzekać :tak: ale ja chyba na dwojce poprzestanę:eek:
Butterfly - witamy ;-)

hello!;-) ja dzis sie wku..... ze hejmoja siostra zalatwiala z jakas rodzina tutaj ze bedzie ich aupair wszystko juz zalatwione, bilety kupione, 7 sierpnia miala przyleciec i od razu do nich mieszkac byla przeszczesliwa , a tu dzis ta pipa pisze jej ze jednak z niej zrezygnuje boooooooooo znalazla kogos tymczasowego i sie jej spodobal i napisala jej to w esemesie:wściekła/y: siostra zaraz do mnie z placzem ze probuje sie dodzwonic a ta ja odrzuca, no to moj A zaraz telefon i dzowni do tej pindy zaraz odebrala irlandzki numer i nagadal jej ze hej :wściekła/y: siostra teraz tyczy przed monitorem i szuka jakies ofert bo przyleciec musi bo z moimi rodzicami trudno zyc wiec mamy teraz problem mega:-( mam nadzieje ze uda jej sie znalezc jakas rodzinke w koncu szkola od wrzesnia rusza pewno beda chetni :eek: szkoda gadac no wkurzona jak osa jestem

hej mamuski
noooo a ja to sie nadal wacham co do zmajstrowania rodzenstwa dla Olivki...
Andziulina z Olivká jak narazie ani lepiej ani gorzej...
A teraz pytanko odnosnie tej wyprawki dla dziecka ok 200e do szkoly chyba back to school to sie nazywa, czy my mozemy sie tez o to starac jesli oliva jeszcze nie chodzi do szkoly i nie ma starszego rodzenstwa ktore juz chodzi do szkoly, bo mam znajoma ktora mi powiedziala ze moge bo, ona sie stara tylko ze ona ma jednego synka który juz chodzi do szkoly a drugi jeszcze nie chodzi i na tego mniejszego sie stara.
Ja to jestem w tym temacie zielona...:sorry::sorry::sorry:

Ja to myslalam zeby miec 4 dzieciaczkow :) ale narazie musze nacieszyc sie troszke zyciem bez brzucha potem pomyslimy. Ja tez lece na wesele do pl za 2 tygodnie juz nie moge sie doczekac lubie takie imprezki, szkoda tylko ze to nie ja bede panna mloda :(

butterfly46-Witaj!

Margarito-my doroslych zazwyczaj tez sobie odpuszczamy, a dla dzieci to przewaznie jakies zabawki z TK-maxa wyhaczamy, bo w PL te firmowe zabawki sa drogie, ze szok! Chociaz u nas we Wrocku ostatnio tez tk-ja otworzyli wiec pewnie ceny sa podobne.

Sandrulinska-bardzo przykro mi z powodu Twojej siorki, sprobujcie moze przez jakas agencje cos poszukac, a i na Gumtree.ie tez jest troche ogloszen.

reklama
Dziewczeta! Mam pomysla! A moze bysmy sie jutro lub pojutrze spotkaly na placu zabaw kolo katedry, godzina 13??? Co wy na to?? Mam nadzieje,ze jak na lato!!:-)

Mi nogi w doopencje wchodza!! Bylam z buta w miescie, socjal,poczta, lidl i inne sklepy....ehhh...potem obiad i zdycham....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry