reklama

Mamy z Irlandii!!

Kamcia do Galway wpadam dosłownie na sekundę do Misi zabrac zabawki Marty.Mam nadzieję Misia,że Marta poinformowała Cię o tym fakcie.
Później szybko zmykam do Tuam na urodzinki w rodzinie i na expresową kawkę u Pauletty by szybko powrócic do naszych zwierzaków ;-)
Tak więc next time,albo zapraszam do nas po 5 sierpnia na weekendzik ;-)

reklama
Sliczna dziewczynka..ja sie poplakalam normalnie,nie moge jak takie niewinne istotki cierpia..:-(Tego tez sie zawsze balam i modlilam sie o zdrowie dla mojej malej...
Zgaga czy to jest swift code mBanku,wiesz moze?-BREXPLPWMUL
Nie wiem ale sie dowiem jutro, bo dopiero do domku wrocilam:sorry2:
Ja jak rozmawiam z Justyna, mama Amelki, to ciagle mi sie plakac chce:-( To jest straszne i takie niesprawiedliwe:-( I trzymam kciuki, modle sie za nia i wierze, ze wszystko bedzie dobrze!!! Musi sie udac!

Zgaga wkleję to na mojego bloga i mogę przykleic temat na forum naszym jeśli to pomoże?
straszna szkoda dzieciątka,taka jest śliczna :sorry2:
Anineczko, wieeeeeelkie dzieki dobra kobieto!!!!!!!!!! Mam nadzieje, ze pomoze, bo tak jak napisali liczy sie kazda zlotowka
Lady Zgaga i jak tam??zaczelo sie cos??
Ale sliczna jest ta mamla...jej jak mi jej szkoda:-(
Jeszcze sie nie zaczelo. Cisza- mam nadzieje, ze przed burza;-)
A mala fakt, jest sliczna i kochana. Taki anioleczek-przytulasek:sorry2:

Ide spac, bo juz pozno a jutro musze w kilka miejsc zajsc w sprawie Amelki. No i wizyta u GP znowu...

Dobrej nocy

dzień dobry
Crazygirl-o ile mnie pamięć nie myli Twój mały skarbek dziś ma urodzinki???Jeśli tak to SAMYCH RADOSNYCH ,SZCZĘŚLIWYCH I SŁODKICH DNI:)))
LadyZgaga-mam nadzieję,że uda się uzbierać ładną kwotę dla ślicznotki.Sama chętnie wesprę,ale z tym to już muszę poczekać do wpływu z CHB-bo moje konto puste i tylko echo:(((
Madbebe-tak to jest ichni swift:)
Anineczko-no jednak co Tatuś,to Tatuś.Taki jest fakt,że nie wiadomo jak bardzo kochający by był to on jest postrachem(choć też raczej do pewnego momentu-ja np.od 7klasy podstawówki wszelakie sekrety zdradzałam Tatusiowi i albo razem rozwiązywaliśmy kłopot,albo on delikatnie przekazywał wieści Mamusi)
No i oby pogoda tak dalej-nie ma mowy,żebym dziś z Dziećmi siedziała w domku-choć na pobyt poza nie za bardzo mam pomysł-może wreszcie ten basen...Idę się ubrać-bo pidżamą świecę-z resztą jak wszyscy domownicy:)))Miłego dnia Wam życzę

Zal sciska serce jak widze male istotki cierpiace :-( To bardzo smutne.

mama ady podziwiam,ze masz jeszcze tyle energii!Napewno w ciagu tygodnia bedziesz juz rozdwojona :-) Trzymam kciuki i na wiesci ze szpitala!

dzień dobry
Crazygirl-o ile mnie pamięć nie myli Twój mały skarbek dziś ma urodzinki???Jeśli tak to SAMYCH RADOSNYCH ,SZCZĘŚLIWYCH I SŁODKICH DNI:)))
Jeszcze nie;-) To mój E. miał wczoraj;-) Emka ma 11 sierpnia:-)

CrazyGirl-no nie mów...Jak można mieć niską samoocenę przy takich zdolnościach:(((

można, niestety i to bardzo w życiu przeszkadza:sorry2:

Ledwo żyję..:baffled: Poszliśmy wczoraj z E znowu do pubu.. i niestety mała postanowila dzis slugo nie spac. zaraz sniadanko zjemy i lecimy na zakupy bo jutro imprezka;-)

bry!
a ja pospalam,ze wcale:dry::sorry2::-(Wika co chwile sie budzila i poplakiwala przez sen.Prawie cala noc na rekach i mama,mama..A w dzien nigdy sladu nie ma po tym jej cierpieniu..;-)
spijam kawulca i mam nadzieje ze dzien mi zleci spokojnie..:dry:czego i Wam zycze
:tak:

CrazyGirl-a to przepraszam-w takim razie Twojemu mężowi 100lat:)
Madbebe-nic mi nie mów:(jA dziś do Danioelka też musiałam wstawać 6razy(od 23ciej-czyli średnio co1h20min:(((Co jest z tymi maluszkami:(
A my wciąż w domku,bo dzieci wymyśliły sobie zabawę na dworze-to niech się bawią:)))

Hello
Witam oficjalnie przeterminowana:-) Informuje wszystkie zainteresowane, ze jakichkolwiek objawow rychlo zblizajacego sie porodu brak...

Taaaak... Kawa wypita, zaraz ide dzialac...

To milego dnia

reklama
Dziendobry!

Mamo A i J- trzymasz w niapieciu moja droga!!:-)

Anineczko- tak,wiem,ze masz przyjechac po zabawki. A kiedy przypomnij mi prosze...? Szkoda,ze juz zaznaczasz,ze na sekundke....mialam nadzieje na kawosa czy cus....:-(

No a u nas planow narazie brak...moze plac zabaw....
Napewno musze isc do New Looka bo kupilam sobie wczoraj bluzke i okazalo sie,ze jest za mala z deka....szlag....a na dodatek w domu sie zorientowalam,ze rowniez ma dziure!! Mam nadzieje,ze mi wymienia!:tak:
No i dzis takze oczekuje na dostawe mieska!:-)

Milego dnia dziewczeta!:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry