reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Dziekuje dziewczyny za opinie!!!
Maz sie upar na To imie Thorian,tez znalazl w internecie ze jest irlandzie imie tylko pisze sie Thorrian.Ladnie brzmi te imie,ale troche co do niego sie wacham bo chcemy za rok dzidzie chrzcic w Polsce no i kurcze nie wiem czy nam ochrzci i dlatego chce jak juz sie tak upiera Thorian Patryk niech chociarz ma drugie polskie imie he:))
A corcia ma na imie DARIA-oczywiscie ja wybralam dla corci!!
A jeszczce nie znamy jaka plec ale jak bedzie dziewczynka to oczywiscie ja wymysle niech maz juz nie mysli i tak sie zastanawiam nad LAURA albo NICKOLA

Kamcia ja chyba nie.Może Julia28 :tak:
ja znam tylko taką
Cheap Holidays - Hotels, Flights & Cheap Holiday Deals On the Beach

o własnie znalazłam.
dziekuje bardzo...jestes kochana a ja tyle szukalam:dry:
wlasnie dopatrzylam ten link..
ja skonczylam szukkac doslownie 2 strony wczesniej bo juz mi sie wydawalo ze tak daleko to tego nie bylo....:sorry2:
a myslalam ze to Ty po kocie w avatarze mi sie skojarzylo... hehhe:-D

przyszla mama zapytaj meza chociaz moe zgodzi sie na uzywane imie przzez juz wiele dzieci Dorian...
ladniej brzmi , naprawde

Ostatnia edycja:
LadyZgaga-uuu,to mało wybredna jesteś-ja sobie bym zażyczyła całą batalię pić
PrzyszłaMama-ładniejszego imienia córci wybrać nie mogłaś:))));)A imię dla chłopca-znajdz coś ładniejszego(naprawdę nie jest trudno)
Margaritta-jak obiadzio
Madbebe-grrrr...ciasteczko z niego-taki fajny dojrzały facet:))))A krem możesz zrobić nawet na soku(0.75l i 3 budynie-nie potrzeba masła,miksera ani cukru)
Anineczko-dobrze,że wodą Ci "olali"tę ścianę;))))
Wolfia-jaki festey?Co przeoczyłam?
Ewelcia-gdzie Cię wcięło?

Ka.M'cia tu masz jeszcze polecane stronki przez Julię:
witam jesli przydadza wam sie strony z hotelami i hostelami to mam takie Hostelsclub - rezerwacja hosteli - hostele w Wenecji, hostele we Florencji, hostele w Rzymie :-) 1800HOTELS | Discount Hotels | Hotel Reservations | Cheap Hotels z tej drugiej stroniki rezerwowałam pobyt w paryzu tzn hotel ze sniadaniem 3 osoby 147.e na 3 noce

madbebe
Oli też nie dostaje butli i nigdy nie dostawał, ale lubi wszelkiego rodzaju serki, jogurty, serki wiejskie, serki topione, żółty ser, więc myślę, że na niedobór białek nie może narzekać:tak: Czasem robię mu kaszkę, lane ciasto albo ryż na mleku z cukrem waniliowym:happy2:

reklama
Wolfia-jaki festey?Co przeoczyłam?
Proszę lubiczanko;-):
Wolfia w niedzielę jest festyn "Garden Fete" przy Borris Road dla dzieci.Zaczyna się o 2:30,wstęp 2 euro od dorosłego,dzieci za darmo.To tak jakbyście chcieli się rozerwac ;-)

Wolfia-zerknęłam na ostatni suwaczek-gdzie urlopujecie?
To zerknij jeszcze na link pod suwaczkiem, to dowiesz się więcej:-p;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry