reklama

Mamy z Irlandii!!

Hej kobietki
U nas nadal młynek i kołowrotek;-):-D, jeździmy, załatwiamy a Andzia szaleje, nauczyła się pokonywać schody, no i teraz będę miała jeszcze weselej. jest super kontaktowa, radosna, tylko upał nam bardzo dokucza. Mała w samym pampersie chodzi i na dwór dopiero wieczorkiem, bo grzeje niemiłosiernie.

Nie wiem już co komu odpisywać, boście naskrobały jak szalone, ale niech tylko wrócę
;-) to się znowu wbiję w rytm

reklama
Dziewczynki, prosze pomozcie...!!!!

http://www.szansa-dla-amelii.pl/

Znam Amelke i jej rodzicow osobiscie i ze swojej strony zrobie wszystko, zeby tylko ta dziewczynka moglaby byc tak szczesliwa jak inne dzieci!!!!!!
Sliczna dziewczynka..ja sie poplakalam normalnie,nie moge jak takie niewinne istotki cierpia..:-(Tego tez sie zawsze balam i modlilam sie o zdrowie dla mojej malej...
Zgaga
czy to jest swift code mBanku,wiesz moze?-BREXPLPWMUL
matosiatato-dzieci zawsze maja respekt wobec tatusiow.Nie wiem, to chyba wynika z tego,ze wiekszosc czasu jednak spedzacie poza domem.Mama moze sie zes**c,a i tak niewiele wskora..Niesprawiedliwe:baffled:

didi-jednak usmiechne sie do Ciebie po te czopki:sorry2:Wikta sie meczy straszliwie:-(Bedziesz jutro w domu?podeslalabym meza..Wyslesz mi adres i tel na priv?:sorry2:
asienko-ladnie Ci Ania rosnie..:blink:Wikta zaczyna klekac,lapie sie wszystkiego co sie da i ciagnie w gore.Juz kilka razy udalo jej sie tez usiasc z kleczkow.Tempo zolwie w porownaniu z innymi dziecmi,ale i tak jestem dumna:happy2::tak:

Ciaooo!!

Kurka wodna..ale dzis byl czaderski dzien!!!

Pol dnia spaedzilysmy z mama i Alim na Salthill. Na piaseczku, na kawce...no cud miod!! Zdjec zrobilysmy 122!!!:szok: No ale ja mam manie....

A jak sie poopalalismy....paski.....plamy...czizas...:baffled:

Co ja to chcialam....
ach. Dzis rano spalaszowalam Irlandzkie sniadanie..czasem mnie nachodzi...smazony bacon, kielbasy. puddingi.....mmm....
Na obiad zachcialo mi sie burgerow!! Wiec zrobilam takie domowe...w bule...:-D nie moge wiec powiedziec,zeby moje dzisiejsze odzywianie nalezalo do najzdrowszych!!:-D

Monia----ja Ciebie blagam.....pieknie to napisala Anineczka...wiec powtarzac sie nie bede. Glowa do gory!! Dobra z Ciebie Mama!! Dzieciaki cie kochaja wiec nie smuc sie...wracaj to zaraz sie spotkamy i bedzie git!! A na Erysiowe weze juz napewno czeka ciocia Wilwia

Anineczko dzięki za cynk o tym festynie:tak: Chętnie się wybierzemy na niego, jak tylko do niedzieli dojdziemy do siebie;-) Jestem dobrej myśli, więc jeżeli będziecie to się spotkamy:-)
A Wy zapisaliście Antka do ET? Gdzie jest w ogóle ta szkoła? Gdzieś w centrum?
Chłopaki wpadli na niezły pomysł z tym laniem wody po ścianie - też bym się wkurzyła:dry:Moje na szczęście jeszcze w miarę ok, ale też zaczynają modzić i trzeba non stop mieć na nich oko:sorry2:
Tak zapisaliśmy Antka do ET.Szkoła tymczasowo będzie się mieściła w jakimś budynku na Railway st. budynek nazywa się VEC.jeszcze go nie widziałam bo w zasadzie przyjeli go na dniach.
z tego co się orientuje to jest koło socjala czyli w centrum.
w ciągu 2 lat Departament ma się z nimi skontaktować i zaproponowac gdzie wybudują szkołę.
Jeśli pogoda dopisze to na festyn również pójdziemy ;-)

Lubiczanko jetsem,jestem!!!
O 10 rano to juz okna mialam umyte w kuchni i zaslony sie suszyly na dworzu;-):-p ...chwile poznije wyparowalam i dotarlam do domu prawie na 20:-p...
Spedzilam mily dzionek w towarzystwie kolezanki i jej 2,5miesiecznej coreczki, no i oczywiscie w towarzystwie Szymka:-D.
Anineczko alez Twoi chlopcy maja pomysly:szok:nie dziwie Ci sie ze sie wkurzylas....
Lady Zgaga i jak tam??zaczelo sie cos??
Ale sliczna jest ta mamla...jej jak mi jej szkoda:-(
Moniadan-!!! no!! jetses cuuuudowna mama!!!

reklama
Witam a ja dzis wieczór filmowy z koleżanka winko wypite i zaraz zmykam pod kołderke. Mam nadzieje że bedzie jutro ładny dzień:)
Zgago sliczna dziewczynka, żal serce ściska jak dzieci cierpią:(
Monia nie łam sie głowa do góy!!
Anieczka to ja bedzie kiedy wpadasz do Galway?:)
Misia ciesz sie chwilami z mama, fajnie że Wam sie dzień udał:)
Tak dla waszej informacji to w Lidl sa promocje halp price na owoce i warzywa i w kazdy dzien co sie dzieje a w niedziele malowanie twarzy zamki do skakania itp
Dobranoc pchły na noc...:)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry