reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
mama ady i nowonarodzonego syneczka - OGROMNE congratulation :-) napewno jestes przeszczesliwa!!!!!!!!Wyleguj sie w lozku ile sie da!!!!!!!!!!Powrotu do sil i przespanych nocek dla Ciebie :-)

Zgagus ogromne gratulacje dla Was:-) :-):-):-):-) dzielna babeczka z Ciebie;-):-)

I spoznione ale jak najbardziej szczere i ogromne zyczenia: zdrowka szczescia i splelnienia marzen dla naszych Anieczek (Ań?):-D

Marta Andziulina woow niezle fury:tak::-)

Bry:-)
Ogromne gratulacje dla super mamy,super taty i duuużego chłopaka!!!

congratulations_baby_boy.gif

Zgagusiu
byłaś mega dzielna,ogromny szacunek za urodzenie takiej kluseczki bez wspomagaczy:tak:

Coz za pozytywny dzionek dzisiaj:happy2:Duzo spraw sie klaruje na plus,oby tak dalej..;-)
Wika sie zdrzemnela,doslownie,bo nie trwalo to dluzej niz godzine.Ledwo pod prysznic zdarzylam wskoczyc,a juz wycie sie rozleglo:sorry2:Teraz rozrabia,rosolek sie bulgocze..Jak ja lubie gotowanego kuraka:rofl2:

moniadan
To z kaszlu zwymiotowała??

tak , wczoraj slyszalam ze zakaszlala a po chwili juz wolala mamusia mamusia bo zwymiotowala.Wydaje mi sie ze flegma jej sie nazbierala bo gdy kaszle cos sie tam urywa i charczy.Goraczka juz jej tak nie meczy, zobaczymy co bedzie wieczorem i rano bo jesli gorzej to sie przejdzemy do lekarza...:baffled:
ale to chyba jakis wirus panuje bo mnie tez gadlo drapie i lekka mutacje przechodze, i nasz znajomy tez tyle ze jego boli ze az lykac nie moze.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry