reklama

Mamy z Irlandii!!

Tichonku Kasiuleczka - zdrówka dla Olivki
Kamcia - pewnie, śmigniemy bryką przez park i już będziemy u ciebie
Larcia - czekam jutro

a ja dzisiaj znów mało co zawału serca nie dostałam przez to moje dziecko... stał sobie przy mojej nodze i nagle puścił, zrobił kroka i coś mu się chyba nogi pomieszały - jak wyrżnął na kafelki, to aż huknęło. szybko go podniosłam, a on cała buzia we krwi. boszzzzzz... myślałam już, że zęby sobie wybił, ale okazało się, że na szczęście to tylko rozcięta górna warga. i teraz wygląda jak królik :baffled: aż się boję, co będzie potem...

reklama
No Zgaguś ogromne gratulacje dzielna babeczka z ciebie. Nareszcie tulisz tego upartego Julcia:-):-D

Tichonek owocnych staran zycze. Oby poszlo jak "z płatka" bo juz wyobrazam sobie twoja szczęśliwą minke:-D:tak:

Marta Andżulina wow fury pierwsza klasa. Andżulina nie martw sie tak ta rozcietą warga moj nie raz mial zajeczą warge albo rogi na glowie:-D:-D:-Dtypowa przypadlość ruchliwych chlopców:-D.

Madbebe super ze wszystko zaczyna ukladac sie po twojej mysli. Czyli zaliczysz przeprowadzke a potem bach na wypoczynek;-):-). Zazdroszcze:zawstydzona/y: :-p

Julia28 gratuluje domku no i zycze zeby tej kaski to tak duzo duzo na konto wplynelo:happy:

A my dzis zaliczylismy Konsulat w Dublinie i szok ze udalo nam sie wszystko zalatwic. Ale najwazniejsze ze dzien juz ku koncowi sie sklania bo moje dziecko przeszlo samo siebie. Jestem wykonczona, no i glodna ale nie mam sily palcem u nogi ruszyc a co dopiero obiema nogami:sorry2:

moz-screenshot.png
moz-screenshot-1.png
zgaguś ale chłop:szok:serdeczne gratulacje,niech ci sie zdrowo chowa:tak:
tichonek tylko łóżka nie połamcie:baffled::-D

kurcze no u nas leje:wściekła/y:z Irlandii do Irlandii:sorry2:nawet sie nie opale:no:

Tichononek zeycze powodzenia w straniach!:tak::-)
Marta na pewno jak przyjedziesz do IE to slonko bedzie pieknie swiecilo;-)
MAdbebe super ze wszystkie sprawy zaczynaja sie dobrze ukladac-tak trzymac:tak:

Bylam dzis w socjalu na podpisie ludzi bylo multum:wściekła/y::angry:wystalam sie jak glupia,mialam chociaz szczescie ze Szym poszedl w kime i mi nie marudzil;-)

A ja mam takie pytanie do Was.
Chce wyslac 2 pary butow do PL dla dzieci i nie wiem jak to zrobic:sorry2:spakowac w jakies pudelko i zawinac papierem? czy tylko papierem zawinac?
Pomozcie:sorry2::-)

Hej laski!:-)

Troche mnie tu nie bylo i zas zaleglosci,:-D nawet nie wiem od czego zaczac,:baffled: moze najpierw od:

Wszystkim Ania- wszystkiego naj, naj!!!!

Lubiczanko-wypoczywajcie, bawcie sie super;-), nacieszcie sie sloneczkiem i wracajcie cali i zdrowi!!!

MartaF,Andziulina-fury pierwsza klasa!:cool2:

Tichonku- Powodzenia!!!! Mam nadzieje, ze nasionko szybciutko zakielkuje!:tak::tak::tak:
Zgago-ogromne gratulacje!!!!!
Ewelcia-lepiej chyba zapakuj je do pudelka.

Ostatnia edycja:
Andziulina... po wardze zajaczka jutro sladu nie bedzie ... zobaczysz bo u Ala to normalka a i Ewunia juz kilka razy miala ware jak bokser..haha..

Ewelcia..w kartonik zapakuj..

moja corcia juz spi.. 3 dzien jaknei spi w dzien..no szok a ja juz pozniej mam dosyc..a jak ma juz isc spac to cyrki odstawia...no i kolczyk zgubila jeden i nie wiadomo gdzie

widze ze laski jutro kawkuja... a moze w koncu jakies spotkanko w wiekszym gronie zorganizujemy galwayanki bo jakos zmowic sie nie mozemy ..zawsze jakies pokatne kawki ..albo potajemne spotkanka ...:dry:

reklama
Witam nocną porą
Właśnie obejrzałam Remember me, fajne i ten Edward, znaczy sie Robert :-)
Niestety moj M tak daleko, a ja sie takich scen naogladałam i jeszcze Tichonkowa o staraniach pisze, musze jeszcze czekac 2 tydnie :-D
ale juz mi M obiecał ze zrobi mi masaz jak w salonie masazu :szok::rofl2:

MartaF ja tam sie ciesze ze deszcz :-p nie poce sie i w koncu oddychac w domu mogę

oki ide małej dac mleczko i spac, bo juz 1 dochodzi, a rano trzeba wstac do dzieci

ciekawe jak tam Zgaga sobie radzi z małym...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry