reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Ciao!
Wczorajszy dzien byl cud miod!! Wspaniala wycieczka! Jak ktos jeszcze nie byl to serdeczie polecam! Warto! Caly dzien rodzinnie spedzony, mega milo, fajna pogoda! Foty na nk:-)
Larcia- ja tez dzis zegnam Mamusie...:-(:-( Smutno mi juz..Beda razem leciec ale ja nie odwoze mojej mamy tylko sam A wiec Cie tam nie wypatrze.

Al od rana daje do wiwatu..ciagle mnie prowadza za reke wszedzie...on juz nie chce raczkowac..chce byc prowadzany za reke!:crazy:

No nic ide na sniadanie....JAJEK mi sie chce!!:-D

witam

my juz od 7 z Ewunia na nogach a Albert jeszcze spi..normalnie wstaje cosok 9 a ty juz po 10 a on dalej chrapie..musial byc baardzo zmeczony ze tyle spi

Lubiczanka..Al jest zachwycony Dawidkiem..mwi ze fajny kumpel z niego tylko nie mialam noc nikomu mowic..hahah

moja szyjka juz duuzo lepiej , normalnie juz funkcjonuje ..ale jeszcze lekko boli...
do tego aby mi sie dzisiaj zabardzo nie nudzilo mam chlopakow kolezanki od rana do pilnowania wiec wesolo dzisiaj , glosno i balaganiarsko..haha
ale za to rosolek juz ugotowany... wiec spokoj bedzie pozniej i niebede musiala stac przy garach..

Zgagunio jak tam..milczysz wiec moze pojechalas , albo juz lezyciei tulicie sie na poporodowym

Madbebe...spoko..ksiazki nie uciekna..a ja i tak narazie nie mam czasu na nie labo checi.. wiec przy nastepnej okazji oddasz

Ja tez od rana czekam na wiesci od Moni ale widze,ze podziekowala Ci za post Didi wiec zanczy chyba,ze jeszcze jej nie ruszylo....moglabys sie kochana ujawnic w pismie (Mamo A i J)

Hej dziewczynki
Jeszcze niestety nie tule Julka:sorry2: Niedoczekanie moje i Wasze:baffled:
Jakos kolo 1. w nocy znowu mialam lekkie skurcze przez jakies 2 godz. i juz bylam pewna, ze sie rozkreca ale zasnelam a jak sie obudzilam, to po skurczach tylko wspomnienia zostaly...:baffled::baffled::baffled:

A teraz czuje sie "niestety" dobrze i dalej czekam- bo co innego mi pozostalo?

A propos- slyszalam, ze dzisiaj ma byc tak ladnie, slonecznie, cieplutko... No chyba, ze u Was jest, bo u mnie szaro, ponuro i do tego jeszcze strasznie krowami niesie:baffled:

Milego dnia

Misia, no jestem, jestem:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
:-D:-D:-DZgaga i jej stoicki spokoj:-Di te krowy..:-D;-)U mnie tez pochmurno,ale pranie schnie ladnie;-)
Widac Julek jeszcze nie gotowy..Wazne ze jakiekolwiek skurcze sa..Ja mialam od wtorku rana takie slabe a urodzilam w czwartek w nocy:tak:odpoczywaj Zgagulinko;-)

troche poczytałam zaległości i widze ze anineczka sie martwiła:-(sorki kochana ale właśnie brak dostępu do neta:baffled:dlatego napisałam do lubiczanki:tak:
a z tymi oponami to dodam ze ciągnęła je motorówka i tak sie trzymałam ze 2 dni zakwasy miałam:szok:ale i tak bym jeszcze raz poszła:-Dświetna jazda:-D

troche mi sie teraz nudzi bo mamuśka zapowiedziała ze po pracy ma obiadek byc gotowy i za godzinke trzeba zacząc go produkowac:tak:;-)

miłego dnia

:-D:-D:-DZgaga i jej stoicki spokoj:-Di te krowy..:-D;-)U mnie tez pochmurno,ale pranie schnie ladnie;-)
Widac Julek jeszcze nie gotowy..Wazne ze jakiekolwiek skurcze sa..Ja mialam od wtorku rana takie slabe a urodzilam w czwartek w nocy:tak:odpoczywaj Zgagulinko;-)
Odpoczywac???? Toz to ja juz od rana powinnam poginac po calej wsi:-D No i te okna wreszcie pomyc:-D Ale mnie sie zwyczajnie nie chce:baffled:

Moj siostrzeniec jeszcze w lozku. Mama go przed chwilka spytala czemu jeszcze nie wstaje a on jej na to, ze bije swoj rekord spania:baffled::-D:-D:-D Ahhh, ta dzisiejsza mlodziez...;-)

reklama
ello kobietki
Olivcia o 1 obudzila sie z goraczká, syropek dostala ,zasnela a obudzila sie o 10 , i jak narazie goraczka nie wrocila bo lata bawi sie tylko mutacje glosu przechodzi.
Ciekawe czy przejdzie czy to dopiero sie rozwija jakies choróbsko.
Lubiczanko ja z Obornik wlkp jestem a M z Biedruska.
Ktos tu o sloneczku pisal u nas jeszcze go nie widac jest szaro buro i pochmurnie az sie nic nie chce , a ogromny stos prania czeka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry