reklama

Mamy z Irlandii!!

Julia to chyba to mieszkanie w Atherny ma tak?

Moj M dzis byl w tym skansenie do ktorego sir wybierasz jutro Misia
Podobalo sie wszystkim bo zabral swoich gosci z Wloch

U nad dzis nudy bylybw koncu suedzialam w domu Eryk bawil sie z kuzynka on wymyslal zabawy a ona robila wszystko tak jak chcial uklad idealny :-)

Emcia mi teraz jeczy w lozeczku a juz padnieta jest wchodze zeby dac jej mleko tonodwraca sie na brzuch i lezy cichona jak tylko wyjde to placz a mleka nie chce

Glowa cos mnie zaczyna bolec

Jeszcze niecale 3 tygodnie i wracamy :-)

reklama
K.m.cia ojejku rybka ci padla a wiadomo dlaczego? masz duze te rybki? dotleniasz je?? bo ja w Pl mam akwarium 300l i duze rybki pyszczaki i pompka musi chodzic non stoper .
aha no i czy masz akwarium przykryte? bo masz jeszcze kotka a on moze sobie zrobic z nich przekaske.
nie wiadomo czemu padla, ale 2 taka sama tez padla na 2 dzien:dry:
chyba sie nie zaklimatyzowaly ,....:baffled:
male mamrybki , jakies mieczyki molinezje,dalmatiany, kilka zlotych, nie znam nazw ;-) bralam taskie ktore mi sie podobaly:-D
akwarium mam przykryte pokrywa z lampa, no i oczywiscie pompka jest, sa babelki...
karmie je... :-pzeby nie bylo ;-) kotek sie nie dostanie do nich za nic,.. staje tylko przy akwarium i sie bawi... hehe
tu masz fociaka akwa....:-) tylko na zdjeciu nie widaac mieczykow (pewnie sie pochowaly) no i tych co zdechly:P ale musze dokupic wiecej kolorowych rybek

ale dzisiaj pustki:szok::sorry2: wiadomo... sobota

witam laseczki
Ja prosto po pracy do domu szykowac obiadek, przyjechała Lubiczanka zjedlismy obiad , pojechalysmy na plac zabaw na Doughiske. Dzieci włąsnie ida spac i zaraz zabierami sie za lody i trunki:)) No i pogoda jest w miare ok:)
Lece do gości i zycze i miłego weekednu.

Ka.M`cia-:-D wiec tak: nie mozna kupowac rybek wg kategorii:te mi sie podobaja:no:;-)Nie kazde 3ma sie razem-nie dosc ze walcza ze soba, to raz,a dwa: jedne sa do zimnej,inne do cieplej wody.Zlote sa do zimnej,a reszta z wymienionych przez Ciebie do cieplej..Podgrzewasz wode?jesli tak-zlote padna,jesli nie reszta padnie..:sorry2:
Brat mi sie przypomnial.On tez tak sobie dobieral rybki:-DDobrze ze juz nie ma tego akwarium..Odkupil od nas 180cio litrowe i w ciagu 2ch dni zdechl mu taki sliczny,sumiasty glonojad,ktorego mielismy ponad 2lata:-(:baffled:

Wlasnie zabookowalam bileciki-lecimy na wymarzone wakacje!!!!!!:-D:-D:-DNie moge jeszcze w to uwierzyc:no:;-)

kamcia-pozdro Wam!Bawcie sie dobrze!pogoda jednak well,wiec nie jest zle..Ciekawe jak bedzie jutro..
My niedawno do domu zawitalismy.Popoludnie udane,jednak;-)Czeka mnie rozmowa z A.Zobaczymy z jakim skutkiem tym razem:sorry2::dry:

witam, witam wszystkie mamuski i dzieciaczki oczywiscie tez:-)
ja nie pisalam dlugo, ale szukalam auta i wyhaczylam, moj P wniebowziety, dostal taka kase jaka chcial i tym sposobem zmienilismy auto, nowe jest superanckie, Asi sluzy spi w nim jak tylko wsiadziemy:-D ubezpieczenie juz zalatwione, teraz tylko tax. Niestety nasze wakacje w tym roku beda w Irlandii, ale odbijemy sobie w przyszlym roku, a teraz pojedziemy gdzies tutaj tylko gdzie? my juz zjechalismy cala wzdluz i wszez, ale ja uwielbiam jezdzic do Galway wiec chyba pojedziemy w sierpniu,
Didi - wspolczuje i duzo zdrowka:tak:
Margaritta i Tichonek - udanej imprezki:-)
lecę już wanna z goraco woda czeka:-p:happy:

Ka.M`cia-:-D wiec tak: nie mozna kupowac rybek wg kategorii:te mi sie podobaja:no:;-)Nie kazde 3ma sie razem-nie dosc ze walcza ze soba, to raz,a dwa: jedne sa do zimnej,inne do cieplej wody.Zlote sa do zimnej,a reszta z wymienionych przez Ciebie do cieplej..Podgrzewasz wode?jesli tak-zlote padna,jesli nie reszta padnie..:sorry2:
yyyy ... co do laczenia to wiem tak mniej wiecej... powiedziala nam babka w sklepie ze mozemy brac te lagodne....:tak: i miala zaznaczone te lagodne na zielono, wiec tak wybieralismy;-)
a mieczyki i zolte dostalismy w spadku i poprzdni wlasciciel trzymal je w jednej wodzie:tak:i nie zdechly
wiec myslalam ze tez moge:tak: wode podgrzewam, ale jak kiedys jak bylam mloda mialam w pl rybki to nie podgrzewalam wody i pamietam ze mialam te zolte z neonkami i nie pozdychaly:sorry2:
wspolczuje glonojada....

madbebe źle myślisz:baffled:ale nie czas i miejsce:no:odwiedzam rodzinke i to jest super:tak:kuzyn ma przedpotopowy komp:baffled::crazy:

hahahah napisze duzymi!!!LUBICZANKA!!!!cały dzien spędziłam u mojej kochanej ciotki ktora nowo wybudowana mieszka pod Lubiczem!!!znasz Głogowo co????

ciotki no więc to czas kiedy towarzysto poszło spac a ja siedze zeby do was napisac!!nałóg czy miłość??:szok::szok::szok::-D:-D:-D:-Draczej to drugie:-D:-D:-D:-Dlubiczanka chcesz cos od mamy??póki czas!!:-):-):-):-)

Ostatnia edycja:
Julia to chyba to mieszkanie w Atherny ma tak?

Moj M dzis byl w tym skansenie do ktorego sir wybierasz jutro Misia
Podobalo sie wszystkim bo zabral swoich gosci z Wloch

U nad dzis nudy bylybw koncu suedzialam w domu Eryk bawil sie z kuzynka on wymyslal zabawy a ona robila wszystko tak jak chcial uklad idealny :-)

Emcia mi teraz jeczy w lozeczku a juz padnieta jest wchodze zeby dac jej mleko tonodwraca sie na brzuch i lezy cichona jak tylko wyjde to placz a mleka nie chce

Glowa cos mnie zaczyna bolec

Jeszcze niecale 3 tygodnie i wracamy :-)
tak mieszkanie w athenry nowy dom i sasiedzi sa akurat tacy ktorych znam:)

reklama
Hej dziewczynki
Pierwsza:-D:-D
Co tam u Was?
U nas nocka minela spokojnie, poza moim wstawaniem na siusiu co 1,5 godz.
A tak, to dobrze mi sie spalo:-)
A tak w ogole, to chcialam tylko napisac, ze jedziemy do szpitala po Julka, bo o 6. rano wody mi odeszly:sorry2: Boli i innych objawow brak...
To do przeczytania wkrotce i trzymajcie kciuki, zeby wszystko bylo ok!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry