reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam a to nie wiedzialam ze w tych sklepach sa tez worki, przejde sie tez i zobacze. No sprzatanie , segregowanie i pakowanie ciuchów zajeło mi grubo ponad 2godziny masakra. Wywiozłam 3 worki ciuchow na te smietniki ciuchowe. Od razu wiecej miejsca w szafie. Nie wyobrazam sobie jakbym miala sie przeprowadzac:/

Misia ładny avatarek. A może coś ci sie chce bo masz kaprysy ciązowe :))??
Ja pamietam jak sie jezdziło do Czech po alkohol i orzeszki w czekoladzie mniam:)
własnie zjadłam twistera i frytki z KFC ble zaraz pękne.
Lubiczanko z tego co widze pogoda ma byc w miare ok, dzis było spoko.
Ok zmykam spac jutro do pracy
dobranoc

Witam WAs kobietki:-)
Moniadan
Ty zla matka??:szok:Przeciez Twoj synus Cie ubostwia.On nawet chce sie z Toba ozenic-zapomnialaś:-)I Tak jak pisze Misia juz czekam na te weze:-D
Misia slodki avatarek.A raczej slodki Alencjusz:tak:
A u nas ostatnio trudne dni jesli chodzi o Tobiaszka.Nie bardzo chce jesc,zaczal zle sypiac w nocy-a spal juz tak ladnie.W dzien tez marudny.Wine zwalam na zeby,tylko nie bardzo umiem zajrzec czy cos tam w jego malej buzce sie dzieje,bo mi na to nie pozwala.Nawet dziasel nie moge mu posmarowac.
Tez mialam ochote na cos do jedzenia i nie wiedzialam wlasciwie co.Ale juz dzwonilam do meza,zeby po drodze z pracy wjechal po kebab:-)

Hejka:)

Siedzę właśnie sama w domu.... czekam aż mi "niania" -(brat mojego E) wróci żeby jej przypilnować..bo mój E w pubie.. Byłyśmy z nim ale na niuńkę już czas był o 9 tej.. Mam zamiar dołączyć..
Misia super avatar.. Pamiętam że jak pierwszy raz zobaczyłam Ala to pomyślałam.. Boże co za śliczny chłopczyk.. Takiego jeszcze nie widziałam.. Nie wiem co ale on ma coś w sobie takiego słodkiego...
Lady zgaga chodzisz mi po głowie cały czas..A do tego "teges" nas teściowa tylko poganiała żebyśmy wcześniej spać poszli:zawstydzona/y:codziennie:sorry2:

Witam
No i kurczę się nie wyspałam-Daniel znowu pobudka co 1.5godziny,a gdy wreszcie padł na ciut dłużej zadzwonił kolega J-bo za mało budzików mamy i zaspał:(((I tak już na nóziach jestem od 6.30-a Daniel jak spał tak śpi:/
LadyZgaga-raporcik-jesteś?A noc była-ten teges;)))
CrazyGirl-mam nadzieję,że wieczór się udał i nianiek dotarł:)))
Ochooo-są szmery...I po pisasniu:(((

witam

u nas pogoda cos sie popsula...znowu pada

u mnie noc nawet calkiem calkiem tylko rano zrobilam sobie kuku... bo przeciagalam sie w czasie snu i normalnie czulam jak naciaga mi sie sciegno no i teraz niemoge ruszac szyja w prawa strone bo boli straaaasznie... no i nie spie juz od 7:30... nie wiem jak ja bede funkcjonowala teraz przez 2 dni...wrr... bo to zawsze trzyma tyle... mam nadzieje ze kolo poludni juz troszke mnie pusci i bedzie lepiej... ale teraz to inwalidka jestem..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry