reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Zgaga...no w koncu mlody chce wyjsc..i to jeszcze w dzien urodzn mojego chrzesniaka tez Juliana..:P..ale super..

my juz w lozeczku lezymy..bo dzisiaj dzien pelen wrazen..a mloda nic znowu nei spala i czekam az laskawie pojdzie w kime..haha.. co bede miala spokoj i cisze ..

Tak sobie pomyślałam,że wypada jeszcze przed wyjazdem się pokazać:)))
Zgaga-Jesteśmy z Tobą.Pamiętaj-szybko i bezboleśnie!!!;)))
Margaritta,Tichonek-bardzo się cieszę,że milo spędziłyście weekend...A o co chodzi z tymi włosami na plecach?:)
Didi-fajnie,że Dawidek przypadł twojemu synciowi do gustu-ze wzajemnością oczywiście:)))Już się mnie dzieci pytają kiedy znowu pojedziemy...
Andzulina-wybawiłaś się???:)))witamy
Droga Pani Moderator(żeby nie było wątpliwości-Anineczko)-najserdeczniejsze życzenia od nas 4D i jednego J:)))
Wszystkim innym Aniom-małym i dużym również wszystkiego dobrego
No a my spakowani(prawie)...paszporty przyszykowane,i o 3ciej pobudka i w drogę:)))
Nie mam pojęcia czy się pokażę przez najbliższe dni-a właściwie szczerze powiem,że to raczej mało realne,bo urlopik będzie zakręcony a grafik napięty.Grzeczne mi tu bądzdzcie;)))Niech moc będzie z Wami i do następnego:)))

Zgagusia (i tak już pewnie tego nie przeczytasz:sorry2:)trzymam kciuki za szybki i bez(no,bez przesady-mało)bolesny poród:tak:Czekamy na Julianka:happy:
Lubiczanko:-D:-D:-DNa palcach,nie na plecach te włosy:-DG twierdzi,że mu stają dęba czasem,ale nie mogliśmy zobaczyć bo w swej łaskawości opitolił je,żeby nas nie straszyć:sorry2::-D:-D:-D
Życzę Wam mega udanego urlopiku,dużo słonka i atrakcji:tak:

Ostatnia edycja:
Zgagus do bojuuuuu:)!!
Lubiczanko bawcie sie dobrze i nie zgóbcie mapy ihihi
Oczywiscie ja tez dołaczam sie do życzen dla Anieczek:)
Obejrzałam sobie filmik i ide szybciej spac bo jutro busy dzień...:/
Dobranoc

Hej hej
Ja dopiero teraz weszlam na neta

Zgaga trzymamy kciuki abys tym razem wrocila juz ze szpitala z Julkiem po drugiej stronie brzucha
Andzulina jak w Pl bylo?

Lubiczanko szczesliwejbpodrozy i udanego wypoczynku

Kasulezka sloneczko to ja wam przywioze poczekajcie jeszcze 2 tyg ;-)

No nareszcie wywalilam ta Monie do szpitla!!! Ja ja popedzam a ona mi,ze paznokcie maluje, ze wlosy prostuje.....a skurcze co 8 minut!!!! Myslalam,ze tu zawalu dostane!!! A dzis pierwszy dzien wyscigow i moga byc korki!! Czizas...bardziej sie zestresowalam niz ona chyba! hahaha
No nic Monia----tak online ci pozycze szybkiego i bezbolesnego!! PUSH PUSH PUSH!!!

Moniadan- wracaj juz a nie 2 tyg jeszcze mam tu czekac....na kawe hahahhaha i Was oczywiscie!

reklama
Witam dziewczyny, ja mieszkam w Dublinie i mam pytanie, czy mogłybyście mi polecić jakiegoś dobrego gina, który zrobi dobre usg?

Fajny ten teczowy suwaczek :-). A gin to nie znam za bardzo :baffled: bo bylam tylko raz aby upewnic sie czy jestem w ciazy. Dopiero w zeszlym tygodniu mialam kolejne usg ale na wizycie w szpitalu;-).

20090613290117.png

a85eb6a5bc.png

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry