reklama

Mamy z Irlandii!!

Misia, a ty do Pauletty, chcesz sie przejsc na nogach... do Tuam :rofl2:

teraz to wszedzie syf w jedzeniu, dobrze ze ja nigdy light nie kupuję, one dla mnie bez smaku, ale co najprostsze to najzdrowsze, jakies udziwniacze to wiadomo pełno chemii mają

a ja sie objadam bobem, mam nadzieje ze nie ma za duzo chemii :-p

reklama
Wpadlam sie zameldowac ze zyje....i sprawdzic jak sie ma nasza LadyZgaga:-)
Lady przed wyjazdem do szpitaqla nie zapomnij kotka nakarmic,wysadzic Ade na nocnik,podlac kwiatkow itp;-):-D

Lece sprzatac,mam burdello na kolkach....z mlodym siedzialam na dworze od 9 do prawie 13...w miedzy czasie obiad robilam

Misia no właśnie.Pauletta już w Tuam :sorry2:
Ja nienawidzę coli light czy diet,takie to jakieś sztuczne,a uzależnona na maxa jestem od pepsi (zwykłej) i jakoś nie przemawiają do mnie rzeczy typu light.

Na szczęście bób kupuję dośc często bo go uwielbiam,jest w Polskim sklepie jako mrożonka Hortex-u :tak:

Zupka się gotuje,a ja znalazłam na blogu Crazy Girl inny ciekawy blog Niegrzeczne Mamuśki nooo super i całkowicie się z nim utożsamiam bo w tej chwili moje dzieci oglądają bajkę :-D

na szczęście dzisiaj bez rewolucji,są o dziwo grzeczni....czyżby cisza przed burzą.

Madbebe no nie wiedziałam,że to Kowno na Litwie,w zasadzie do życia mi to nie potrzebne :-D

Lady Zgaga a czy rodzice Amelki myśleli nad rozszerzeniem zbiórki? Jakieś pisma do gazet itp?

Mamo- kocham Twoje posty....japa mi sie zaciesza za kazdym slowem!:-D Mysle,ze zdazyszz. Co tam kuj-kuje...wazne zeby oko bylo zrobione!! A pedikiur masz????? Jaki frenczyk czy cus?;-)
Misia, to tak, jak ja kocham Twoje:rofl2::-)
Pedikiur zrobiony (moja kochana mamusia zajela sie moimi trolowymi stopami), frenczyk nie ale rozowy lakier od frenczyka tak...
A kuj-kuje a raczej ich brak to podstawa!!! No nie moze ich byc na moich nozynach, co bym poloznych nie podrapala:-D

Lady Zgaga a czy rodzice Amelki myśleli nad rozszerzeniem zbiórki? Jakieś pisma do gazet itp?
Mysla i sa w trakcie zalatwiania. Juz kilka "znaczacych" osob (m.in. jakis radny) z Tuam zaangazowalo sie w akcje ale najwazniejsza rzecza jest teraz zalatwienie tego konta. Jak juz wszystko bedzie dopiete na ostatni guzik, to wtedy i oni i kazdy, kto tylko chce i moze pomoc ruszaja z cala akcja.
Ja i A. postaramy sie postawic na nogi cale Dunmore;-):-)

Madbebe no nie wiedziałam,że to Kowno na Litwie,w zasadzie do życia mi to nie potrzebne :-D
nie no jaaasne,smieje sie przeciez!A zaluj bo na Litwie mega wypasny aquapark;-):-)i ciuchy tanie,markowe:happy2:A tak powaznie to moje najblizsze lotnisko...
wrocilysmy ze spaceru,troche mi sie oczy rozwarly szerzej jak sie tlenu nalykalam.Co tu na obiad zeby duzo czasu nie zajelo:sorry2:bom bezsilna;-):-D

Ostatnia edycja:
nie no jaaasne,smieje sie przeciez!A zaluj bo na Litwie mega wypasny aquapark;-):-)i ciuchy tanie,markowe:happy2:A tak powaznie to moje najblizsze lotnisko...
wrocilysmy ze spaceru,troche mi sie oczy rozwarly szerzej jak sie tlenu nalykalam.Co tu na obiad zeby duzo czasu nie zajelo:sorry2:bom bezsilna;-):-D
żałuję,zwłaszcza tych tanich markowych ciuchów :tak::tak: bo po naszej stronie granicy to Niemcy i pewnie tak tanio nie mają,no ale jeszcze do Czech mamy blisko :-D
pamiętam jak się jeździło po koniaki w Czechach :-D:-D

Ja ugotowałam pomidorówkę,dzieciaki uwielbiają bo jest kolorowa-pomarańczowa.
Teraz się bawią na ogródku,zaraz wybywamy na plac zabaw tylko zobaczę czy mam komórkę naładowaną by na ławeczce strzelic sobie partyjkę gierki :-D

Bry:-)
A gdzie Tichonka wywiało???może jednak gdzieś z mężem pojechali...
Tia,yhymmm pojechali:sorry2:...Ja pojechałam-do Dylana:sorry2:Właśnie śpi to wpadłam:happy:
Moi panowie sobie dziś radzą sami,sprzątają,gotują i w ogóle a ja się z gazetką relaksuję:tak:
Dzieciaczków,jak widzę nie przybyło:sorry2: więc jestem na bieżąco;-)
:angry::angry::angry:Zaraz mnie szlag trafi z tym kompem!:angry::angry::angry:Jakieś hu**stwa mi się tu włączają i zamulają neta:angry:
No z tym Kownem to żeście pojechały:sorry2::-D:-D:-D
A o kuj,kujach to ja na nogach nawet nie pomyślałam:zawstydzona/y:Od razu mi się z oknem na świat dla Julka skojarzyło:sorry2:Coby się nie podrapał wychodząc:-D
Jutro jedziemy do Margaritty:-):-):-),wiem,że full wypas wakacje:sorry2:,jakieś parę minut jazdy ale i tak wiem,że będzie wesoło;-):-DI wracac do domu nie musimy:rofl2:Martini już jest!:-D

reklama
Witam
JA chatke posprzatałam, Lubiczanko pokój dla was gotowy:)
Zakupki zrobione, i jeszcze w Lidlu paczki kawa za free mniam:))
Madbebe to jesli chodzi o zagraniczne lotniska to sie nie wypowiem, ale teraz sa wyprzedarze na wrzesien wiec obserwowac można i jesli beda im sie sprzedawac bilety topójde w góre no i na odwrót , wiec mozesz sie kilka dni wstrzymac i w momencie kiedy wchodzi nowa promocja po pólnocy wskakauj na neta i sprawdzaj:)
Ale mozemy sie razem jakos spyknac w Tuam, Lubicznka bedzie wolna w niedziele wiec cosik mozna zorganizowac:)))
No ide porzadek robic z ciuchami bo sie z szafy wysypuja , a kupiłam takie fajne wacum worki zajmuja bardzo malo miejsca, ciekawe ile mi zleci na tym:)
pozdro

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry