reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
A mówią,że z geografii najłatwiej maturę zdać-taaa,mhmmm;)))
Kamcia-też juz się nie mogę doczekać.Tylko o jakieś namiary-tj.adres proszę:)))
A gdzie Tichonka wywiało???może jednak gdzieś z mężem pojechali...
LadyZgaga-siedzisz na bombie zegarowej...trzymam kciuki:)))

Hejo
Ja dzis sie obudziałam o 4 tzn Emma mnie obudziła i nie umiałam zasnąc :no: zaczęłąm myślec o pierdoałach i przypomniało mi sie ze trza sedesy w Irlandii naprawic :-D
dałam juz M zlecenie

Co do biletów, wg mnie raczej drożeją a juz na pewno przed świętami nie będą taniec Misia chyba ze wulkan wybuchnie to wtedy po wznowionych lotach tanieją ;-)

Zgaga, no bo lipiec sie kończy ;-)

Ja juz mam auto i mobilna jestem, mama mi właśnie uspała Emcie, a Eryk sie bawi z kuzynkami
Miłego po południa wam zycze :tak:

ja nierozgarniętą dzisiaj:sorry2: i zapomnialam: oczywiscie ja tez na kawe/herbate zapraszam,zarowno lubiczanke jak i anineczke:tak:W 1/4 na kartonach siedze,ale jesli Wam burdel nie przeszkadza...;-)

Ja po wizycie u GP. To juz ostatnia byla, bo w srode do szpitala po termin na wywolanie;-)
Dzisiaj wynik moczu troche lepszy ale bialko nadal jest.
Wracajac zakupilam kalafiora i arbuza. Siata ciezka byla i sie natargalam wiec moze juz dzisiaj:-D:-D:-D

Dziewczynki, no ale, ze nie wiedzialyscie, gdzie Kowno jest:sorry2:
A ja to bardziej z j. polskiego (kiedy to Mickiewicz na tapecie byl) niz z geografii kojarze;-):-)
Zgaga a czy Amelka i jej rodzice mieszkają w Polsce czy tutaj?
Mieszkaja tutaj, dokladnie w Tuam. Na badania jezdza tutaj ale lataja tez do PL na konsultacje, bo to wlasnie tam zostala zdiagnozowana choroba Amelki (tutejsi lekarze wczesniej jakos nie widzieli, zeby dzialo sie cos zlego).

LadyZgaga-siedzisz na bombie zegarowej...trzymam kciuki:)))
Patrz pan... A przysieglabym, ze na fotelu:-D

A tak w ogole dziewczynki, ja jestem gotowa. Przed szpitalem bede musiala tylko: wziac prysznic; przejechac po kuj-kujach maszynka; umyc, wysuszyc i wyprostowac wlosy; malnac oko i dopakowac do torby szczotke do zebow i wlosow. Aaaa, i po meza zadzwonic jak akurat w pracy bedzie. Zdaze????:-D:-D:-D

reklama
Mamo- kocham Twoje posty....japa mi sie zaciesza za kazdym slowem!:-D Mysle,ze zdazyszz. Co tam kuj-kuje...wazne zeby oko bylo zrobione!! A pedikiur masz????? Jaki frenczyk czy cus?;-)

Anineczko- no to byloby super! Jesli nie bedziecie miec czasu na maxa to zawsze ja moge do Pauletty np podejsc z tymi zabawkami i wtedy sie bezczelnie na kawe wprosze do niej:-D...no albo wszyscy u mnie. I beda dwie pieczenie w jednym garze!mmm

Czy to grzech jesc 2 dni pod rzad beef burgery? Ale domowe zaznaczam....

aaa wogole ogladalam dzis program o zdrowym zywieniu i wyobrazcie soebie ,ze rozmawiali o jedzeniu w wersji LIGHT. Majonez, jogurty, cola, dzem. Tylko dzem z tej ekipy jest zdrowy. W reszcie cukier czy tlszcz zastapiono masa syfu....spulchniacze, konserwanty, gumy...
Kobiety w ciazy nie moga przyjmowac ASPARGANU ktory jest praktycznie w kazdym produkcie Light a najbardziej w COli, majonezie i jogurtach. Mowili,ze bardzo mega niezdrowo jest je jesc. Ze o wiele zdrowsze sa te wersje normalne. Sa jasne bardziej kaloryczne ale za to bez dziwnych substancji. Bardzo duzo mowili wlasnie o tej coli...ze jest o niebo bardziej niedrowa od zwyklej...ze kobiety w ciazy nie powinny jej pic i dzieci. Najgorszym syfem jest majonez light....Te produkty sa tez zle dla alergikow. Powoduja takze migreny, wzdecia a nawet biegunki!
Naszczecie ja nie jem zadnych light ale i tak bylam w lekkim szoku.....:szok::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry