reklama

Mamy z Irlandii!!

Wszystkim Anna zycze wszystkiego najlepszego:)
Anineczko zeby to martini z ekranu Ci sie nie wylalo na klawiature bo znow zaczniesz sie jakac yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy;-):-D.
MArta ale wypasiona ta furka!
Szym wczoraj dostal taczki,myslelismy ze bedzie sie nimi bawil ale dooopa,chwile sie interesuje i dalej biega....jak [poslzam z nim na podworko to lapal za duze taczki to teraz ma male:dry:.
Jezyk.Jezynka(?) w kazdym badz razie ktos pytal o dobre usg w dublinie.
Polecam Dr.Antepowicz z Medicusa:tak:
MArgaritto Tichonku :-D:-D nie wiem co wiecej napisac ,dalej sie z Was smieje.....
Lubiczanko udanego pobytu na urlopie....
Zgaga pewnie juz rodzi.....PUSH<PUSH PUSH............maly doping wskazany jakby nie bylo;-)

Byla u mnie kolezanka z Nicola troszke zesmy poplotkowaly....juz swieze wiadomosci z kraju i swiata:-p:zawstydzona/y:

reklama
no Marta... widzę, że nasze chłopaki będą się wozić takimi samymi furami ;-) ja się tylko zastanawiam, kto komu kupił w naszym przypadku, bo na razie, to chyba A ma większą frajdę...:-D
foto 249.jpg foto 251.jpg

Dzięki Wam dziewczynki-muszą być udane:)))
No czas na mnie,bo mnie nikt nie dobudzi
aaa-Marta-już to widzę-Szym podjeżdża po kumpla D i razem jadą laseczki wyrywać na brykę;))))
LadyZgaga-zapewne już po wszystkim,dlatego OGROMNIE CHCĘ CI POGRATULOWAĆ.wykonałaś kawał dobrej roboty.Chętnie bym Cię wyściskała:)Pa
Oki-raz jeszcze niech moc z Wami będzie
pa

siemano

wpadlam z Gratulacjami dla Zgaguni... ale wiedze ze wiesci nie ma ...hmm... napewno spia juz sobie wtuleni...wiec jeszcze poczekam na jakas wiadomosc bo chcialam juz ja atakowac sms...ale wczesnie jeszcze

lece dalej spac.. u nas katar przypaletal sie..dzieciaki chracza mnie gardlo boli..cuudownie ..

madbebe wyobrazam sobie,co musialas czuc!ja tez taka panikara jestem w takich sytuacjach, doskonale Cie rozumiem!A faceci niestety tego nie doceniaja, tylko potem slysze " o co tyle paniki, uspokoj sie" hehe. Ale takie juz jestesmy :-) Dobrze, ze cala historia dobrze sie skonczyla :-)

mama ady TRZYMAM KCIUKI

andzulina witaj spowrotem :-) Moze na jakas kawke sie umowimy :-)

A ja wczoraj zawiozlam rodzicow, misia Twojej mamy nie wypatrzylam, chyba dojechala pozniej, bo my bylismy tam po 4. Dzis porzadki w domu, no i sie zobaczy, co dalej :-) Milego dnia

Wlasnie rozmawialam z Mama A i j Julek przyszedl na swiat po godzinie 5 rano. Wazy 4160 i mierzy 50 cm. Biedna Monia jest bardzo obolala. Mowi,ze bylo ciezko- w sensie bolu. Nie wziela epiduralu. Okrutnie bolalo ja szycie. Julek ma czarne wloski:-) No ale juz sa razem:-) takze jako pierwsza ofcjalnie GRATULUJE DZIELNEJ MAMUSI I TATUSIOWI TEZ ( za wsparcie). :-):-):-):-):-):-)

reklama
Dobry!
Zgagus
-
serdeczne gratulacje kochana!wreszcie sie doczekalas;-)Szacun ze wytrzymalas bez znieczulenia:tak:Szybkiego powrotu do pelni sil i zdrowka Juleczkowi!
Powiem krotko-chce zeby te zebiska juz wyszly,jakiekolwiek,chociaz jeden maly zabek..:sorry2::dry:Ehhh
lubiczanko-pelnego wrazen urlopu zycze!
Marta,andzulina-bombastyczne fury maja te Wasze chlopaki:tak::-)
Milego dnia,ide nabrac sil na reszte mego;-)
edit:sie ciesze jak dziecko!warto bylo poczekac z bukowaniem biletu.Akurat potanial na ten dzien,kiedy potrzebowalam i mam go za niecala stowke,dla mnie i Wikty :) wiec jakies 60euro w kieszeni :) jupppi! :P

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry