reklama

Mamy z Irlandii!!

Zgaga....ale ja z Ewa nie mialam zadnych objawow..i tak nagle zaczelo sie w dzien terminu lekkie bole krzyza i 2 h pozniej juz byla mala..:)

a mi dzisiaj wszystko z rak leci... zrobilam dziecku kakao ..wystarczylo na ostatni kubek i co... wypadl mi z rak ...ehhh.. ide dalej sprzatac

reklama
lubiczanko-ja spie z mala zeby chcociaz na chwile oko przymknac,bo tak nie pospalabym wcale:no:U mnie to zebiska,moze i u Ciebie kolejne..
Wikta charczaca jakas taka od ponad tygodnia.Chyba jej ta slina splywa do gardziolka,bo objawow przeziebieniowych w sumie brak..
misia-to nie mow o dziurze,tylko ze za mala ;)
qrcze :( sprawdzam codziennie ryanaira,bo nie mam jeszcze biletu powrotnego z PL i sa coraz drozsze :O.Moglam zabookowac wczesniej-pipa ze mnie.Teraz to juz nie wiem czy czekac jeszcze czy nie..:/ za to niezla promocja na bilety do Hiszpanii,a tyle to ja z kolei na kredytowce jeszcze nie mam.Ehhhhhhhhhhhh

Ostatnia edycja:
ello dziewczeta
My sobie troszke pospalysmy bo prawie do 9,sniadanko konczymy, zaraz jeszcze kawuske wypic trzeba na rozkrecenie noo i cosik ogarnac domek, chociaz szlak mnie trafia bo m wczoraj pral auto znajomemu i i te swoje narzedzia poroskladal w kuchni na srodku zamiast pochowac wszystko tak jak bylo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Crazy Girl a torcik zrobilas przepiekny(widzialam na blogu) ja nigdy nie probowalam robic torcika bo zawsze mam wrazenie ze i tak mi nie wyjdzie, a ostatnio poszlam na latwizne i kupilam beze, naladowalam owocow i swieczke M postawilam, a gdy kawalek dostal na talerzyku spryskalam go bita smietaná:-D:-D:-D bo wczesniej nie ma co psikac bo i tak by sie rozplynela ta smietana. Ale w listopadzie Olivka bedzie swietowac wiec moze sama w koncu sprobuje...hmmmm bo tutejsze torciki ze sklepu mnie nie smakujá.

Dziewczynki
Rozmawialam z mama Amelki i dowiedzialam sie, ze sa w trakcie zalatwiania irlandzkiego konta. Nie jest to takie proste, bo na wszystko musza miec dokumenty i przynajmniej 2 swiadkow. Te skomplikowane procedury sa po to, by uniknac oszustwa. Ale juz zaczeli dzialac, wiec potrwa to max. 2 tyg. i moze wtedy latwiej bedzie nam podeslac jakiegos grosika:sorry2:
Oczywiscie, jesli ktoras ma ochote, to na to polskie konto oczywiscie tez mozna!;-)

Madbebe, no i sie nie dowiedzialam o ten swift kod:baffled::sorry2: Pozniej Ci napisze jak sie dowiem
Zgaga....ale ja z Ewa nie mialam zadnych objawow..i tak nagle zaczelo sie w dzien terminu lekkie bole krzyza i 2 h pozniej juz byla mala..:)
Tak szybko???:szok::szok::szok: Ty mnie nie strasz, bo ja mam do szpitala kawal drogi:rofl2:

aj Zgagus-wybacze Ci bos w ciazy;-):-DWydaje mi sie ze to ten,ale nie chce zeby poszly nie tam gdzie trzeba..:sorry2:
dziewczyny zdarzylo sie wam,ze bilety potanialy krotko przed planowanym lotem?ja zadnych takich doswiadczen nie mam,bo nigdy nie czekalam z bookowaniem..
Nie wiem qrcze co robic,no:no::baffled:.Meza sie poradzic nie moge z niczym,bo on zawsze 'nie wiem' na wszystko..:baffled:

Kasiuleczka dziękuję:zawstydzona/y::sorry2::-);-) Ja się dopiero uczę. Od teściowej. Ona robi torty na wesela, chrzciny komunie.. jej córka też i robią przepiękne torty..

Zmykamy na zakupy:)
Miłego dnia!

Witam laseczki
Zgago twój czas może nadejsc w kazdej chwili wiec bądż ready hihihi A pieniązka chetnie tez wpałce jak juz bedzie to irl konto:)
Misia idzi i zwróc oni problemów nie robia:)
Madbebe jak chcesz znawce od lotów ryanair to dzwon do mnie hihih Wczoraj własnie kupiłam bilet dla L do Pl żeby odebrał Oliviera na 23 sierpnia za jedyne 40 euro i powrotny dla nich dwoch na 30 za 140 euro co uwazam jak na sierpien jest mało.. i potanialy troche wiec dobrze że czekałam.
A ja leże sobie w łóżeczku brak planów...
Lubiczanko ale sie ciesze ze jutro przyjedziecie:))
Zmykam cos porobic udanego dnia

kamcia-ja potrzebuje na 11wrzesnia:tak:z Kowna do Dublina,wiec masz misje,zeby mi wylookac tani bilet;-):-D
Problem w tym ze tylko sobota wchodzi w gre,bo jedynie w sb lataja wieczorem..Nie usmiecha mi sie zrywac malej w nocy na samolot o 5rano..Tym bardziej ze mam jakies 120km na lotnisko,o 4trzeba byc,wiec lipa:baffled:

reklama
zgagusia , musisz uwazac bo w kazdej chwili moze sie zaczac ;-)

co do Amelki to bardzo smutne:-( ale najwazniejsze ze jest szansa, mam nadzieje ze uda sie uzbirac kase, ja zobacze jak tam nasze oszczednosci, z checia bym cos dorzucila:tak:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry