ewelcia86
Szczesliwa mama:))
Wszystkim Anna zycze wszystkiego najlepszego
Anineczko zeby to martini z ekranu Ci sie nie wylalo na klawiature bo znow zaczniesz sie jakac yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy;-)
.
MArta ale wypasiona ta furka!
Szym wczoraj dostal taczki,myslelismy ze bedzie sie nimi bawil ale dooopa,chwile sie interesuje i dalej biega....jak [poslzam z nim na podworko to lapal za duze taczki to teraz ma male
.
Jezyk.Jezynka(?) w kazdym badz razie ktos pytal o dobre usg w dublinie.
Polecam Dr.Antepowicz z Medicusa
MArgaritto Tichonku
nie wiem co wiecej napisac ,dalej sie z Was smieje.....
Lubiczanko udanego pobytu na urlopie....
Zgaga pewnie juz rodzi.....PUSH<PUSH PUSH............maly doping wskazany jakby nie bylo;-)
Byla u mnie kolezanka z Nicola troszke zesmy poplotkowaly....juz swieze wiadomosci z kraju i swiata

Anineczko zeby to martini z ekranu Ci sie nie wylalo na klawiature bo znow zaczniesz sie jakac yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy;-)
.MArta ale wypasiona ta furka!
Szym wczoraj dostal taczki,myslelismy ze bedzie sie nimi bawil ale dooopa,chwile sie interesuje i dalej biega....jak [poslzam z nim na podworko to lapal za duze taczki to teraz ma male
.Jezyk.Jezynka(?) w kazdym badz razie ktos pytal o dobre usg w dublinie.
Polecam Dr.Antepowicz z Medicusa

MArgaritto Tichonku

nie wiem co wiecej napisac ,dalej sie z Was smieje.....Lubiczanko udanego pobytu na urlopie....
Zgaga pewnie juz rodzi.....PUSH<PUSH PUSH............maly doping wskazany jakby nie bylo;-)
Byla u mnie kolezanka z Nicola troszke zesmy poplotkowaly....juz swieze wiadomosci z kraju i swiata