Crazy Girl
Fanka BB :)
Witam
Ale po 11 stweirdziłam że i tak mi się już nie chce iść..;-)
Madbebe dziekować
:-)
I nici z naszego dzisiejszego grilla. A tyle rzeczy nakupiliśmy wczoraj i teraz muszę mrozić i kombinowac co by tu innego narobić bo goscie bedą tak czy siak.. Nie sądze, żeby ta mżawka sobie poszła...
A moja córcia dziś wstała rano, przyszła po soczek i powiedziałam żeby poszła jeszcze położyła się spać i leżała godzinę (nie spała) i czekała aż mama się wyleży..
I mam wyrzuty sumienia że tak na mnie czekała
Wiecie co??? Mój E to chyba w końcu zrozumiał że szczęśliwa mama to szczęśliwe dziecko..:-) Oby tak dalej!
Niestety nie.. Mój E pierwszy przyszedł a niańka jeszcze w pracy byłaCrazyGirl-mam nadzieję,że wieczór się udał i nianiek dotarł))
Ale po 11 stweirdziłam że i tak mi się już nie chce iść..;-)Madbebe dziekować
:-)I nici z naszego dzisiejszego grilla. A tyle rzeczy nakupiliśmy wczoraj i teraz muszę mrozić i kombinowac co by tu innego narobić bo goscie bedą tak czy siak.. Nie sądze, żeby ta mżawka sobie poszła...
A moja córcia dziś wstała rano, przyszła po soczek i powiedziałam żeby poszła jeszcze położyła się spać i leżała godzinę (nie spała) i czekała aż mama się wyleży..
I mam wyrzuty sumienia że tak na mnie czekała
Wiecie co??? Mój E to chyba w końcu zrozumiał że szczęśliwa mama to szczęśliwe dziecko..:-) Oby tak dalej!

Buziol wielki!