reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
witam

milego dnia laseczki..
chociaz pogoda bleeee....
wiec znowu zamulanko w domu.. ehh...a mielismy jechac na plac zabaw... bo Al juz nie chce jezdzic do kolegi bo bije go a on jakos nie ma checi na walki..haha az dziwne..

lece jakies sniadanko zrobic...

dobry!
rzeczywiscie cos mży :confused2:ale moze sie przejasni:sorry:u nas juz troche widniej;-):tak:
dobrze ze malz dzisiaj pol dnia w pracy,moze w koncu rusze d*** z tym pakowaniem,bo zaledwie troche mi sie udalo do tej pory:sorry:
Milego dzionka!

Hej mamuski
Pogoda do bani, ja niestety dzis do pracy musze isc wiec tez do bani:-(
Lece sie ubierac bo sie jeszcze spoznie:-pkawke zalicze w pracy.
Zgaga a ty pewnie dzis wrocisz z synkiem na lono rodzinki:-):tak::-). Fajnie ci, kurcze zebym tak sie odblokowala .... ale z drugiej strony boje sie ze nie dam sobie rady hmmm... no ale znow latka leca... Dobra nie smece, decyzja i tak podjeta na tak :happy: tylko moje lenistwo bo do lekarza daleko nam:-p

Milego dnia wszystkim

Dzień dobry Dziewczynki :-)
ja jednak mimo zmiennej pogody postanowiłam zrobić pranie :tak: najwyżej będę biegać między ogrodem a domem.
Frog - do dzieła kobito :tak: bo jak przyjadę do ciebie, to ci tego lenia sama wygonię;-)
Didi - to dawaj na plac zabaw, a stamtąd to już rzut beretem do mnie ;-) tylko daj znać, o której będziesz, to coś sklecę, no i może wybiorę się też na plac.

Bry:-)
Dzięki dziewczynki za doping i wsparcie (wiesienko:-))wiem,że nam kibicujecie i to musi pomóc:tak:
U mnie pogoda-czasem słońce,czasem chmura:sorry:Nie pada,ciepło,nie najgorzej:tak:
Rozmawiałam wczoraj ze Zgagusią,prawdopodobnie dziś wychodzi do domku:tak:Julek słabo cyca łapie,ale z każdym podejściem jest lepiej:-)I tak jak Misia pisała,jest bardzo obolała,chciała Epidural ale jej nie dali,zresztą sama wszystko lepiej opowie:tak:
Misia to co?Są jakieś konsekwencje obejrzanego w kinie filmu i późniejszego rzucenia się na męża?:rolleyes2::rolleyes::-D

...Na poprawę nastroju:sorry::
Wykop.pl - Szympans i żaba

:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
A ja się witam z deszczowej Polski, ale już dzisiaj wracam no irlandzką ziemię, smutno mi, bo widzę, że Anusi tutaj dobrze, wszyscy ja ubóstwiają, takie postępy zrobiła, ze
:szok: i apetyt ma ładny. Ale nic, na razie musi tak być

Do zobaczenia od jutra w Irlandii:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry