reklama

Mamy z Irlandii!!

laski Galwayskie..moze ktoras ma albo ma mozliwosc ktos z waszych znajomych zalatwic kolnierz ortopedyczny na 2 -3 dni..bo chyba lepiej czylabym sie gdybym miala szyjke sztywna i trzymalabym ja posto a tak trzymam glowe na lewym ramienu o mi wygodnie... i sciagno nasciagm. .. a zamin mi z Pl wysla to moze juz mi minac..

poki co cierpie strasznie.
a smarowalam juz rozgrzewajaca i nic nie daje bo stalo sie wrazliwsze

reklama
lubiczanko to wadnij do mnie jak bedziesz wracc z Galway:tak:
wyijemy kawusie:-)

edit:
didi wsolczuje Ci ... ojj... musi bolec takie nadwyrezenie....:-(
niestety ja nawet jakbym chciala to nie mialabym Ci skad zalatwic kolnierza,..... a moze do lekarza pojdz\?? moze wypozycza taki??

Ostatnia edycja:
laski..mam zrolowany recznik..polozyam go na prawa strone..na lewej str..mam poduszke taka zaglowkowa... i obwiazana jestem szalikiem. ale to marne usztywnienie... przy moich dzieciach..gdzie one ciagle cos robia i co chwile placz bo cos sie stalo( Ewa przewrocila sie razem z krzeslem na ktorym stala ).. a ja musze biegac na pomoc... wiec ciagle przesilam ta szyje..

Dam znac jak sie wszystkiego dowiem :tak:my tez dzis mamy gosci i grillll ale ta pogoda taka nie za bardzo moj oczywiscie juz narzeka ze pogoda do dupyyyy i wogole wiec powiesilam parasol nad grilem i bedzie a coo tam...:-)jakos sie da rade kielbaske usmazyc,,,miłego wekendu

hej kobitki
padnieta jestem,choc wcorajszy dzionek byl udany, wybralismy sie do znajomych na "wies" tzn maja chatke na odludziu,troszke popilismy u mnie oczyswiscie skonczylo sie na 3 piwach bo gyby bylo wiecej to pewnie bym z lozka sie nie podniosla. A tak jest ok mala dala pospac, troszke glowa bolala ale to chyba nie od kaca , zwalam to na cisnienie bo od rana brzydka pogoda.
wlasnie zladowalismy do domku, tylko moja nunka taka jakas niewyraxna, ciagle na kanapie lezy, jest troszke rozpalona i tak mysle od czego czy já przewialo bo wczoraj pol dnia skakala na trampolinie czy to moze zab bo wlasnie odkrylam ze 5ka na dole jej sie wybila. Narazie zapodalam Nurofen na zbicie i zobaczymy co bedzie sie dziac.....
aha no a moj M po wczorajszej rozmowie ze znajomá (oni maja trójke dzieci )bardzo sie nakrecil na zrobienie Olivie rodzenstwa :-) a ja nadal tak niezdecydowana a raczej bojáca czy sobie poradze.
Miska i crazy girl sliczne avatarki macie.
didi oj joj joj wspolczuje tego bólu wiem co to znaczy przechodzilam to kilka tyg temu.
Marto F Poznan!!!! toz to nie daleko od mojej wioseczki pozazdroscic ci tylko, no i milego wypoczynku w Pl.
K.m.cia ojejku rybka ci padla a wiadomo dlaczego? masz duze te rybki? dotleniasz je?? bo ja w Pl mam akwarium 300l i duze rybki pyszczaki i pompka musi chodzic non stoper .
aha no i czy masz akwarium przykryte? bo masz jeszcze kotka a on moze sobie zrobic z nich przekaske.

Ostatnia edycja:
Julia, gratulacje! Ja tez marze o takim dniu, kiedy to "wlasna" chatke dostaniemy. Tylko najpierw wypadaloby zlozyc forme:-D:-D:-D

Ide

O boze bo sikne!!:-D:-D:-D:-D no wypadaloby!!!:-D:-D:-D:-D

A dzielnica jakas fajna Julia? Bo mi sie obilo,ze w takich nie bardzo daja te domy....

U nas nudy na pudy tzn. Alencjuszowi zaraz sworze CV na potrzeby adopcji...ale oprocz tego nic sie nie dzieje. ;-) Dopiero 5 min temu zdecydowal sie w koncu udac na drzemke...laskawie! Przedtem nie schodzil mi z rak...a lekki to on nie jest. Na dodatek czuje sie jak maszyna zmieniajaca kupy...Al chyba se jaja robi i sr...a potege! :crazy: Popoludniu udajemy sie do Monkey Buisness. Jutro wycieczka i juz nie moge sie doczekac!!:-)

Marta- milego pobytu w Pl!
Crazy Girl- dziekuje serdecznie w imieniu diabla za mile slowa....on chyba ta swoja urode wykorzystuje...wszyscy tiri tiri do niego bo taki ladny (co zreszta jest sprawa oczywista- geny!!:-D) a on ma diabelskie usposobienie. :-D

Dam znac jak sie wszystkiego dowiem :tak:my tez dzis mamy gosci i grillll ale ta pogoda taka nie za bardzo moj oczywiscie juz narzeka ze pogoda do dupyyyy i wogole wiec powiesilam parasol nad grilem i bedzie a coo tam...:-)jakos sie da rade kielbaske usmazyc,,,miłego wekendu

Hi my też tak zrobimy z tym parasolem jak będzie padać ;-)

Nogi mi w d*** włażą za przeproszeniem... Cały czas stoję i szykuję jedzenie...:baffled:

reklama
Miska ja dzis nie najlepiej kontaktuje,bo zle sie czuje,ale ty rozwalilas mnie doszczetnie tym cv na potrzeby adopcji..:-D:-D:-D

Obzarlam sie grillem (znaczy doslownie zjadlam pol kielbaski bo zoladeczek moj nie ma miejsca:-D) i odpoczywam i pewnie mezu zaraz wadnie z drozdzowka.Kurcze korzystam jeszcze te ostattnie dwa tygodnie bo mi ciagle do lozka cos przynosza potemnie bedzie tak dobrze :-D a poza tym u mnie ciaza to dziwny stan ze nie tyje tylko chudne,wiec te drozdzowki wciagam ile wlezie:-D bo juz niedlugo pass..:zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry