lady_Zgaga
Fanka BB :)
No i jestem
Przyszla "zdrapka" w chuscie- srednio mila, zbadala mnie i kazala jeszcze wracac do domu
Wody mi odeszly ale w niewielkiej ilosci a reszta jeszcze jest i mam czekac az ta reszta mi tez odejdzie albo bole stana sie silne i regularne. Jeszcze tak bardzo nie boli chociaz kilka takich mocnych skurczy juz mialam. Ale do regularnosci to im daleko.
W ogole ta hinduska lekarka to troche mnie wkurzyla
Podczas badania byla strasznie sluzbowa i oschla (w odroznieniu od bardzo fajnych poloznych) i odnioslam wrazenie, ze ona mysli, ze sobie te wody i lekkie skurcze wymyslilam
Mam nadzieje, ze trafie do szpitala spowrotem jeszcze na jej dyzurze, zeby widziala, ze wcale nie sciemnialam...
Ide sie polozyc, bo o 6. wstalam i troche mi sie spac chce...

Przyszla "zdrapka" w chuscie- srednio mila, zbadala mnie i kazala jeszcze wracac do domu
Wody mi odeszly ale w niewielkiej ilosci a reszta jeszcze jest i mam czekac az ta reszta mi tez odejdzie albo bole stana sie silne i regularne. Jeszcze tak bardzo nie boli chociaz kilka takich mocnych skurczy juz mialam. Ale do regularnosci to im daleko.W ogole ta hinduska lekarka to troche mnie wkurzyla
Podczas badania byla strasznie sluzbowa i oschla (w odroznieniu od bardzo fajnych poloznych) i odnioslam wrazenie, ze ona mysli, ze sobie te wody i lekkie skurcze wymyslilam
Mam nadzieje, ze trafie do szpitala spowrotem jeszcze na jej dyzurze, zeby widziala, ze wcale nie sciemnialam...
Ide sie polozyc, bo o 6. wstalam i troche mi sie spac chce...

. Ania z babcia się bawi, M zajęty czymś i tak do Was zajrzałam. Jutro moja rodzinka przyjeżdża, dużo do pozałatwiania i w środę wracamy